New Jersey – Calgary 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:5 (kon.) | Colorado – Vegas 1:3 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 3:4 (kon.) | Seattle – Montreal 5:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:5 (0:4, 1:0, 2:1)
Calgary Flames
Středa 27.10.2021, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Blake Coleman tentokrát jen těsně minul prázdnou branku soupeře!
    57:01 Pavel ZACHA - 3:5
     
    57:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí si vyžádali time-out a přesilovku vylepšili ještě o hru bez brankáře! To se jim vyplatilo. Po ráně Hamiltona od modré čáry se dostali k dorážkám Dawson Mercer a PAVEL ZACHA. Byl to právě druhý jmenovaný, jenž kotouč dopravil za brankovou čáru a ještě vykřesal domácím naději – 3:5. Asistence. Dawson Mercer a Dougie Hamilton.
     
    56:30
    Andreas Johnsson shodil rukavice a chtěl se poprat s Juusem Välimäkim, což nedovolili rozhodčí. Oba hráči každopádně míří na trestnou lavici. Na straně hostí svítí trest navíc a to znamená přesilovku pro Devils!
     
    56:26
    Branka Devils je již prázdná!
     
    56:20
    Vladař nyní výtečně zareagoval na ránu Dawsona Mercera z mezikruží a udržel hostům třígólový náskok!
     
    53:25
    Za hrubost jsou vyloučeni domácí Smith a hostující Tkachuk. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    51:51 Dawson MERCER - 2:5
     
    51:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Pozor, domácí rychle snižují na 2:5! Vladař nejprve vyrazil maskou Mercerovu střelu z pravého kruhu. Následně zdviženou rukou signalizoval, že chce, aby rozhodčí přerušili hru, což se ale nestalo. O chvíli později tak Andreas Johnsson poslal do samostatného úniku právě DAWSONA MERCERA, který přesnou střelou gólmana Calgary překonal. Vladař si hned poté strhl masku z hlavy a vyjel rozhodčím vynadat, ovšem na platnosti gólu to už nic nezmění. Asistence. Andreass Johnsson a Dougie Hamilton.
    51:18 Matthew TKACHUK - 1:5
     
    51:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    O osudu zápasu je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Sean Monahan vybojoval v rohu kluziště puk a našel křížným pasem zcela volného MATTHEWA TKACHUKA, který měl před Wedgewoodem hodně času a zamířil mezi jeho betony – 1:5. Asistence: Sean Monahan a Elias Lindholm.
     
    50:23
    Dvě minuty za vysokou hůl dostává domácí Mason Geertsen. Po reklamní přestávce přijde na řadu přesilová hra Calgary.
     
    47:04
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Erik Gudbranson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:57
    Nyní jsme viděli velký nápor hostí! Po ráně Blakea Colemana z pravé strany z Wedgewooda vypadl puk do brankoviště, ale nikdo z hostí ho nedokázal posunout do odkryté branky. Poté ještě pálil od modré čáry Noah Hanifin a brankář New Jersey tentokrát schoval kotouč ve výstroji. Reklamní pauza.
     
    29:46
    Do šance se nyní řítil hostující Blake Coleman. Ten řešil přesilovou situaci 2 na 1 ranou z levého kruhu, kterou zachytil do výstroje Scott Wedgewood.
     
    28:40
    Hosté si málem vzali zpátky čtyřgólový náskok. Gaudreau nabízel puk před odkrytou klec Eliasovi Lindholmovi, ovšem tomu sebral stoprocentní šanci skvělým bekčekinkem Vesey!
    27:01 Pavel ZACHA - 1:4
     
    27:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácím pomohl brankář Calgary Daniel Vladař, který nabídl špatnou rozehrávkou zpoza branky dárek PAVLOVI ZACHOVI. Ten byl sice v poměrně ostrém úhlu, ale prázdnou klec trefil a snižuje tak na 1:4. Bez asistence.
     
    23:52
    Hosté budou hrát přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává obránce Jonas Siegenthaler.
     
    20:14
    Dawson Mercer se zjevil osamocen mezi kruhy. Daniel Vladař však střelu po ledě zlikvidoval pravým betonem!
     
    19:47
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Milan Lucic – 2 min., podrážení).
     
    17:39
    Málem šance Devils! Andreas Johnsson nahrával puk před odkrytou branku, kde číhal Michael McLeod, ovšem kotouč z předbrankového prostoru odklidil jeden z hráčů Calgary!
     
    13:27
    Mikael Backlund je vyloučen za hákování. Šance pro hosty zareagovat na tragický start duelu.
    12:56 Andrew MANGIAPANE - 0:4
     
    12:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Náhradník Scott Wedgewood inkasuje jen po 46 po nástupu na led! ANDREW MANGIAPANE se dostal do samostatného úniku a udělal to parádně. Naznačil kličku do bekhendu, kam také odklouzal Wedgewood, následně si puk stáhl do forhendu a zasunul do odkryté klece – 0:4. Asistence: Dillon Dubé.
     
    12:10
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Nico Daws, přichází Scott Wedgewood.
    12:10 Elias LINDHOLM - 0:3
     
    12:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nápor Flames ale pokračoval. Johnny Gaudreau tentokrát nahrál na modrou čáru Rasmusovi Anderssonovi, který z první vypálil a puk skončil až za Dawsem. Nakonec tam byla ještě teč ELIASE LINDHOLMA, jenž je označen za autora branky. Asistence: Rasmus Andersson a Johnny Gaudreau.
     
    11:48
    P. K. Subban si počínal nešikovně v souboji s Lucicem a je vyloučen za podrážení. První přesilovka pro Calgary.
    10:08 Andrew MANGIAPANE - 0:2
     
    10:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny jsou za svou dobrou hru odměněny druhým gólem! ANDREW MANGIAPANE obral na útočné modré o kotouč domácího obránce Siegenthalera, následně se natlačil až do slotu a střelou na vyrážečku navýšil vedení svého týmu. Bez asistence.
    06:35 Milan LUCIC - 0:1
     
    06:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Přihrávku Erika Gudbransona tečoval Trevor Lewis do jízdy MILANA LUCICE, který se dostal do samostatného úniku a ten proměnil střelou mezi betony. Asistence: Erik Gudbranson a Oliver Kylington.
     
    00:30
    Hosté začali aktivně! Daws se hned má co ohánět. Musel zasahovat proti ráně Mikaela Backlunda a následnému zakončení Tylera Pitlicka, jenž si našel puk v předbrankovém prostoru!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Zacha, 52. Mercer (A. Johnsson, D. Hamilton), 58. Zacha (Mercer, D. Hamilton) – 7. Lucic (Gudbranson, Kylington), 11. Mangiapane, 13. E. Lindholm (R. Andersson, J. Gaudreau), 13. Mangiapane (D. Dubé), 52. M. Tkachuk (Monahan, E. Lindholm)


    New Jersey Devils: Daws (13. Wedgewood) – D. Hamilton (A), Ty Smith, Severson (A), Graves, P. K. Subban, Siegenthaler – Šarangovič, N. Hischier (C), Kuokkanen – Tatar, Mercer, Zacha – Bratt, M. McLeod, A. Johnsson – Vesey, F. Gauthier, Geertsen.
    Calgary Flames: Vladař (Markström) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Välimäki – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – T. Pitlick, Backlund (A), Coleman – T. Lewis, Monahan (A), Lucic – B. Ritchie, D. Dubé, Mangiapane.

    Rozhodčí: South, Rooney – Murray, Knorr

    Diváci: 10 631
    bahis siteleri