Slavia – Prostějov 4:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 6:5 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Kolín 7:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Sokolov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Havířov 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
SC Marimex Kolín
Středa 27.10.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký den ze Vsetína. Domácí se budou pokoušet v prostředí Lapače zlomit nepříznivé výsledky z posledních dvou duelů. Vsetínu se začalo více dařit venku, vyhrávat však chtějí i před vlastními diváky, odnese to právě Kolín? Kozlové se po nepovedeném startu přeci jen v posledních utkáních zvedli, překvapení v Jihlavě se však nekonalo, i tak však Kolín určitě umí potrápit a Vsetín v loňské sezoně dokonce i jednou porazil. Jak to dopadne dnes?
     
    SC Kolín:

    Kolín působí v Chance lize druhou sezonou a jeho hlavním cílem je udržet ve městě profesionální soutěž i pro další ročníky. Kozlové začali spolupracovat s extraligovým Hradcem Králové, který chce partnerskému týmu se záchranou pomoci. V posledních zápasech se Kolín zvedl, vyhrál důležité zápasy s Frýdkem-Místkem i Havířovem. Na domácím ledě porazil i Šumperk a povinnost splnil také na ledě poslední Kadaně. V posledních pěti utkáních byl nad síly Kolína pouze celek Benátek nad Jizerou, které kozly porazily 3:0. V Jihlavě však Kolín nepřekvapil a prohrál 3:7.

    Kolín táhne z pozice nejlepšího střelce Jan Veselý (6+4). Nejproduktivnějším mužem týmu je David Šafránek (5+8). Vsetínská obrana si bude muset dát pozor i na šikovné přihrávky Zdeňka Krále (3+7). Z obránců umí útočnou činnost podpořit Zdeněk Čáp (1+5). Nejistotou zatím mají v Kolíně na pozici brankáře, mezi tři tyče se postavili už čtyři maskovaní muži. Nejvíc prostoru zatím dostal Tomáš Sajdl s úspěšností zákroků přes 91 procent a průměrem inkasovaných branek 2,62 na zápas. Kolín dal příležitost také finské akvizici Henrimu Kiviahu. Dva zápasy odchytal za kozly také Jan Strmeň, který v loňském ročníku krátce působil i na Lapači.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Valaši v sobotu na domácím ledě prohráli s Frýdkem-Místkem vysoko 1:5. Chuť si svěřenci trenéra Romana Stantiena napravili na ledě Benátek nad Jizerou, kde tentokrát potvrdili roli favorita a vyhráli 4:2. Vítěznou branku obstaral po šikovné teči Roman Půček a pojistku do odkryté branky Benátek přidal kapitán Vít Jonák. Další vítězné utkání má za sebou i brankář Jakub Málek, jehož výkony zdobí vysoká procentuální úspěšnost zákroků, momentálně je na úrovni 93,5 procent.

    Vsetínu donedávna byl na domácím ledě jeden z nejsilnějších týmu soutěže. Podařilo se mu zlomit nepříznivou bilanci z ledu soupeřů, ale na Lapači se poslední dva zápasy zelenožlutým nepovedly, když ztratili body s Ústím nad Labem a již zmíněným Frýdkem-Místkem. Hlavní motivací vsetínské kabiny je nyní uspět znovu doma a udělat radost fanouškům.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Tkadlec) – Jerofejevs, Štach (A), Hryciow, J. Říha, Ondračka, Buchta, Š. Jenáček – Gago, Jonák (C), Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Vítek.

    SC Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A) – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – Matyáš Svoboda, Morong, L. Krejčík (C) – Zumr, Matějček, Petržilka – Jaroslav Dvořák, Semirád, Poppel.

    Rozhodčí: Čech, Cabák – Komínek, Blažek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Jonák úspěšný na úvodním buly a Vsetín bude zakládat první útočnou akci.
     
    00:29
    Rob se snažil vystřelit z pravé strany, ovšem Sajdl ještě zasahovat nemusel.
     
    00:47
    Nahození Štacha tečoval Jonák a to už byl první zákrok pro kolínského brankáře.
     
    01:06
    Aleksandrs Jerofejevs vybídla na pravém křídle k úniku Zemena, ten však na Sajdla nevyzrál, když hostující brankář vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    01:24
    Vsetín byl blízko k otevření skóre, Šimon Jenáček vystihl postup kozlů a poslal šikovnou přihrávku na Vlacha, ten už se tlačil osamocen před Sajdla, ale ve finální koncovce nedokázal puk ideálně zvednout!
     
    01:59
    Vsetínští jsou v úvodu utkání aktivnějším týmem, hostí se zatím nedostali k výraznějšímu podržení kotouče.
     
    02:15
    Po přihrávce Půčka pálil z mezikruží Klímek, další slibná akce Vsetína však úvodní brankou nekončí, dobrým zákrokem se prezentoval brankář Sajdl.
     
    02:31
    Hostující Dvořák zavezl puk po levém křídle do vsetínského pásma, žádná kombinace se však na straně Kolína nezrodila, domácí obránci se rychle orientovali, puk získali pod kontrolu a rozehráli další přechod v podání Valachů.
     
    03:16
    Vsetínská elitní formace se dokázala rychle nastěhovat do útočného pásma, kde se pokoušel Robovu přihrávku usměrnit Gago, avšak nebyl přesný.
     
    03:46
    Vsetín je nadále aktivní v útočném pásmu a snaží se z úvodního náporu vymyslet akci, která by vedla k otevření skóre.
     
    04:03
    První zákrok si připisuje také vsetínský brankář Málek, když zneškodnil střelecký pokus z hole Šafránka.
     
    04:17
    Kolín se snaží na Lapači aklimatizovat, ke střele se od modré čáry dostal Čáp, Málek podruhé úspěšně zasáhl.
     
    05:09
    Vsetínu se nedaří znovu dostat do pásma kozlů, ti jsou mnohem ostražitější a snaží se domácí okamžitě vyhánět z vlastní třetiny.
     
    05:37
    Gago našel v mezikruží Jonáka, střela vsetínského kapitána však byla zablokována.
     
    05:49
    Další aktivita první vsetínské formace končí střelou Gaga, která však končí v moci brankáře Sajdla.
     
    06:27
    Šafránek nyní ve středním pásmu našel najetého Kachyňu, jenž mohl pro Kolín těžit z minima maximum, ovšem v samostatném úniku na Málka nevyzrál, vsetínský brankář pokus kolínského obránce vyrazil do ochranné sítě! Každopádně velký vykřičník pro obranu Vsetína.
     
    07:10
    Na druhé straně se snažil znovu zahrozit Zeman, ovšem bránící Piegl měl dostatečnou rychlost, aby vsetínského útočníka ze střeleckého úhlu vytěsnil a zabránil přímému ohrožení kolínské branky.
     
    08:14
    Šimon Jenáček obloučkem ze středního pásma nahodil puk na Sajdla, ten byl nucen hru přerušit a Vsetín se tak znovu může usadit v útočném pásmu.
     
    08:24
    Snaha o rychlý brejk ze strany Kolína končí ofsajdem.
     
    08:58
    Kachyňa dostal dostatek prostoru na levém křídle, odkud vyslal prudkou střelu, kterou však Málek bez větších problému vyrazil. Kachyňa je zatím velice aktivní při podpoře ofenzívy svého mužstva.
     
    10:08
    Vsetínští nyní byli chvíli pod tlakem kozlů, který zakončoval střeleckým pokusem Piegl, Málek opět dobře zasáhl.
     
    10:32
    Další slibná příležitost Kolína, když chyboval v obranném pásmu Hryciow a z toho se snažil těžit Krejčík, ale ani kolínský kapitán nevyzrál na Málka.
     
    11:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín zařadil vyšší rychlostní stupeň, vynutil si faul vsetínského hráče a ve signalizované výhodě se ujímá vedení, když Matějček na modré čáře šikovně uvolnil JAKUBA PETRŽILKU a ten překonal Málka povedenou střelou nad lapačku. Asistence: Štěpán Matějček, Václav Čížek.
    11:01 Jakub PETRŽILKA - 0:1
     
    11:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ovšem rychle reagují na nepříznivý stav a srovnávají skóre! Bekhendem nahodil puk na branku Hořanský, k odraženému kotouči se dostal DAVID VÍTEK a podařilo se mu propasírovat puk za Sajdla. Asistence: Lukáš Buchta, Adam Hořanský.
    11:21 David VÍTEK - 1:1
     
    11:39
    Valaši mohli bleskově otočit skóre! Do přečíslení dva na jednoho se dostal Jonák, nabízel se mu ještě Rob, vsetínský kapitán však volil zakončení, které ovšem pozorný Sajdl přizvedl do ochranné sítě!
     
    12:02
    Vsetín je po vyrovnávací trefě opět aktivnějším týmem, další pokus vyslal z hole Aleksandrs Jerofejevs, Sajdl reagoval pohotovým betonem.
     
    12:58
    Vsetín držel útočné pásmo a od modré čáry prudce napřáhl Říha, branku však vůbec netrefil a Kolín odehrává puk do střední části hřiště.
     
    13:42
    Rychlý protiútok Vsetína zakončoval z mezikruží Klímek, nedokázal však ideálně zamířit. Vsetínský výkon však znovu nabírá vzrůstající tendenci.
     
    15:18
    Hraje se nyní ve svižném tempu bez zbytečných přerušení, vsetínská aktivita mírně stagnuje a oba brankáři teď nemají zrovna co chytat.
     
    16:24
    Vsetín nyní ostřeloval Sajdla, nejprve pálil Říha, po něm ještě Rob, kolínský brankář zatím drží!
     
    16:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otáčí skóre utkání! Střelnic Valachů před Sajdlem pokračoval, k další prudké střele se dostal Říha, kterou Sajdl vyrazil betonem, ale na další pokus z hole ADAMA ZEMANA už kolínský brankář nedosáhl. Asistence: Jiří Říha, Roman Vlach.
    16:44 Adam ZEMAN - 2:1
     
    17:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., podrážení).
     
    18:01
    Kolínskou akci narušil vsetínský hráč a vzhledem k jasnému znemožnění samostatného úniku nařizuje rozhodčí trestné střílení!
     
    18:01
    K trestnému střílení se rozjel Luboš Rob, ovšem skulinu ve výstroji pozorného Sajdla hledal marně!
     
    19:08
    Kolín svírá Valachy v obranném pásmu, střela z mezikruží v podání Jankovského skončila mimo.
     
    19:13
    Bergerovi se až nyní podařilo osvobodit domácí tým.
     
    19:42
    Kucharczyk ve středním pásmu přerušil postup kozlů a Gago posbíral cenné vteřinky v útočném pásmu.
     
    19:49
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první dvacetiminutovce se fanoušci na Lapači rozhodně nenudili. Aktivně do zápasu vstoupil Vsetín a dokázal zaměstnávat obranu Kolína. Kozlové se však postupně na Valašsku aklimatizovali, přeci jen přidali na pohybu a z toho po přihrávce Matějčka těžil povedenou trefou Jakub Petržilka. Vsetín ovšem dokázal záhy reagovat, když se před brankou Kolína dobře orientoval David Vítek. Poté se Vsacanům opět podařilo přidat na aktivitě, v kolínské střelnici si otevřeli střelnici, ale po sérii marných pokusů se ujala až rána z hokejky Adama Zemana. Kolín mohl srovnat v závěru první periody v početní výhodě, ale místo toho mohl děkovat brankáři Sajdlovi, který vychytal trestné střílení Luboše Roba. Valaši oslabení nakonec ustáli bez úhony a po první dvacetiminutovce mohou být spokojenějším týmem. Prostřední dějství odstartuje v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Vsetín opět úspěšný na úvodním buly třetiny.
     
    21:13
    Vsetínu se povedlo uzavřít kozly v obranném pásmu, ovšem na střelu Říhy měl Sajdl velmi dobrý výhled a stejným způsobem i zasáhl.
     
    21:39
    Vsetínu se stále daří držet kotouč před Sajdlem, kolínská obrana se musí mít nadále na pozoru.
     
    22:11
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Jakub Petržilka – 2 min., podrážení).
     
    22:27
    Po střele Říhy se puk odrazil na Vlacha, který však z hranice brankoviště nedokázal puk usměrnit do kolínské branky, zdá se že na poslední chvíli zasáhl hokejkou brankář Sajdl!
     
    23:13
    Kolín se osvobozuje po vyhození Čápa.
     
    23:28
    Znovu se Kolínu podařilo vyhodit.
     
    23:58
    Od modré čáry to zkusil Aleksandrs Jerofejevs, ovšem po dobrém zákroku Sajdla se Kolínu podařilo znovu vyhodit.
     
    24:11
    Kozlové hrají v plném počtu.
     
    24:31
    Kolínu se po delší době podařilo zahrozit, když na modré čáře napřáhl Morong, ovšem lapačka vsetínského brankáře byla na místě včas.
     
    24:59
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Říha – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:09
    Hořanskému se podařilo zachytit kotouč a vyváží jej do kolínského pásma.
     
    25:37
    Další úspěšné vyhození vsetínského týmu.
     
    26:08
    Valaši dokonce zahrozili ve vlastním oslabení, do přečíslení se dostali Gago s Ondračkou, druhý jmenovaný dostal přesnou přihrávku, ale přes bránícího Krejčíka se mu nepodařilo ideálně zakončit.
     
    26:55
    Krejčík byl nyní na hranici vsetínského brankoviště a jen tak tak neprotečoval puk za záda Málka, když se puk zastavil o chránič vsetínského strážce svatyně.
     
    26:59
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    27:51
    Vsetín se snaží po ubráněném oslabení znovu nastěhovat do útočného pásma, ale obrana Kolína je tentokrát velmi těsná a domácím se nedaří rozehrát kombinaci.
     
    28:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Povedená akce vsetínské čtvrté formace končí třetím pukem v síti Kolína! Rychlý protiútok zakončil po přihrávce Vítka DAVID BŘEZINA, když překonal Sajdla přesnou střelou zápěstím. Asistence: David Vítek. Asistence: David Vítek, Adam Hořanský.
    28:42 David BŘEZINA - 3:1
     
    29:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vít Jonák – 2 min., krosček).
     
    29:30
    Vsetín se ihned zásluhou Hořanského osvobozuje.
     
    29:59
    Po střele Čížka zlomil domácí útočník Kucharczyk hůl, následně rozhodčí přerušil hru pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    30:24
    Vsetínu se znovu podařilo vyhodit, Valaši se budou bránit ještě minutu.
     
    31:09
    Čápova střela byla zablokována a po přihrávce Jerofejevse osvobozuje domácí tým útočník Gago.
     
    31:24
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    31:59
    Říhovi přeskočil puk na modré čáře a domácí musejí vyklidit útočné pásmo, v plném počtu hráčů se však domácí snaží být znovu aktivní směrem do ofenzívy.
     
    32:22
    Nyní však nadělal domácí obraně problémy Zumr, ovšem ani nadvakrát z hranice brankoviště nedokázal puk dostat za záda pevného Málka.
     
    33:57
    Vsetínská aktivita povadla, Kolínu se daří domácí tým držet na uzdě, když se Valachům nedaří ani přechod přes střední pásmo.
     
    34:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se však raduje a dostává se do pohodlného náskoku tří branek! LUBOMÍR ŠTACH si vyměnil puk s Půčkem, který mu vrátil kotouč a vsetínský obránce se prudkou ránou dokázal prosadit. Asistence: Roman Půček.
    34:31 Lubomír ŠTACH - 4:1
     
    35:26
    Vsetínští nyní čelí hlubokému napadání ze strany kozlů, ale mají puk pod kontrolou.
     
    35:58
    Šalda dostal nabito na modré čáře, z voleje však Málkovu klec minul.
     
    37:11
    Vsetínu se znovu podařilo usadit se v útočném pásmu, po přihrávce Klímka se opřel do kotouče Půček, ovšem jeho rána postrádala přesnost, Kolín se osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    38:00
    Rychlý útok první vsetínské formace zakončil střelou z pravého kruhu Luboš Rob, jeho rána však byla zablokována a puk skončil v ochranné síti, vhazuje se po levici brankáře Sajdla.
     
    38:04
    Po vhazování Zemana pálil ihned Berger, Sajdl dokázal pohotově reagovat.
     
    38:34
    Vsetínští neúnavně krouží v útočném pásmu, stihnou přidat ještě pátou trefu?
     
    39:08
    Kolín se znovu vysvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění, hra se okamžitě vrací před branku kozlů.
     
    39:33
    Další zakázané uvolnění Kolína a ta pětice hráčů v bílých dresech už by potřebovala střídat, využijí toho Vsetínští?
     
    39:47
    Po střele Jenáčka se snažil dorážet Jonák, puk za záda Sajdla nedostal, ale Vsetín bude hrát přesilovou hru.
     
    39:53
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Štěpán Matějček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Vsetín musel ve druhé třetině čelit dvěma přesilový hrám kozlů, ale ubránil se bez úhony. Formu čtvrté formace prezentoval po povedeném protiútoku David Březina, když si po přihrávce Vítka zpracoval puk a přesnou střelou zápěstím poslal Vsetín do dvoubrankového vedení. Vsetín byl při hře pět na pět aktivnějším týmem a jeho převahu demonstroval další povedenou trefou Lubomír Štach, když si narazil puk s Půčkem, aby následně prudkou střelou nedal Sajdlovi šanci. Vsetín v závěru druhé třetiny mohutně tlačil na pátou branku, svou aktivitou si však vynutil přesilovou hru, která se přenese do startu třetí třetiny, ta na Lapači vypukne v 19:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Zeman připravil dobrou palebnou pozici Říhovi, ten v klidu zamířil a ještě si sjel do hloubi pásma, ovšem pozorného Sajdla neprostřelil.
     
    40:38
    Kolín se osvobozuje, připomínám, že hosté stále hrají v oslabení.
     
    41:17
    Domácí neúnavně kombinovali, akci zakončil střelou od modré čáry Jerofejevs, ovšem Sajdl znovu úspěšně zasáhl a následně se Kolínu podařilo vyhodit.
     
    41:57
    Kolín hraje v plném počtu.
     
    42:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Znovu se potvrzuje forma čtvrté vsetínské formace v dnešním utkání! Po velmi dobrém napadání Vítka se puk dostal na hokejku DAVIDA BŘEZINY, ten obešel bránícího Čápa a z mezikruží svou druhou trefou v dnešním utkání přidal pátou branku Vsetína. Asistence: David Vítek.
    42:43 David BŘEZINA - 5:1
     
    43:21
    Zumr se nyní dostal s pukem až před Málka a vybojoval faul, probíhá signalizovaná výhoda Kolína.
     
    43:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Luboš Rob – 2 min., sekání).
     
    44:13
    Berger ve spolupráci s Hořanským osvobozují Vsetín.
     
    44:27
    Návrat Kolína do útočného pásma se nekoná, hosté chtěli až příliš urychlit hru a píská se zakázané uvolnění.
     
    44:50
    Vsetín znovu vyhazuje.
     
    45:37
    Valaši ustáli další přesilovou hru soupeře a hrají v plném počtu.
     
    45:51
    Ihned v plném počtu hráčů zahrozil Rob, ale rozvlnil pouze boční síť kolínské branky.
     
    46:47
    Vsetínští znovu vyvíjejí tlak na hosty, při plném počtu hráčů na ledě jsou dnes jednoznačně lepším týmem.
     
    47:03
    Po chybě hostující rozehrávky postupoval osamocen na Sajdla Půček, avšak prostor mezi betony Sajdla hledal marně.
     
    47:09
    Dnešní utkání sleduje 2040 diváků.
     
    48:27
    Kolín se nyní osvobozuje jen za cenu zakázaných uvolnění, nyní takhle zahrát dvakrát v řadě.
     
    48:40
    Nyní už se však Kolínu přechod do útočného pásma povedl a Málka prověřil Šalda, vsetínský brankář byl ovšem připraven zasáhnout.
     
    49:01
    Po rychlém protiútoku domácích se ke střele dostal Rob a trefil tyč kolínské svatyně!
     
    49:33
    Vsetín znovu mimořádně aktivní v útočném pásmu, v mezikruží se v tutové pozici ocitl Štach, ovšem Sajdlovu klec těsně minul, Kolín se znovu osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    49:59
    Ozývá se také skupinka fanoušků z Kolína, kteří se snaží svůj tým na Lapači podpořit i za vysoce nepříznivého stavu.
     
    51:03
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Ondřej Kachyňa – 2 min., krosček).
     
    51:32
    Domácí zadák Aleksandrs Jerofejevs dnes aktivně střílí, ale ani tentokrát se ze vstřelené branky neraduje, nicméně Vsetína nadále pokračuje v sevření kozlů.
     
    52:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do třetice už se Vsetínským podařilo využít přesilovou hru! Aleksandrs Jerofejevs od modré čáry nabídl puk na volej DANIELU KLÍMKOVI a vsetínský útočník zamířil přesně. Asistence: Aleksandrs Jerofejevs, Luboš Rob.
    52:13 Daniel KLÍMEK - 6:1
     
    52:57
    Vsetínské publikum si užívá vysoké vedení domácího týmu, je to po delší době, protože Valaši poslední dvě utkání na Lapači prohráli. Dnes už to vypadá velmi nadějně, že se v předvečer státního svátku bude na Valašsku slavit.
     
    53:38
    Zpoza branky se však dostal do zakončující pozice Matějček, Málek ovšem dokázal ucpat prosto u bližší tyče a korigování skóre nepřipustil.
     
    54:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kuriózní situace nyní nastala v brankovišti Kolína, když po přihrávce Roba ujížděl na pravém křídle VÍT JONÁK, ten překonal brankáře Sajdla, ovšem puk zůstal ležet na brankové čáře, když už se zdálo, že jej kolínský obránce odpálí do bezpečí, přispěchal na dorážku MICHAL GAGO a dopravil puk za čáru. Bez asistence:
    54:41 Michal GAGO - 7:1
     
    54:50
    Vsetínské publikum se dožaduje desítky a ihned po vhazování se rodil další nebezpečný útok ze strany domácích, nakonec celá akce končí postavením útočícího hráče v brankovišti, tam byl Půček až příliš aktivní.
     
    55:34
    Březina byl blízko k hattricku, když jej do slibné palebné pozice poslal Klímek, ovšem nedokázal puk ideálně zvednout a Sajdl zasáhl betonem.
     
    56:44
    Vsetínské publikum je opravdu vděčné svým hráčům za předváděnou exhibici a může se těšit i na další přesilovou hru domácího týmu.
     
    56:59
    Vyloučení v týmu SC Kolín (René Piegl – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:25
    Další prudká rána z hole Jerofejevse míjí branku Kolína, hostům se následně podařilo vyhodit.
     
    57:45
    Ve vlastním oslabení zaútočil Šalda, nadvakrát se snažil bekhendem překonat Málka – bez úspěchu. Ovšem obrana Vsetína je v závěru hodně pasivní.
     
    58:36
    Po střele Buchty se puk odrazil na hůl Kolínských, kteří mohou vyhodit.
     
    58:59
    Kolín hraje v plném počtu.
     
    59:35
    Vsetín kontroluje závěr zápasu, mezitím fanoušci na Lapači povstávají a děkují svým oblíbencům za vysoké vítězství nad Kolínem.
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín po dvou porážkách na domácím ledě znovu slaví vítězství, které dnes doslova odnesl Kolín. Kozlové sice na Lapači nezačali špatně, ale jejich vedení mělo velmi krátkého trvání, když Vsetínu stačilo pouze dvacet vteřin na vyrovnání. Pak už padaly branky pouze na jedné straně. Vítězství domácích Valachů je určitě zasloužené, svou sílu demonstrovali i v závěrečné třetině, když nasázeli další tři branky do sítě brankáře Sajdla, který se dnes rozhodně snažil, ale domácí střelci dnes byli při chuti.

    Z mé strany pro dnešek vše, přeji vám příjemný středeční večer a také hezké prožití zítřejšího státního svátku. Děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a někdy příště zase napočtenou. (19:44:14)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Vítek (Buchta, Hořanský), 17. A. Zeman (J. Říha, R. Vlach), 29. D. Březina (Vítek, Hořanský), 35. Štach (R. Půček), 43. D. Březina (Vítek), 53. Klímek (Jerofejevs, Rob), 55. Gago – 12. Petržilka (Matějček, V. Čížek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Tkadlec) – Jerofejevs, Štach (A), Hryciow, J. Říha, Ondračka, Buchta, Š. Jenáček – Gago, Jonák (C), Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Vítek.
    SC Marimex Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A) – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – Matyáš Svoboda, Morong, L. Krejčík (C) – Zumr, Matějček, Petržilka – Jaroslav Dvořák, Semirád, Poppel.

    Rozhodčí: Čech, Cabák – Komínek, Blažek

    Diváci: 2040
    thejrc.org