Vyškov – Chrudim 4:1 (kon.) | Příbram – Třinec 0:1 (kon.) | Prostějov – Líšeň 1:1 (kon.)
konec
FK Příbram
0:1 (0:1)
FK Třinec
Sobota 30.10.2021, 14:30 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Příbram si vytvořila obrovské množství šancí, jaké si nevytvořila ani v první lize, jenže Jiří Adamuška chytal fantasticky a Třinec nakonec překvapivě vyhrál, když o osudu střetnutí rozhodl jediný gól Michala Petráně. Třinečtí venku vyhráli poprvé v letošní sezóně Národní ligy. Konečné skóre. 1. FK Příbram 0 FK Fotbal Třinec 1. (16:23:00)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jiří Adamuška nechce přijít o nulu a vidí kartu za zdržování. Dnes odchytal neuvěřitelné střetnutí.
     
    90+1
    René Dedič si našel míč uprostřed šestnáctky po krásném centru z pravé strany, z blízkosti ale hlavičkoval těsně nad! Z obrovské šance opět nic!
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání bylo nastaveno 5 minut.
     
    90
    Tomáš Pilík fauloval na pravé straně šestnáctky a viděl žlutou kartu. Domácí kapitán bojuje, stejně jako tým.
     
    90
    Radek Voltr mohl zachránit Příbram, když se po přízemním centru z pravé strany dostal na přední tyči k hlavičce, v předklonu ale hlavičkoval nad!
     
    89
    Nemůžu uvěřit tomu, že Příbram nevstřelila gól. Pokud se bude na některých serverech vyhlašovat Muž zápasu, jednoznačně jím musí být brankář Jiří Adamuška.
     
    88
    Bude mít třinecká pohádka na hřišti Příbrami šťastný konec nebo to dopadne smutně a o jednobrankové vedení přijde? Do konce zápasu zbývají tři minuty.
     
    87
    V závěru poločasu létá do šestnáctky Třince jeden centr za druhým, jenže domácí už se tak často do zakončení nedostávají a stále obrovskému tlaku odolávají a odolávají.
     
    86
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Michal Petráň, přichází Josué Ulrich Ntoya.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Daniel Procházka, přichází Jan Kvída.
     
    82
    Do konce dnešního zápasu už zbývá odehrát pouze necelých deset minut a tlak Příbrami už není takový. Domácí bušili do třinecké obrany, co to šlo, ale prolomit ji nedokázali.
     
    78
    Jiří Vlček se dostal v pokutovém území k odraženému míči a také on pohotově vypálil, jeho pokus ovšem žádné vzrušení nepřinesl, jelikož zamířil vysoko nad.
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Marcel Čermák, přichází Adam Petrák.
     
    75
    Druhý poločas začíná být jedna velká One Man Show, ovšem nikoliv v podání Kazmy, nýbrž střídajícího Emmanuela Antwiho, který se dostal k odraženému míči a nádhernou střelou zpoza šestnáctky napálil břevno! Třinec má fakt štěstí!
     
    74
    Václav Juřena zůstal ležet v blízkosti pokutového území Příbrami a měl velké bolesti, zákrok jednoho z domácích obránců ale zůstal nepotrestán a hra plynula dál.
     
    71
    Fotbalisté Příbrami mají po přestávce obrovský tlak a hra se odehrává převážně na polovině Třince, jenže hosté stále odolávají a jsou blízko první letošní venkovní výhry.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 16. Petráň

    Karty:   36. Hájek (PRI), 58. Halinský (PRI), 90. T. Pilík (PRI) – 33. Kania (TRI), 60. Juřena (TRI), 90+2. Adamuška (TRI)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:4.
    FK Příbram: Šiman – D. Procházka (84. Kvída), Halinský (68. J. Vlček), S. Kingue, Vilotić – T. Pilík (C), M. Čermák (77. Petrák), Hájek, Obdržal (46. Voltr), Langhamer (46. E. Antwi) – Dedič.
    Náhradníci: Smrkovský – Petrák, Kvída, J. Vlček, Mezera, E. Antwi, Voltr.

    FK Třinec: Adamuška – Foltyn (52. Javůrek), T. Ba, Bedecs (C), Hýbl (54. Puchel) – Omasta, Habusta, Šteinhübel, Kania – Petráň (86. Ntoya), Juřena.
    Náhradníci: Hasalík – Buneš, Puchel, Weber, Javůrek, Ntoya.

    Rozhodčí: Josef Krejsa. Asistenti: Radim Dresler, Lukáš Matoušek

    Diváci: 625
    thejrc.org