Zlín – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Teplice – Liberec 1:2 (kon.) | Olomouc – Slovácko 0:3 (kon.)
konec
FK Teplice
1:2 (1:1)
FC Slovan Liberec
Sobota 30.10.2021, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Imad RONDIĆ - 1:2
     
    90+3
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slovan dává gól a dnešní utkání nejspíš vyhraje! Jan Mikula poslal z levé strany pěkný centr, který lehce srazil vracející se Alois Hyčka. Balon se pro Skláře velice nešťastně odrazil na penaltu k IMADU RONDIĆOVI, jenž nádhernou ranou z voleje poslal merunu k levé tyči a Tomáš Grigar se natahoval zcela marně, tady nemohl zasáhnout. Liberec vede 2:1! Asistence: Jan Mikula.
    38. Ondřej MAZUCH - 1:1
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice srovnávají na 1:1! Jan Fortelný zahrával standardku, míč z jeho kopačky letěl na hranici vápna Liberce. Martin Chlumecký vracel kulatý nesmysl hrudí do druhé vlny, Štěpán Krunert ale mičudu nohou jen jemně lízl, na bránu soupeře ho neposlal. Balon se však ještě dostal k ONDŘEJI MAZUCHOVI, který ho tvrdou ranou z hranice velkého vápna poslal na zadní tyč a Milan Knobloch se natahoval marně! Začínáme tedy od začátku. Asistence: Štěpán Krunert.
    2. Jan MATOUŠEK - 0:1
     
    2
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde hned v úvodu utkání do vedení! JAN MATOUŠEK si na ose hřiště zpracoval vysoký míč od Koscelníka. Bránící Mazuch při jeho zpracování podklouzl a upadl, následně si záložník Liberce navedl míč na pravou stranu vápna, odkud pálil. Do jeho rány obětavě padl Alois Hyčka, míč se však od něj obloukem odrazil, přeletěl Grigara a zapadl do sítě! Liberec vede 1:0! Asistence: Michael Rabušic.

    Petr Šatalík

    Branky: 38. Mazuch (Chlumecký) – 2. Jan Matoušek (Koscelník), 90+3. Rondić (Mikula)

    Karty:   90+1. Chlumecký (TEP), 90+5. Succar (TEP) – 15. Havelka (LIB), 79. Rondić (LIB)   85. Knapík (TEP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 13:12.
    FK Teplice: Grigar (C) – Hyčka, Mazuch (56. Hasil), Chlumecký, Vondrášek (46. Trubač) – Knapík, Mareček – Kodad (82. Succar), Krunert, Fortelný (73. Moulis) – Jan Rezek.
    Náhradníci: Němeček – Hasil, Moulis, J. Mareš, Trubač, Bulmaga, Succar.

    FC Slovan Liberec: Knobloch – Mikula (C), Plechatý, Chaluš, Gebre Selassie – Havelka (68. Purzitidis), Tiéhi – Jan Matoušek (81. Nečas), Ch. Frýdek (62. Rondić), Koscelník (81. Faško) – Rabušic (68. Júsuf Hilál).
    Náhradníci: Vliegen – Purzitidis, Nečas, Faško, Gembický, Rondić, Júsuf Hilál.

    Rozhodčí: Zelinka – Vodrážka, Novák – Hanousek. VAR: Štěrba. AVAR: Kubr. Delegát fotbalové asociace: Lhoták. Technický delegát: Adamec

    Diváci: 1523
    bahis siteleri