Dornbirn – Bratislava Capitals 1:0 (nedohr.) | Vienna Capitals – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
3:2 (0:1, 3:1, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 29.10.2021, 19:15 • Erste Bank Arena, Vídeň, Rakousko • bet-at-home ICE Hockey League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:50
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň jde poprvé do vedení! NICOLAI MEYER dorazil za Kantora střelu Hackla a Rakušané otáčí stav utkání! Asistence: Dominic Hackl a Brody Sutter.
     
    34:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Jenomže jim radost vydržela jen minutu, protože Capitals opět srovnávají! MATTHEW NEAL prostřelil Kantora z mezikruží! Asistence: Joel Lowry a Charles Dodero.
     
    33:48
    Orli právě vstřelili branku!
    O chvíli později se už ale mohou radovat a opět jdou do vedení! U levé tyčky doklepl do odkryté branky puk za Starkbauma MICHAL KVASNICA! Asistence: Alexander Ulf Younan a Jordon Southorn.
     
    29:23
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Capitals se prosazují střelou BRODYHO SUTTERA, který se našel s pukem na okraji levého kruhu před tyčkou! Asistence: Nicolai Meyer.
     
    13:32
    Orli právě vstřelili branku!
    A občerstvení přináší Znojmu branku! Po rychlé kombinaci našel Radek Prokeš volného ANTHONYHO LUCIANIHO, který se prosadil střelou pod levačku Bernharda k tyči! Asistence: Radek Prokeš a Sebastian Gorčík.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 30. Sutter (Meyer), 35. Neal (Lowry, Dodero), 37. Meyer (Hackl, Sutter) – 14. Luciani (Prokeš, Gorčík), 34. Kvasnica (Younan, Southorn)


    spusu Vienna Capitals: Starkbaum (Kickert) – Wall, Prapavessis, Karlsson, Dodero, Fischer, Hackl, Piff, Lakos – Meyer, Sheppard, Sutter – Lowry, Neal, Hartl – Antal, Kromp, Bauer – Artner, Moncada, Böhm
    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Southorn, Younan, Bartko, Tejnor, Haman, Stránský – T. Svoboda, Zubov, Fejes – Kvasnica, Brittain, Matuš – Gorčík, Prokeš, Luciani, Köver, O. Svoboda, Oščádal

    Rozhodčí: Nikolič, Trilar – Miklič, Riecken
    thejrc.org