Mallorca – Sevilla 1:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 1:0 (kon.) | Real Betis – Valencia 4:1 (kon.)
Real Madrid – Osasuna 0:0 (kon.)
konec
Real Madrid
0:0 (0:0)
CA Osasuna
Středa 27.10.2021, 21:30 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemnou noc a u dalšího fotbalu zase někdy na počtenou. (23:26:14)
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 11:7. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:10.
     
    Je dobojováno! Tento zápas nepozná svého vítěze, oba týmy si z toho utkání odnesou bod za remízu 0:0. Domácí tým byl po celý zápas aktivnějším týmem, ale nedokázal svou aktivitu přetavit v nějaký gól. Hosté hráli pouze na brejky, což jim vyhovovalo. Osasuna tedy poprvé od roku 2005 si ze stadionu Realu Madrid odváží nějaké body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí tým rozehrával poslední rohový kop v tomto utkání, který ovšem nikde nevedl. Hostující obrana se i v tomto případě dokázala ubránit a míč odkopla do bezpečné vzdálenosti od své branky.
     
    90+3
    Vinícius Júnior uspěchal celou akci a jeho centr skončil v zámezí. Hostující brankář rozhodně s rozehrávkou nebude spěchat. Tohle bude Osasuně stačit, jelikož je blízko k zisku bodu.
     
    90+2
    Eden Hazard je po svém příchodu na hrací plochu neviditelný. Nezměnil to ani v tuto chvíli, kdy svou akci nedotáhnul do konce. Tohle byl pro hostující tým předčasný dárek k Vánocům.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil ve druhém poločase čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jon Moncayola, přichází Oier.
     
    89
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Kike García, přichází Iván Barbero.
     
    88
    Marcelo si skvěle naběhnul, ještě lépe vystřelil, ale ani tohle na první branku v utkání nestačilo. Tohle už je ze strany domácího týmu čirá frustrace.
     
    87
    Tohle jsme tedy dlouho v tomto zápase neviděli. Hostující tým se dokázal vzchopit a přece jenom by rád si z tohoto utkání odvezl všechny tři body, ne jenom jeden. Bohužel pro ně, tak jejich tlak končí velmi rychle.
     
    86
    Éder Militao se nepříjemně ve vzduchu střetnul z hostujícím brankářem, který opět na chvíli ležel na trávníku. Po chvilce se rozhodnul vstanout a pokračovat. Tohle bylo od něj velmi taktické.
     
    85
    Hostující tým je blízko k zisku prvních bodů od roku 2005, což je tedy pěkná řádka let. Jenže tento tým musí přežít finální tlak soupeře, který se bude čím dál více stupňovat.
     
    84
    Marcelův centr málem našel Benzemu s Rodrygem, ale ani jednoho míč nedokázal trefit. Obrovská škoda pro madridský tým, který se mohl dostat do vytouženého vedení.
     
    83
    Hostující brankář si vyžádal lékařské ošetření, ale zdá se, že tento zápas přece jenom dochytá. Pro jistotu se začal rozcvičovat náhradní brankář, který bude připraven.
     
    82
    Tak tohle by byl ale spektakulární gól v podání Casemira, který si všimnul vyběhnutého brankáře, kterého se snažil přelobovat. Bohužel jeho pokus skončil těsně mimo branku.
     
    81
    Toni Kroos se prezentoval svou typickou střelou, která ovšem opět nenašla prostor hostující branky. Sergio Herrera se opět protáhne odkopem od branky.

    Radim Polák

    Branky:

    Karty:   28. Camavinga (REA) – 15. U. García (OSS)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 11:7. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:10.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal (69. L. Vázquez), Militao, Alaba, F. Mendy (69. Marcelo) – Kroos, Casemiro, Camavinga (46. Rodrygo) – Asensio (69. E. Hazard), Benzema (C), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – Blanco, M. Díaz, Nacho Fernández, Jović, E. Hazard, Rodrygo, Marcelo, J. Vallejo, L. Vázquez.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, U. García, D. García, Cruz, M. Sánchez – Moncayola (90. Oier), Torró, J. Martínez (67. R. García) – E. Ávila (67. Brašanac), Kike García (89. Barbero).
    Náhradníci: Ramos – Areso, Barbero, Barja, Brašanac, R. García, Grau, R. Ibáñez, Oier, Ontiveros, I. Pérez, R. Torres.

    Rozhodčí: Soto Grado – Cuadra Fernández, Pérez del Palomar

    Diváci: 35 619
    thejrc.org