Zlín – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Teplice – Liberec 1:2 (kon.) | Olomouc – Slovácko 0:3 (kon.)
konec
FK Teplice
1:2 (1:1)
FC Slovan Liberec
Sobota 30.10.2021, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Matías Succar vidí v závěru utkání žlutou kartu za faul loktem do obličeje Imada Rondiće. Tady se nelze ničemu divit, jeho zákrok byl příšerný a za žlutou může být rád.
    90+3. Imad RONDIĆ - 1:2
     
    90+3
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slovan dává gól a dnešní utkání nejspíš vyhraje! Jan Mikula poslal z levé strany pěkný centr, který lehce srazil vracející se Alois Hyčka. Balon se pro Skláře velice nešťastně odrazil na penaltu k IMADU RONDIĆOVI, jenž nádhernou ranou z voleje poslal merunu k levé tyči a Tomáš Grigar se natahoval zcela marně, tady nemohl zasáhnout. Liberec vede 2:1! Asistence: Jan Mikula.
     
    90+1
    Základní hrací doba je za námi. Hlavní sudí Miroslav Zelinka ale nastavuje dalších pět minut navíc. Následně ukazuje žlutou kartu Chlumeckému za důrazný zákrok tělem u postranní lajny.
     
    85
    Jan Knapík šel nyní rukou po noze Nečase, kterého sestřelil k zemi, když nejprve upadl v osobním souboji na hraně vlastního vápna. Za tento faul mu sudí Zelinka ukazuje červenou kartu. Jan Knapík sice zabránil penaltě i jasné šanci pro Nečase. Liberec má ale standardku hned z hrany velkého vápna. Tady není o čem, byla zmařena jasná branková příležitost.
     
    82
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Ladislav Kodad, přichází Matías Succar.
     
    81
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Martin Koscelník, přichází Michal Faško.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Jakub Nečas.
     
    79
    Theodor Gebre Selassie bude zase jednou házet balon zpátky na hrací plochu. Daniel Trubač však odvedl dobrou práci, když získal míč a Imad Rondić jej zezadu kopl do kotníku. Za to vidí žlutou kartu.
     
    73
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jan Fortelný, přichází Pavel Moulis.
    72. Grigar zneškodnil Júsufa!
     
    72
    Abdalláh Júsuf Hilál nyní předvedl, v čem je jeho síla, míč dostal z levé strany od Mikuly, tělem si odstavil beka a už se snažil udělat kličku i Grigarovi, jenž se ale roztáhl na zemi a parádním zákrokem nohou soupeři odebral míč.
     
    68
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Michael Rabušic, přichází Abdalláh Júsuf Hilál.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Mario Purzitidis.
     
    62
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Imad Rondić.
     
    56
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Ondřej Mazuch, přichází Karel Hasil.
    49. Krunertovu ránu ztlumil Mikula
     
    49
    Štěpán Krunert se nyní dostal k zakončení na hranici šestnáctky Slovanu. Do jeho střely ovšem vložil nohu Jan Mikula a odražený balon nebyl zas až tak velkou starostí pro Milana Knoblocha, jenž si připisuje snazší zákrok.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Vondrášek, přichází Daniel Trubač.
    38. Ondřej MAZUCH - 1:1
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice srovnávají na 1:1! Jan Fortelný zahrával standardku, míč z jeho kopačky letěl na hranici vápna Liberce. Martin Chlumecký vracel kulatý nesmysl hrudí do druhé vlny, Štěpán Krunert ale mičudu nohou jen jemně lízl, na bránu soupeře ho neposlal. Balon se však ještě dostal k ONDŘEJI MAZUCHOVI, který ho tvrdou ranou z hranice velkého vápna poslal na zadní tyč a Milan Knobloch se natahoval marně! Začínáme tedy od začátku. Asistence: Štěpán Krunert.
    27. Matouškovu střelu kryl Grigar
     
    27
    Jan Mikula na začátku akce Slovanu přidržel soupeře a získal tak míč. Za pískotu domácího publika akce Liberce pokračovala po levé straně. Ve vápně ji ranou na přední tyč zakončoval Jan Matoušek. Tomáš Grigar však byl na svém místě a merunu chytil do náruče.
     
    16
    Červená karta se udílet nebude, žlutá zůstává v platnosti. Liberečtí ale mezitím předvedli zajímavou akci. Po centru z levé strany, jenž našel hlavu Martina Koscelníka, musel Grigar rychle na zem, aby míč chytil!
     
    15
    Filip Havelka naprosto po zásluze vidí žlutý kartonek. Tvrdým skluzem poslal k zemi Martina Chlumeckého a VAR ještě řeší, zda se dokonce nebude červenat.
    2. Jan MATOUŠEK - 0:1
     
    2
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde hned v úvodu utkání do vedení! JAN MATOUŠEK si na ose hřiště zpracoval vysoký míč od Koscelníka. Bránící Mazuch při jeho zpracování podklouzl a upadl, následně si záložník Liberce navedl míč na pravou stranu vápna, odkud pálil. Do jeho rány obětavě padl Alois Hyčka, míč se však od něj obloukem odrazil, přeletěl Grigara a zapadl do sítě! Liberec vede 1:0! Asistence: Michael Rabušic.

    Petr Šatalík

    Branky: 38. Mazuch (Chlumecký) – 2. Jan Matoušek (Koscelník), 90+3. Rondić (Mikula)

    Karty:   90+1. Chlumecký (TEP), 90+5. Succar (TEP) – 15. Havelka (LIB), 79. Rondić (LIB)   85. Knapík (TEP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 13:12.
    FK Teplice: Grigar (C) – Hyčka, Mazuch (56. Hasil), Chlumecký, Vondrášek (46. Trubač) – Knapík, Mareček – Kodad (82. Succar), Krunert, Fortelný (73. Moulis) – Jan Rezek.
    Náhradníci: Němeček – Hasil, Moulis, J. Mareš, Trubač, Bulmaga, Succar.

    FC Slovan Liberec: Knobloch – Mikula (C), Plechatý, Chaluš, Gebre Selassie – Havelka (68. Purzitidis), Tiéhi – Jan Matoušek (81. Nečas), Ch. Frýdek (62. Rondić), Koscelník (81. Faško) – Rabušic (68. Júsuf Hilál).
    Náhradníci: Vliegen – Purzitidis, Nečas, Faško, Gembický, Rondić, Júsuf Hilál.

    Rozhodčí: Zelinka – Vodrážka, Novák – Hanousek. VAR: Štěrba. AVAR: Kubr. Delegát fotbalové asociace: Lhoták. Technický delegát: Adamec

    Diváci: 1523
    bahis siteleri