New Jersey – Calgary 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:5 (kon.) | Colorado – Vegas 1:3 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 3:4 (kon.) | Seattle – Montreal 5:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Seattle Kraken
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 27.10.2021, 04:10 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:15 Ryan DONATO - 5:1
     
    45:15
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    V Seattlu je téměř určitě hotovo, protože Kraken vede už o čtyři branky! Pátý gól svého týmu vstřelil individuálním způsobem RYAN DONATO. Ten ve vlastním pásmu vypíchl přihrávku soupeře, následně se dostal do úniku, který proměnil bezchybným bekhendovým blafákem! Bez asistence.
    28:53 Brandon TANEV - 4:1
     
    28:53
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí během chvíle odskakují na rozdíl tří branek! Obrana hostů totiž opět propadla, BRANDON TANEV si totiž po přechodu modré čáry šikovně narazil s Yannim Gourdem, díky čemuž se dostal do přímého souboje s Jakeam Allenem, který vyřešil ukázkovou střelou mezi jeho betony. Asistence: Yanni Gourde, Mark Giordano.
    26:56 Yanni GOURDE - 3:1
     
    26:56
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken už odskakuje na rozdíl dvou branek! Montreal přišel o kotouč na útočné modré čáře, díky čemuž YANNI GOURDE následně vedl přečíslení. To zakončil sám parádní kličkou, kterou si vytáhl Jakea Allena z brány a kotouč poté zasunul do odkryté klece. Asistence: Jaden Schwartz, Jérémy Lauzon.
    15:08 Brandon TANEV - 2:1
     
    15:08
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpátky do vedení! Jared McCann po přechodu modré čáry zasekl a předal kotouč rozjetému Jamiemu Oleksiakovi, který se dostal až na brankou čáru, odkud přihrával právě před branku, kde skvěle nastavil hůl BRANDON TANEV, jenž tak poslal kotouč za záda Jakea Allena. Asistence: Jamie Oleksiak, Jared McCann.
    11:37 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    11:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens zničehonic srovnávají krok! Při souboji u domácího zadního mantinelu se kus gumy odrazil před branku, kde operoval Nick Suzuki. Ten ale zachoval chladnou hlavu, uvolnil ještě lépe postaveného MIKEA HOFFMANA, který už bez problémů zakončil do odkryté klece. Asistence: Nick Suzuki, Brendan Gallagher.
    01:02 Jordan EBERLE - 1:0
     
    01:02
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se prosazuje hned ze své první akce! Postaral se o to JORDAN EBERLE, který získal po přihrávce Alexandera Wennberga spoustu prostoru ve středu kluziště, takže si vylepšil pozici a následně zakončil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Alexander Wennberg, Jamie Oleksiak.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 2. Jordan Eberle (Wennberg, Oleksiak), 16. B. Tanev (Oleksiak, McCann), 27. Gourde (Schwartz, Lauzon), 29. B. Tanev (Gourde, Giordano), 46. Donato – 12. M. Hoffman (Suzuki, B. Gallagher)


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Giordano (C), Oleksiak, A. Larsson, Lauzon, H. Fleury, Vince Dunn – Schwartz, Gourde (A), Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Jordan Eberle (A) – B. Tanev, McCann, Appleton – Donato, Sheahan, Geekie.
    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Chiarot (A), Petry, A. Romanov, D. Savard, Niku, Kulak – M. Hoffman, Suzuki, B. Gallagher (A) – Drouin, Dvorak, Josh Anderson – Toffoli (A), M. Perreault, Caufield – Lehkonen, C. Paquette, Armia.

    Rozhodčí: Dunning, Skilliter – Mills, Hunt
    bahis siteleri