New Jersey – Calgary 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:5 (kon.) | Colorado – Vegas 1:3 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 3:4 (kon.) | Seattle – Montreal 5:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 27.10.2021, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Alex Barre-Boulet bude vyloučen za hákování Boylea na pravé straně, domácí jdou znovu do powerplay, tentokráte šest na čtyři.
     
    39:33
    Joseph se rozjel na levé straně a tlačil se před Jarryho, Pettersson ho držel na posledním obránci a dvě minuty tak hrát nebude.
     
    34:48
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Victor Hedman – 2 min.).
     
    14:44
    Při rychlém kontru zabrzdil McGinn na pravém kruhu a navedl si puk na střelu. Vasilevskij neměl kotouč pod kontrolou a jen jej vyrazil za sebe, načež doklepával McGinn do prázdné brány. Jenže bylo pískáno kvůli útočnému faulu vysokou holí v podání McGinna a gól tak samozřejmě neplatí. Tampa bude hrát svou první přesilovku. Na McGinna se potom ještě sesypal Cirelli u mantinelu.
     
    12:20
    Rodrigues zasáhl ruku Vasilevského hned po střele z levé strany a Sergačjov to nenechal bez odplaty, ale krosčekem to už přehnal, zbytečně posílá Tampu do čtyř.
     
    07:34
    V přerušené hře se do sebe pustili Lafferty a Perry. Těžko soudit, jestli tento souboj de facto začal dohráním McDonagha a Perry zkrátka chránil svého spoluhráče. Lafferty se vrací na trestnou lavici, Perry tam míří poprvé v tomto zápase, tentokráte na pět minut.
     
    04:39
    Lafferty dohrál za brankou soupeře a McDonagh si to nenechal líbit, povalil Lafferytho na led, ale nakonec dostane ještě dvě minuty i Bellemare a domácí budou hrát přesilovku.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 58. Zucker (Guentzel) – 21. B. Point (Killorn, Sergačjov), 32. Palát (Barre-Boulet, Bellemare), 32. McDonagh (Stamkos, M. Joseph), 57. Sergačjov, 59. Killorn (Palát, McDonagh)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Marino, Dumoulin (A), Ruhwedel, Matheson, Friedman, M. Pettersson – Kasperi Kapanen, Rodrigues, Guentzel (A) – B. McGinn, Blueger, Aston-Reese – D. Heinen, D. O'Connor, Zucker (A) – Lafferty, Boyle, D. Simon.
    Tampa Bay Lightning: Andrej Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh (A), Šustr, Sergačjov – Stamkos (C), B. Point, Palát – M. Joseph, Cirelli, Killorn – Perry (A), Colton, Maroon – Raddysh, Bellemare, Barre-Boulet.

    Rozhodčí: O’Donnell, Joannette – Brisebois, McNamara

    Diváci: 15 732
    bahis siteleri