Nové Zámky – Michalovce 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Zvolen 3:4 (kon.) | Nitra – Košice 3:5 (kon.)
HC Slovan – Trenčín 6:1 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 0:0 (odl.) | Prešov – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
odloženo
HK Poprad
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 29.10.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
Partner:
     
    Zápas HK Poprad – HK 32 Liptovský Mikuláš sa neuskutoční.

    Z dôvodu veľkej maródky v tíme klub HK Poprad požiadal Ligovú radu o odloženie zápasov. Riadiaci orgán súťaže žiadosti vyhovel. Najbližšie dva zápasy kamzíkov sú teda odložené. (16:23:25)
     
    Vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 12. kola Tipos Extraligy, v ktorom uvidíme aj podtatranské derby medzi HK Poprad a HK 32 Liptovský Mikuláš. Stretnutie sa na popradskom zimnom štadióne začne o 18:00.

    Vedenie klubu kamzíkov a rozhodne aj samotného trénera Mikulu nemôže tešiť pohľad na posledné zápasové výsledky hráčov Popradu. Popradčania sa po piatich prehrách v rade zosunuli v tabuľke na 7. pozíciu, na ktorej majú momentálne 16 bodov a skóre 42:36. Poprad v poslednom kole v nedeľu podľahol doma Michalovciam 2:3, predtým nestačil na aktuálneho lídra tabuľky Slovan Bratislava, na ktorého ľade prehral 2:1. Hoci Poprad nevyfasoval debakle, no päť prehier za sebou rozhodne nie je pre tímový duch pozitívny faktor. Vicemajster z minulej sezóny sa potrebuje znovu postaviť na nohy.

    Súperom Popradu bude dnes v piatok susedný Liptovský Mikuláš, ktorý sa tiež nemôže pýšiť ohromnou formou. Z ostatných piatich zápasov Liptáci vyhrali len jeden, a to tri kolá dozadu nad Spišskou Novou Vsou 3:1. Potom Mikuláš prehral s Banskou Bystricou 2:4 a v poslednom kole po nájazdovom rozstrele podľahol Prešovu 4:3. Mikulášu patrí v tabuľke 9. priečka so ziskom 11 bodov a skóre 27:35.

    V aktuálnej extraligovej sezóne sa Poprad a Liptovský Mikuláš už raz stretli. Udialo sa tak 24. septembra v rámci otváracieho 1. kola a Poprad zvíťazil 2:4.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky:


    HK Poprad:
    HK 32 Liptovský Mikuláš:
    ocianews.com