Přerov – Poruba 3:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 5:1 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 2:12 (kon.)
Kobra – Technika Brno 4:5 (0:1 po s.n.) | Liberec – HC Litvínov 4:7 (kon.) | K. Vary – Třemošná 10:2 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 3:2 (kon.)
Sparta – Tábor 5:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:7 (0:1, 2:5, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 30.10.2021, 12:30Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    57:29
    Další nebezpečná situace před Tuhým! Opět se před brankou vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž byli nejvíce aktivní Radek Janata a Vasyl Špilka, ani jeden z nich však litvínovského gólmana nepřekonal.
     
    56:18
    Hned po obdržené brance byl za nesportovní chování desetiminutovým osobním trestem potrestán litvínovský kapitán Jaroslav Bystřický. Počet hráčů na ledě se ale měnit nebude.
     
    56:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají další přesilovku a opět snižují! V nepřehledné skrumáži před Davidem Tuhým se nejlépe zorientoval JAROMÍR PÉREZ, který dotlačil kotouč až do sítě. Asistence: Daniel Várady.
     
    55:17
    Tygři mají k dispozici další přesilovku, hosté byli potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Lukáš Tůma.
     
    53:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Bednařík OD pravého mantinelu přihrál volnému JANU PEROUTKOVI, jenž se tváří v tvář Hambálkovi nemýlil a poslal kotouč pod břevno. Asistence: Jakub Bednařík.
     
    52:48
    Matěj Maštalířský se před brankou dostal ke kotouči, z bezprostřední blízkosti ale Hambálka nepřekonal!
     
    47:30
    Další velká šance Jaromíra Péreze! Vasyl Špilka ho našel krásnou křižnou přihrávkou, mladý útočník ale střelou z první Tuhého nepřekonal!
     
    46:01
    Liberečtí si zahrají přesilovku, která by pro osud utkání mohla být hodně důležitá. Za podrážení na trestnou lavici usedl Jan Liška.
     
    44:40
    Málem to bylo jen o dvě branky! Jaromír Pérez stál na konci rychlého přečíslení a už si položil i Tuhého, jenže nedokázal protlačit kotouč za brankovou čáru!
     
    41:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři snižují! Jakubec od levého mantinelu našel JAROMÍRA PÉREZE, který z mezikruží prostřelil Tuhého. Asistence: Matouš Jakubec.
     
    40:00
    Tygři na začátku třetí třetiny střídají brankáře. Ferdinanda Macourka nahradil Vojtěch Hambálek.
     
    39:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští využívají přesilovku a opět mají náskok čtyř gólů. Dělovka Radka Vyhlídala od modré čáry se od zadního mantinelu odrazila před branku, kde se nejlépe zorientoval DANIEL PROKEŠ, který dorazil kotouč za Macourkova záda. Asistence: Radek Vyhlídal a Matěj Maštalířský.
     
    38:54
    Hosté si zahrají další přesilovku, za sekání na trestnou lavici míří Jacob Ficenec (LIB).
     
    35:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři ale vzápětí opět snižují! Fiala vyslal JAROMÍRA PÉREZE do úniku, který mladý útočník zakončil přesnou bekhendovou střelou. Asistence: Samuel Fiala.
     
    35:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to opět o čtyři branky! Nejdříve se do zajímavé šance dostal Denis Horský, Ferdinand Macourek ale jeho střelu vyrazil. Následně se však u pravého mantinelu opřel do kotouče RADEK VYHLÍDAL a kotouč skončil až v síti! Asistence: Matěj Maštalířský a Jan Šprynar.
     
    30:47
    Už to mohlo být jen o dvě branky! Po rychlé akci se do zakončení dostal Marek Macháček, David Tuhý však jeho nadějnou ránu vytěsnil ramenem!
     
    29:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se prosazují! Hned po buly našel Vasyl Špilka krásnou přihrávkou RADKA JANATU, kterému už stačilo jen trefit poloprázdnou branku. Asistence: Vasyl Špilka.
     
    26:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři branky! Matěj Maštalířský z rohu krásně našel před brankou volného JAKUBA BEDNAŘÍKA, který už před sebou měl jen poloodkrytou síť. Asistence: Matěj Maštalířský.
     
    25:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do tříbrankového trháku! Jakub Bednařík se objevil ve skvělé pozici před brankou, místo střely ale dokázal zachovat kladnou hlavu a předložil kotouč LUKÁŠI TŮMOVI, proti jehož střeke z první neměl Macourek žádnou šanci. Asistence: Jakub Bednařík a Jan Peroutka.
     
    23:26
    Nájezdu se ujal sám faulovaný Jakub Bednařík, který to sice udělal pěkně, Ferdinand Macourek však jeho bekhendový blafák nakonec vyrazil!
     
    23:26
    Po faulu na unikajícího Jakuba Bednaříka uvidíme trestné střílení!
     
    22:01
    Další velká šance Litvínova ve vlastním oslabení! Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1, na jehož konci stál Lukáš Síč, jenže Macourka neprostřelil.
     
    21:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení a jdou do dvoubrankového vedení! JAN ŠPRYNAR se po chybě v domácí rozehrávce dostal do samostatného úniku, který zakončil krásným bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    20:58
    Tygři si zahrají první dnešní přesilovku. Za faul kolenem byl vyloučen Daniel Prokeš.
     
    20:17
    Začátek druhé třetiny málem dopadl stejně jako úvod té první! Litvínovští se hned po buly vrhli do útoku a vytvořili si nebezpečný tlak, na jehož konci se kotouč po střele Jaroslava Bystřického vznesl nad Macourka a vypadalo to, že zapadne až do sítě, nakonec ale skončil těsně nad brankou.
     
    17:19
    Po další rychlé akci hostů pálil z levého kruhu Daniel Prokeš, který z ideální pozice trefil tyč!
     
    13:40
    Další velká šance Litvínova! Jan Šprynar nejdříve po hezké individuální akci zavezl kotouč do útočné třetiny a následně se dostal k nebezpečné dorážce, jenže Macourka z bezprostřední blízkosti nepřekonal!
     
    05:52
    A pozor, Litvínovští budou mít k dispozici přesilovku 5 na 3! Za vysokou hůl na trestnou lavici usedl Daniel Pekař.
     
    04:59
    Uvidíme první dnešní přesilovku, zahrají si ji hosté. Tygři totiž byli vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odpyká Tadeáš Vološín (LIB).
     
    00:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou hned v úvodu do vedení! Nejdřív se Litvínovští dostali do přečíslení 2 na 1, které sice nevyužili, následných zmatků v liberecké obraně však využil RADEK VYHLÍDAL, jehož nahození od modré čáry skončilo až v síti. Asistence: Lukáš Síč a Matěj Maštalířský.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 30. Janata (Špilka), 36. Pérez (Fiala), 42. Pérez (Jakubec), 57. Pérez (Várady) – 1. Vyhlídal (Síč, Maštalířský), 22. Šprynar, 26. Tůma (Bednařík, Peroutka), 27. Bednařík (Maštalířský), 35. Vyhlídal (Maštalířský, Šprynar), 40. Prokeš (Vyhlídal, Maštalířský), 54. Peroutka (Bednařík)


    Bílí Tygři Liberec: Macourek (od 41. Hambálek) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, Pérez D., Macháček, Ficenec, Král – Kučera, Pekař, Fiala (A), Pérez J. (A), Vološín, Špilka, Jansa, Janata (C), Prokůpek, Hájek.
    HC Litvínov: Tuhý (Kokhanin) – Soušek, Síč, Vyhlídal, Bystřický (C), Prokeš, Dudáček, Kladivo – Ščíslák, Horský, Maštalířský, Liška, Bednařík, Raichl, Šprynar (A), Peroutka, Tůma, Čech (A).

    Rozhodčí: Kratochvíl – Kajínek, Landsmann
    bahis siteleri