Slavia – Prostějov 4:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 6:5 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Kolín 7:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Sokolov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Havířov 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
SC Marimex Kolín
Středa 27.10.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:41 Michal GAGO - 7:1
     
    54:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kuriózní situace nyní nastala v brankovišti Kolína, když po přihrávce Roba ujížděl na pravém křídle VÍT JONÁK, ten překonal brankáře Sajdla, ovšem puk zůstal ležet na brankové čáře, když už se zdálo, že jej kolínský obránce odpálí do bezpečí, přispěchal na dorážku MICHAL GAGO a dopravil puk za čáru. Bez asistence:
    52:13 Daniel KLÍMEK - 6:1
     
    52:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do třetice už se Vsetínským podařilo využít přesilovou hru! Aleksandrs Jerofejevs od modré čáry nabídl puk na volej DANIELU KLÍMKOVI a vsetínský útočník zamířil přesně. Asistence: Aleksandrs Jerofejevs, Luboš Rob.
    42:43 David BŘEZINA - 5:1
     
    42:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Znovu se potvrzuje forma čtvrté vsetínské formace v dnešním utkání! Po velmi dobrém napadání Vítka se puk dostal na hokejku DAVIDA BŘEZINY, ten obešel bránícího Čápa a z mezikruží svou druhou trefou v dnešním utkání přidal pátou branku Vsetína. Asistence: David Vítek.
    34:31 Lubomír ŠTACH - 4:1
     
    34:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se však raduje a dostává se do pohodlného náskoku tří branek! LUBOMÍR ŠTACH si vyměnil puk s Půčkem, který mu vrátil kotouč a vsetínský obránce se prudkou ránou dokázal prosadit. Asistence: Roman Půček.
    28:42 David BŘEZINA - 3:1
     
    28:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Povedená akce vsetínské čtvrté formace končí třetím pukem v síti Kolína! Rychlý protiútok zakončil po přihrávce Vítka DAVID BŘEZINA, když překonal Sajdla přesnou střelou zápěstím. Asistence: David Vítek. Asistence: David Vítek, Adam Hořanský.
    16:44 Adam ZEMAN - 2:1
     
    16:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otáčí skóre utkání! Střelnic Valachů před Sajdlem pokračoval, k další prudké střele se dostal Říha, kterou Sajdl vyrazil betonem, ale na další pokus z hole ADAMA ZEMANA už kolínský brankář nedosáhl. Asistence: Jiří Říha, Roman Vlach.
    11:21 David VÍTEK - 1:1
     
    11:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ovšem rychle reagují na nepříznivý stav a srovnávají skóre! Bekhendem nahodil puk na branku Hořanský, k odraženému kotouči se dostal DAVID VÍTEK a podařilo se mu propasírovat puk za Sajdla. Asistence: Lukáš Buchta, Adam Hořanský.
    11:01 Jakub PETRŽILKA - 0:1
     
    11:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín zařadil vyšší rychlostní stupeň, vynutil si faul vsetínského hráče a ve signalizované výhodě se ujímá vedení, když Matějček na modré čáře šikovně uvolnil JAKUBA PETRŽILKU a ten překonal Málka povedenou střelou nad lapačku. Asistence: Štěpán Matějček, Václav Čížek.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Vítek (Buchta, Hořanský), 17. A. Zeman (J. Říha, R. Vlach), 29. D. Březina (Vítek, Hořanský), 35. Štach (R. Půček), 43. D. Březina (Vítek), 53. Klímek (Jerofejevs, Rob), 55. Gago – 12. Petržilka (Matějček, V. Čížek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Tkadlec) – Jerofejevs, Štach (A), Hryciow, J. Říha, Ondračka, Buchta, Š. Jenáček – Gago, Jonák (C), Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Vítek.
    SC Marimex Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A) – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – Matyáš Svoboda, Morong, L. Krejčík (C) – Zumr, Matějček, Petržilka – Jaroslav Dvořák, Semirád, Poppel.

    Rozhodčí: Čech, Cabák – Komínek, Blažek

    Diváci: 2040
    thejrc.org