New Jersey – Calgary 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:5 (kon.) | Colorado – Vegas 1:3 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 3:4 (kon.) | Seattle – Montreal 5:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Seattle Kraken
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 27.10.2021, 04:10 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s Vámi pro tuto chvíli loučím. Děkuji za pozornost a přeji příjemný vstup do nového dne. (06:35:21)
     
    Tři hvězdy utkání

    Brandon Tanev (SEA) 2+0
    Philipp Grubauer (SEA) 23 zákroků
    Jamie Oleksiak (SEA) 0+2
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Philipp Grubauer (SEA) 23 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95,8%, odchytal 60:00
    Jake Allen (MTL) 21 zákroků, 5 OG, úspěšnost 80,8%, odchytal 60:00
     
    Statistiky
    Střely na branku: 26 – 24
    Zblokované střely: 6 – 18
    Tresné minuty: 4 – 8
    Využití: 0/4 – 0/2
    Úspěšnost vhazování: 60% – 40%
    Hity: 32 – 40
     
    Seattle Kraken poprvé v historii vítězí na svém stadionu a to navíc jasným poměrem 5:1 proti Montrealu. Kraken dnes hrál lépe zejména při hře pět na pět, protože při ní vstřelil všechny své branky. Ve třetí části přidal ještě jednu Ryan Donato po fantastickém úniku, jinak se už toho ale moc nestalo. Canadiens už totiž byli smíření s porážkou, dokonce se příliš nepokoušeli ani o mírné zlepšení skóre. Tím pádem nenavázali na poslední vítězství, avšak Seattlu možná započal sérii výher.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Montreal tedy přežil i toto oslabení, což tedy znamená, že dnes ubránil všechny početní nevýhody. K výhře mu to ale stejně zdaleka nepomohlo.
     
    58:47
    Artturi Lehkonen obětavě zablokoval pokus od modré čáry, k osvobození svého týmu ale stejně nepomohl.
     
    58:05
    Vince Dunn těsně neudržel útočné pásmo, rychle ale posouvá hru zpátky dopředu. Seattle by dnes určitě chtěl alespoň jednu přesilovku využít.
     
    57:26
    Jake Allen v oslabení odvádí velmi slušnou práci, nejprve vyrazil tvrdou ránu od modré čáry a následně pokryl i nebezpečnou dorážku Morgana Geekieho.
     
    57:10
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Cédric Paquette – 2 min., podrážení).
     
    56:38
    Montreal se při pokusu o rozehrávku nedostal ani přes vlastní modrou čáru, což zcela podtrhuje jeho dnešní bídu.
     
    56:00
    Yanni Gourde je dnes opravdu hodně vidět, nyní se mu ale nepovedlo zpracování přihrávky, kvůli čemuž nemohl pokračovat v útočné akci.
     
    55:28
    Poměrně dlouho se hraje bez přerušení, což určitě více vyhovuje Seattlu, který už začíná počítat čas do závěrečné sirény.
     
    54:55
    Alexander Wennberg přes pravou stranu cestu dopředu nenašel, příliš ho to ale nemrzí, protože jeho tým už nepotřebuje vstřelit další góly.
     
    54:23
    Christian Dvorak zkusil štěstí z nemalého úhlu, Philipp Grubauer měl ale dobře pokrytý prostor u tyče, takže přes něj kus gumy nemohl projít.
     
    53:38
    Montreal samozřejmě nemá co ztratit, poměrně aktivně se tedy vrhá do napadání, ale kýžené šance to zatím nepřináší.
     
    52:48
    Yanni Gourde byl opět první u nahození, se spoluhráči poté drží útočné pásmo a ještě opatrně hledá nějakou cestu k zakončení.
     
    52:13
    Canadiens se přece jen v posledních chvílích dostávají do hry, směrem dopředu je to ale pořád dost kostrbaté.
     
    51:34
    Brendan Gallagher se pokusil o zakončení i v poměrně složité pozice, německý brankář ve službých Seattlu ale už další gól inkasovat nechce.
     
    50:49
    Montreal se zničehonic dostal do přečíslení dva na jednoho, které Cole Caufield řešil sám, jenže Philippa Grubauera střelou k bližší tyči nezaskočil!
     
    50:38
    David Savard měl puk v držení ve středním pásmu, nechtěl ale riskovat jeho ztrátu rozehrávkou, hru tedy raději stáhl do vlastní třetiny.
     
    50:05
    Philipp Grubauer po delší době musel zasahovat, nic složitého to ale nebylo, protože Joel Armia z mezikruží mířil přímo do jeho betonu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:38
    Alexander Wennberg šikovně vyvezl kotouč do útočného pásma, následně ale o něj za bránou musel bojovat Joonas Donskoi, který ale nebyl úspěšný.
     
    48:43
    Cole Caufield chtěl za brankou hrát nahozený kotouč, ale neudržel rovnováhu, kvůli čemuž ho poslal jen k nejbližšímu protihráči.
     
    48:12
    Brandon Tanev útočil na hattrick, protože byl první u nahozené kotouče, ale jeho střelu z nemalého úhlu si Jake Allen úspěšně pohlídal.
     
    47:39
    Canadiens ještě něco zkouší vymyslet aktivním napadání, domácí ale jen tak ve vlastním pásmu určitě neodevzdají kotouč protivníkovi.
     
    46:53
    Nyní už se hraje jen na jednu branku. Kotouč v podstatě pořád drží jenom domácí hokejisté, víceméně tedy vyčkáváme na závěrečnou sirénu.
    45:15 Ryan DONATO - 5:1
     
    45:15
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    V Seattlu je téměř určitě hotovo, protože Kraken vede už o čtyři branky! Pátý gól svého týmu vstřelil individuálním způsobem RYAN DONATO. Ten ve vlastním pásmu vypíchl přihrávku soupeře, následně se dostal do úniku, který proměnil bezchybným bekhendovým blafákem! Bez asistence.
     
    45:01
    Konečně se hosté k něčemu dostali, nemohlo to ale být příliš nebezpečné, pokus Artturiho Lehkonena navíc srazil mimo hrací plochu Jérémy Lauzon.
     
    44:26
    Kraken se usadil v útočném pásmu, kde chce potěšit své fanoušky dalším zásahem, ale hlavně se soustředí na to, aby tam zbytečně neztratil kotouč.
     
    43:56
    Yanni Gourde zůstává při chuti, z pravého rohu útočného pásma si našel cestu až před bránu, kde ale pod tlakem zakončil jen mimo tři tyče.
     
    43:26
    Montrealu se prostě vůbec nedaří, kotouč opět poslal až na zakázané uvolnění, takže se bude vhazovat před jeho gólmanem.
     
    42:50
    Domácí úspěšně drží kotouč mimo své pásmo, dokonce vyhráli souboj ve střední třetině, což vedlo k velké příležitosti, kterou však skvěle vyřešil Jake Allen.
     
    42:00
    Brandon Tanev při dobruslování nahození svedl tvrdý souboj s Alexandrem Romanev, který odnesl hlavně obránce hostů, jenž schytal poměrně tvrdý hit.
     
    41:27
    Naopak na druhé straně vypálil Jared McCann, kterého Jake Allen vychytal, ale kotouč pro své spoluhráče nezískal.
     
    41:04
    Joel Armia se dobře vrátil a pomohl tak defenzivě, k nějakému nebezpečnému protiútoku to však stejně nevedlo.
     
    40:24
    Seattle i závěrečnou periodu začíná v početní výhodě, už nějakou dobu ale jen kombinuje ve svém pásmu, takže moc nebezpečný není.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda byla v jednoznačné režii domácího Seattu, který po dvou nádherných akcích odskočil na rozdíl tří branek, který už bude chtít ve zbytku utkání udržet. Nejprve se po výborné kličce prosadil Yanni Gourde, pro kterého to byla první branka za Kraken, následně z úniku skóroval také Brandon Tanev, pro kterého už to dokonce byla pátá branka v sezoně. Montreal se naopak k téměř ničemu nedostal, takže pokud chce ještě zabojovat o body, bude to mít dost složité.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:58.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Sami Niku – 2 min., držení).
     
    39:16
    Kraken útočí i v poslední minutě prostřední části, kombinaci ale nezvládl, takže mohl jít do protiakce Joel Armia, ale ten toho sám moc nevymyslel.
     
    38:39
    Ještě jedna střela na konto Marka Giordana, Jake Allen ale tentokrát moc dobře viděl, takže jeho tvrdý pokus vyrazil ke spoluhráči.
     
    38:13
    Montreal tedy obranu zvládl a opatrně hledá cestu dopředu, za pomoci nahození ale vůbec nic nevymyslel.
     
    37:43
    Přece jen ale ještě mohou tlačit domácí, nejvíce je asi aktivní Yanni Gourde, který to z pravé strany zkoušel rovnou dvakrát, ale ani jednou neuspěl.
     
    37:05
    Po nevyužité přesilovce se Seattlu směrem dopředu skoro vůbec nežene, druhé dějství už chce v klidu dohrát. S tím ale samozřejmě nesouhlasí Canadiens, kteří chtějí využít veškerý zbývající čas.
     
    36:18
    Mason Appleton svým nahozením po hrazení žádného spoluhráče nenašel, hosté následně zvládli pokrýt i napadání soupeře, ale poté si to pokazil nepřesnou rozehrávkou.
     
    35:33
    V závěru početní převahy ještě zkusil štěstí Mark Giordano, který málem uspěl, protože Jake Allen nic neviděl, ale střela nakonec skončila jen těsně vedle brány.
     
    34:55
    Jordan Eberle dostal přihrávku k levé tyči, tam se ale nemohl pokusit o zakončení, takže šel do přihrávky, která ale také nevyšla, díky čemuž se Montreal osvobodil.
     
    34:13
    Krakenu zatím přesilovka příliš nevychází. Jedinou střelu si připsal Yanni Gourde, který trefil Jakea Allena, kterému se rozepnula maska. Po chvíli se kvůli tomu musí přerušovat.
     
    33:42
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jeff Petry – 2 min., hákování).
     
    33:18
    Tempo hry se v posledních minutách hodně zpomaluje, čemuž Seattlu samozřejmě kvituje. Minimálně druhé dějství chce dohrát v co největším klidu.
     
    32:29
    Tyler Toffoli si šikovně našel cestu k zakončení přes pravou stranu, to ale nemělo moc šancí na úspěch, Philipp Grubauer pohodlně zasáhl svou maskou.
     
    31:47
    Brett Kulak musí spěchat za nahozením soupeře, protože se za pukem zároveň hnal Ryan Donato. U puku byl opravdu první, ale následně ho poslal jen na zakázané uvolnění.
     
    31:15
    Morgan Geekie zkoušel štěstí z pozice mezi kruhy po přesném pasu, jeho pokus ale zablokoval dobře postavený Sami Niku.
     
    30:33
    Domácí lehce zaváhali ve středním pásmu, čehož mohl využít Brendan Gallagher, který se sám řítil na Philippa Grubauera, ale branku ani netrefil!
     
    29:40
    Montreal je z průběhu utkání samozřejmě rozhozený, zatím se ale kompletně nesesypal a zkouší to směrem dopředu. Je to ale samozřejmě velmi složité.
    28:53 Brandon TANEV - 4:1
     
    28:53
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí během chvíle odskakují na rozdíl tří branek! Obrana hostů totiž opět propadla, BRANDON TANEV si totiž po přechodu modré čáry šikovně narazil s Yannim Gourdem, díky čemuž se dostal do přímého souboje s Jakeam Allenem, který vyřešil ukázkovou střelou mezi jeho betony. Asistence: Yanni Gourde, Mark Giordano.
     
    28:27
    Canadiens samozřejmě nejsou s aktuálním stavem spokojení, i přesto však pořád zaostávají. Prosadit se mohl Calle Järnkrok, ale ten v ideální pozici mířil jen mimo.
    26:56 Yanni GOURDE - 3:1
     
    26:56
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken už odskakuje na rozdíl dvou branek! Montreal přišel o kotouč na útočné modré čáře, díky čemuž YANNI GOURDE následně vedl přečíslení. To zakončil sám parádní kličkou, kterou si vytáhl Jakea Allena z brány a kotouč poté zasunul do odkryté klece. Asistence: Jaden Schwartz, Jérémy Lauzon.
     
    26:43
    Mason Appleton ve středním pásmu neměl komu přihrát, kotouč tak nahodil jen za branku soupeře a následně míří na střídačku.
     
    25:56
    Mathieu Perreault šikovným vrácením udržel útočné pásmo a následně mohl zakončovat z mezikruží, ale ani on Philippa Grubauera nepřekonal.
     
    25:07
    Ryan Donato byl sice první u svého vlastního nahození, pod tlakem dvou protihráčů ale už nedokázal přesně přihrát na žádného kolegu.
     
    24:39
    Oba brankáři se nyní nenudí, pro změnu teď zasahoval ten německý, který pokračuje ve spolehlivém výkonu.
     
    24:24
    Jordan Eberle projel celé útočné pásmo, následně zpoza branky přihrál Jérémymu Lauzonovi, který okamžitě vypálil, ale mířil jen do výstroje Jakea Allena.
     
    23:42
    Čtvrtá formace Seattlu opět přehrává formaci soupeře, paradoxně to ale vedlo k nebezpečné střele na Philippa Grubauera, který ale Nicka Suzukiho celkem bez problémů vychytal.
     
    22:49
    Další útok už ale hostům přinesl zakončení, Cole Caufield totiž výborně uvolnil Bena Chiarota, ale ten se i z dálky na gólmana nepřišel.
     
    22:27
    Canadiens díky aktivnímu napadání získali kotouč v útočném pásmu, tam si ale následně nestačili přihrát, takže stejně museli dozadu.
     
    21:42
    Brett Kulak po vyhraném vhazování šikovně vylepšil svou pozici a málem zaskočil Philippa Grubauera, ten ale nakonec přece jen zasáhl.
     
    21:16
    Montreal hledá cestu přes střední pásmo, což se nějakou chvíli nedařilo. Nakonec tedy přišlo nahození, které však také Kraken bez problémů pokryl.
     
    20:18
    Úvodní buly druhé části patří Seattlu, který ještě zkouší využít zbývající čas v přesilovce. Střílel Jordan Eberle, ale ten si podruhé v utkání na Jakae Allena nepřišel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první dějství, kde se toho stalo celkem dost. Seattle se nejprve ujal rychlého vedení po pěkné akci Jordana Eberleho, s čímž se však Montreal nehodlal smířit a velmi aktivně usiloval o vyrovnání. Toho nakonec dosáhl ve 12. minutě po kombinaci, na jejímž konci byl Mike Hoffman. I přesto však Canadiens odcházeli do šatny za nepříznivého skóre, protože Kraken následně přidal svou druhou branku po teči Brandova Taneva, takže domácí zatím mají lépe nakročeno k vítězství.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:01.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Morgan Geekie ještě z posledních sil zkusil štěstí z pravého kruhu, jeho pokus nevypadal vůbec zle, ale gólman Montrealu stačil zareagovat lapačkou.
     
    19:12
    Yanni Gourde z pravé strany pálil nadějně do protipohybu Jakea Allena, střela ale chyběla razance, kvůli čemuž mohl brankář hostů v klidu reagovat.
     
    18:25
    Mark Giordano netrefil první ránu přesilovky ideálně, i přesto z toho nakonec byla zajímavá nabídka na teč, kterou ale žádný spoluhráč nevyužil.
     
    18:19
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jonathan Drouin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:46
    Čtvrtá domácí formace odvádí skvělou práci, protože na soupeře pořádně zatlačila a nakonec z toho bylo zakončení do brankové konstrukce!
     
    16:54
    Ben Chiarot zkusil také nabídnout kotouč na teč, Seattlu si ale dobře kryje prostor před vlastní bránou a kotouč tam vůbec nepouští.
     
    16:18
    Haydn Fleury pálil okamžitě po vyhraném vhazování, Montreal ale měl dobře pokrytý prostor, takže střelu zablokoval jeden z obránců.
    15:08 Brandon TANEV - 2:1
     
    15:08
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpátky do vedení! Jared McCann po přechodu modré čáry zasekl a předal kotouč rozjetému Jamiemu Oleksiakovi, který se dostal až na brankou čáru, odkud přihrával právě před branku, kde skvěle nastavil hůl BRANDON TANEV, jenž tak poslal kotouč za záda Jakea Allena. Asistence: Jamie Oleksiak, Jared McCann.
     
    14:55
    Jonathan Drouin mohl útočit na rozhozené obrany protivníka, kotouč následně přihrál spoluhráči, který ale skákající kotouč nezpracoval.
     
    13:59
    Seattle se hnal do nadějné protiakce, při té se ale kotouč odrazil mimo hrací plochu, čímž domácí získali alespoň buly před gólmanem soupeře.
     
    13:25
    Montreal se v početní výhodě nedostal absolutně k ničemu, nyní dokonce ztratil kotouč při přechodu modré čáry a tuto přesilovku tedy nevyužije.
     
    12:16
    Hosté se usazují v útoku až po půlminutě přesilovky, následně také dlouho trvá vypracování střelecké pozice. Ta nakonec moc nebezpečná nebyla, takže se Kraken bez problémů osvobodil.
     
    11:37
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Jaden Schwartz – 2 min., vysoká hůl).
    11:37 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    11:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens zničehonic srovnávají krok! Při souboji u domácího zadního mantinelu se kus gumy odrazil před branku, kde operoval Nick Suzuki. Ten ale zachoval chladnou hlavu, uvolnil ještě lépe postaveného MIKEA HOFFMANA, který už bez problémů zakončil do odkryté klece. Asistence: Nick Suzuki, Brendan Gallagher.
     
    11:15
    Jake Allen moc dobře viděl další dalekonosný pokus Haydna Fleuryho, jeho ránu tedy bez problémů schoval do své rukavice.
     
    11:02
    Konečně se bude přerušovat, i když Jake Allen málem rozehrával po střele Jordana Eberleho. Nyní se ale bude vhazovat před ním.
     
    10:28
    Joonas Donskoi byl první u nahozeného puku, po následně kombinaci tak vypálil Haydn Fleury, ale ten kus gumy poslal jen do zadního mantinelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:50
    Pořád se prakticky od začátku nepřešilo, kvůli čemuž velmi rychle vstupujeme do první poloviny první části. Ta zatím určitě více vychází Seattlu.
     
    08:38
    Nyní to ale hosté sehráli úplně parádně! Mike Hoffman výborně přešel až k bráně přes pravou stranu, následně před ní uvolnil Brendana Gallaghera, který ale nedokázal skórovat kvůli skvělému přesunu Philippa Grubauera!
     
    07:48
    Jamie Oleksiak zvládl souboj na pravé straně kluziště, díky čemuž se dostal až před gólmana Montrealu, ten mu ale svými betony nedovolil žádné gólové zakončení.
     
    07:11
    Haydn Fleury neměl na střelu od modré čáry příliš času, což se projevilo i na jejím výsledku, protože skončila jen na clonícím spoluhráči.
     
    06:43
    Dlouho se hraje bez přerušení, což spíše nevyhovuje oběma týmům, protože marně vyhlížíme šanci na obou stranách.
     
    05:45
    Jake Allen úspěšně zachytil nahození soupeře a bleskově rozehrál, jeho spoluhráči si ale nedokázal rychle přihrát, takže o puk musí bojovat u mantinelu.
     
    04:58
    Canadiens jsou v posledních minutách mnohem aktivnější, k žádné nebezpečné šanci to ale nevede. Nyní to sice zkusil Jonathan Drouin, ale ten střelou z dálky nemohl uspět.
     
    04:09
    Cédric Paquette v útočném pásmu šikovně vybojoval kotouč, díky čemuž mohl vypálit z pravé strany, ale našel jen náruč domácího brankáře.
     
    03:13
    Philipp Grubauer v závěru oslabení ještě jednou zasahuje, jeho spoluhráči poté už vyhazují kotouč, takže domácí první početní nevýhodu zvládli.
     
    02:22
    Jake Allen málem ztratil kotouč při rozehrávce, nakonec ho ale jen tak tak udržel, takže nenabídl Yanni Gourdemu prázdnou branku.
     
    01:38
    Montreal se může postarat o bleskové vyrovnání, jako první ho chtěl dosáhnout z levého kruhu Cole Caufield, ale ten našel jen beton Philippa Grubauera!
     
    01:29
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Jordan Eberle – 2 min., podrážení).
    01:02 Jordan EBERLE - 1:0
     
    01:02
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se prosazuje hned ze své první akce! Postaral se o to JORDAN EBERLE, který získal po přihrávce Alexandera Wennberga spoustu prostoru ve středu kluziště, takže si vylepšil pozici a následně zakončil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Alexander Wennberg, Jamie Oleksiak.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Giordano (C), Oleksiak, A. Larsson, Lauzon, H. Fleury, Vince Dunn – Schwartz, Gourde (A), Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Jordan Eberle (A) – B. Tanev, McCann, Appleton – Donato, Sheahan, Geekie.

    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Chiarot (A), Petry, A. Romanov, D. Savard, Niku, Kulak – M. Hoffman, Suzuki, B. Gallagher (A) – Drouin, Dvorak, Josh Anderson – Toffoli (A), M. Perreault, Caufield – Lehkonen, C. Paquette, Armia.

    Rozhodčí: Dunning, Skilliter – Mills, Hunt.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního utkání nezasáhne žádný český a ani slovenský hráč.
     
    Montreal Canadiens
    Montreal je na tom ještě hůře než jeho dnešní soupeř, protože se nachází na dně Východní konference se ziskem pouhých dvou bodů, které navíc získal teprve ve svém posledním odehraném utkání. Výhra to ale byla jednoznačná, protože porazil Detroit poměrem 6:1. Jinak si ale Canadiens vylámaly zuby na Torontu, Buffalu, Rangers, San Jose a Carolině, kvůli čemuž budou i v dnešním utkání outsiderem. Po delší době se navíc vydávají na venkovní led, což jim také nehraje příliš do karet. Pro vítězství však určitě udělají vše.

    Poslední tři utkání
    Montreal vs. Detroit – 6:1
    Montreal vs. Carolina – 1:4
    Montreal vs. San Jose – 0:5

    Nejproduktivnější hráči
    Jonathan Drouin 5 bodů (2+3)
    Mathieu Perreault 4 body (3+1)
    Christian Dvorak 3 body (1+2)
     
    Seattle Kraken
    Seattlu vstup do své premiérové sezony vůbec nevychází, po šesti odehraných duelech má na kontě pouhé tři body za vítězství s Nashvillem a porážku po prodloužení s Columbusem. Kraken jinak nestačil na Vegas, Philadelphii, New Jersey a Vancouver, aktuálně má navíc na kontě šňůru čtyř porážek. Zatím příliš nepomohlo ani domácí prostředí, což se ale Seattle dnes pokusí změnit, k čemuž má obrovskou motivaci.

    Poslední tři utkání
    Seattle vs. Vancouver – 2:4
    New Jersey vs. Seattle – 4:2
    Philadelphia vs. Seattle – 6:1

    Nejproduktivnější hráči
    Jared McCann 6 bodů (3+3)
    Joonas Donskoi 4 body (0+4)
    Brandon Tanev 3 body (3+0)
     
    Dobré ráno u nejprestižnější hokejové ligy na světě! NHL nikdy nespí, což platí i tuto noc, protože budeme svědky hned sedmi duelů. V jednom z nich spolu změří síly Seattle a Montreal. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 2. Jordan Eberle (Wennberg, Oleksiak), 16. B. Tanev (Oleksiak, McCann), 27. Gourde (Schwartz, Lauzon), 29. B. Tanev (Gourde, Giordano), 46. Donato – 12. M. Hoffman (Suzuki, B. Gallagher)


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Giordano (C), Oleksiak, A. Larsson, Lauzon, H. Fleury, Vince Dunn – Schwartz, Gourde (A), Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Jordan Eberle (A) – B. Tanev, McCann, Appleton – Donato, Sheahan, Geekie.
    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Chiarot (A), Petry, A. Romanov, D. Savard, Niku, Kulak – M. Hoffman, Suzuki, B. Gallagher (A) – Drouin, Dvorak, Josh Anderson – Toffoli (A), M. Perreault, Caufield – Lehkonen, C. Paquette, Armia.

    Rozhodčí: Dunning, Skilliter – Mills, Hunt
    thejrc.org