Trnava – Senica 2:1 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
2:1 (2:0)
FK Senica
Pátek 29.10.2021, 17:00 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Trnava splnila před dětskou kulisou roli favorita a i když po 484 minutách přišla o neprůstřelnost, oplácí Senici srpnovou porážku 1:2 stejným poměrem. Úvod zápasu nabídl oboustranné trápení, po dvou krásných gólech krajánků v dresu Trnavy zpoza šestnáctky ale domácím narostla křídla a zápas měli jasně ve své moci. Senica se až v závěrečné části dostala konečně do šance a dokázala gólem českého záložníka Milana Jurdíka z trestného kopu snížit, poslední desetiminutovku si ovšem Trnavští zkušeně pohlídali.
    Svěřenci Pavla Šustra nevyhráli pošesté v řadě. (18:56:38)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:0. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:19.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na senický roh spěchá přes celé hřiště i brankář Ravas.
     
    90+1
    Trnava mohla přidat pojistku. Grič našel z pravé strany na penaltové značce Jendreka, který nezakončil po zemi dostatečně prudce a Ravas na čáře chytá.
     
    90+1
    Na vyrovnání má Senica dvě nastavené minuty.
     
    90
    Domácí kapitán Ján Vlasko sedí v nefotbalové pozici na půlící čáře po střetu s Dudou. Sudí Gemzický nepíská faul, jen přerušuje hru a následovat bude míč rozhodčího.
     
    88
    Favorit zkušeně drží míč a zatím nepouští Senici k závěrečnému náporu.
     
    87
    Dnešní utkání sleduje 150 diváků.
     
    85
    Povzbuzení hosté se ženou vpřed, jenže Jurdíkovi je pískán útočný faul na Škrtela.
    83. Milan JURDÍK - 2:1
     
    83
    Senica právě vstřelila branku! Těsně za velkým vápnem provedl MILAN JURDÍK trestný kop chytře po zemi a míč se smolně od poklekávajícího Griče odráží do protipohybu brankáře, čímž závěr zápasu dostává nečekaný náboj.
     
    81
    Tlačenice u střídaček připomíná běžecké štafety. Senica přidává dvě změny: ze hřiště odcházejí Elvis Mashike Sukisa a Ioannis Niarchos, nastupují Dominik Duda a Matúš Repa.
     
    81
    Hned třikrát střídá Spartak Trnava: ze hřiště odcházejí Sebastian Kóša, Saymon Cabral a Yusuf Bamidele, přicházejí Gergely Tumma, Alex Iván a Lukáš Jendrek.
     
    79
    Následný roh si senický brankář stahuje s jistotou.
     
    78
    Boateng krásně naservíroval míč napříč velkým vápnem úplně volnému Gričovi, jehož střelu by Ravas neměl, ale Milan Šimčák ji výtečným skluzem přesměroval nad břevno.
     
    76
    Boateng si hlavou lehce nadhodil centrovaný míč a zakončoval efektními nůžkami. Provedení bylo krásné, ale slabé a tedy neúčelné. Ravasovi stačilo nastavit náruč.
     
    73
    Zničehonic obrovská šance Senice! Celý zápas nezaměstnaný Dominik Takáč vyráží nájezd Elvise Mashikeho, který se na něj po skvělé uličce Milana Jurdíka řítil úplně sám.

    Karel Jedlička

    Branky: 23. Saymon, 36. Savvidis – 83. Jurdík

    Karty:   7. Halabrín (SEN), 45+1. Pavlík (SEN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:0. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:19.
    FC Spartak Trnava: Takáč – Škrtel, Grič, Kóša (81. Tumma) – Bukata (46. Trajkovski), Savvidis, Vlasko /C/, Saymon Cabral (81. Iván), Bamidele (81. Jendrek) – Ristovski (68. Čurma), Boateng.
    Náhradníci: Kamenár, Chudý – Jones, Olejník.

    FK Senica: Ravas – Kučera, Twardek, Pavlík /C/, Šimčák – Oršula (63. Jurdík), Halabrín (63. Egert), Šumbera, Maulana – Mashike (81. Duda), Niarchos (81. Repa).
    Náhradníci: Chropovský – J. Buchel, F. Buchel, Svoboda

    Rozhodčí: Gemzický – Ferenc, Jekkel

    Diváci: 150
    bahis siteleri