New Jersey – Calgary 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:5 (kon.) | Colorado – Vegas 1:3 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 3:4 (kon.) | Seattle – Montreal 5:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 27.10.2021, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Alex KILLORN - 1:5
     
    58:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí pokračovali v powerplay! Po rozehrávce zleva z hokejky McDonagha nahrál Palát do jízdy na pravou stranu ALEXU KILLORNOVI, ten se na kruhu zbavil Mathesona a zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Ondřej Palát, Ryan McDonagh.
    57:43 Jason ZUCKER - 1:4
     
    57:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tampa vyrobila ztrátu na své obranné modré čáře, JASON ZUCKER nahrál ze středu na pravý kruh Guentzelovi, jeho střelu vyrazil Vasilevskij rukou, načež JASON ZUCKER snadno dorážel do prázdné brány. Asistence: Jake Guentzel.
     
    57:28
    Alex Barre-Boulet bude vyloučen za hákování Boylea na pravé straně, domácí jdou znovu do powerplay, tentokráte šest na čtyři.
    56:56 Michail SERGAČJOV - 0:4
     
    56:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pittsburgh ještě zkusil powerplay, už stejně neměl, co ztratit. MICHAIL SERGAČJOV trefil z pravé strany středního pásma prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    39:33
    Joseph se rozjel na levé straně a tlačil se před Jarryho, Pettersson ho držel na posledním obránci a dvě minuty tak hrát nebude.
     
    37:32
    Heinen měl zničehonic stoprocentní šanci z pravé strany, ale Vasilevskij stihl zareagovat na přední tyči.
     
    34:48
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Victor Hedman – 2 min.).
     
    32:57
    Ondřej Palát se 128. gólem v dresu Tampy posunul do elitní desítky v tabulce vstřelených branek v barvách Lightning před jistého Václava Prospala.
    31:28 Ryan MCDONAGH - 0:3
     
    31:28
    Tampa právě vstřelila branku! Deset sekund poté objel Stamkos bránu a zleva posunul na kruhu na nechytatelný golfák RYANA MCDONAGHA k zadní tyči. Jarry máchl lapačkou, ale s tímhle nemohl nic dělat! Asistence: Steven Stamkos, Mathieu Joseph.
    31:18 Ondřej PALÁT - 0:2
     
    31:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    To je kruté pro Pittsburgh! ONDŘEJ PALÁT upláchl po pravé straně a střelou na lapačku na kratší tyč překonal Jarryho. Asistence: Alex Barre-Boulet, Pierre-Édouard Bellemare.
     
    28:47
    Pittsburgh namazal Tampě v rozehrávce a Maroon na středu vypálil vedle pravé tyče!
    20:31 Brayden POINT - 0:1
     
    20:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Sergačjov rozehrál na levou stranu a Killorn protečoval puk rozjetému BRAYDENU POINTOVI, ten obešel beka a Dumoulin si potom hlídal spíš Cirelliho, toho využil BRAYDEN POINT bekhendem do bližšího horního rohu. Asistence: Alex Killorn, Michail Sergačjov.
     
    14:44
    Při rychlém kontru zabrzdil McGinn na pravém kruhu a navedl si puk na střelu. Vasilevskij neměl kotouč pod kontrolou a jen jej vyrazil za sebe, načež doklepával McGinn do prázdné brány. Jenže bylo pískáno kvůli útočnému faulu vysokou holí v podání McGinna a gól tak samozřejmě neplatí. Tampa bude hrát svou první přesilovku. Na McGinna se potom ještě sesypal Cirelli u mantinelu.
     
    13:22
    Rodrigues trefil z pravé strany břevno, od něho se odrazil míč do zadní tyče, někteří diváci už slavili gól!
     
    12:20
    Rodrigues zasáhl ruku Vasilevského hned po střele z levé strany a Sergačjov to nenechal bez odplaty, ale krosčekem to už přehnal, zbytečně posílá Tampu do čtyř.
     
    11:32
    Killorn si vůbec nerozuměl se Seračjovem ve středním pásmu a i kvůůli tomu se zjevil Rodrigues ve skvělé pozici na pravé straně, jenže zakončoval vedle kratší tyče!
     
    10:26
    O´Connor měl po odrazu kotouče obrovskou šanci z pravé strany, ale Vasilevskij se stačil přesunout levou rukou k bližší tyči.
     
    07:34
    V přerušené hře se do sebe pustili Lafferty a Perry. Těžko soudit, jestli tento souboj de facto začal dohráním McDonagha a Perry zkrátka chránil svého spoluhráče. Lafferty se vrací na trestnou lavici, Perry tam míří poprvé v tomto zápase, tentokráte na pět minut.
     
    04:39
    Lafferty dohrál za brankou soupeře a McDonagh si to nenechal líbit, povalil Lafferytho na led, ale nakonec dostane ještě dvě minuty i Bellemare a domácí budou hrát přesilovku.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 58. Zucker (Guentzel) – 21. B. Point (Killorn, Sergačjov), 32. Palát (Barre-Boulet, Bellemare), 32. McDonagh (Stamkos, M. Joseph), 57. Sergačjov, 59. Killorn (Palát, McDonagh)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Marino, Dumoulin (A), Ruhwedel, Matheson, Friedman, M. Pettersson – Kasperi Kapanen, Rodrigues, Guentzel (A) – B. McGinn, Blueger, Aston-Reese – D. Heinen, D. O'Connor, Zucker (A) – Lafferty, Boyle, D. Simon.
    Tampa Bay Lightning: Andrej Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh (A), Šustr, Sergačjov – Stamkos (C), B. Point, Palát – M. Joseph, Cirelli, Killorn – Perry (A), Colton, Maroon – Raddysh, Bellemare, Barre-Boulet.

    Rozhodčí: O’Donnell, Joannette – Brisebois, McNamara

    Diváci: 15 732
    bahis siteleri