Ústí n/L – Slavia 3:4 (po pr.) | Havířov – Litoměřice 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Benátky n/J – Přerov 3:0 (kon.) | Kolín – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Šumperk – Vsetín 2:7 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:5 (kon.) | Prostějov – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:7 (0:3, 1:2, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 30.10.2021, 17:00 • Škoda aréna, Šumperk • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Jan BERGER - 2:7
     
    59:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín ještě jednou skóruje a vede 7:2! Do akce dva na dva šli Radim Kucharczyk a JAN BERGER. První jmenovaný nejprve vypálil z mezikruží, když si jeho soupeř lehl na led, Mokry vykopl betonem puk jen trochu do strany, kde se druhý zmíněný útočník Vsetína prosadil dorážkou z bezprostřední blízkosti a královéhradecký odchovanec tak zapisuje svůj druhý dnešní zásah, kterým dává výsledku tohoto utkání finální podobu. Asistence: Radim Kucharczyk, Lukáš Buchta.
    47:52 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:6
     
    47:52
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci snižují na 2:6! Střelu Pěnčíka z levé strany od modré čáry Málek vyrazil jen před sebe. Tam byl důrazný LUKÁŠ ŽÁLČÍK, jenž okamžitě vrátil puk do sítě a koriguje tak na rozdíl čtyř branek. Asistence: Martin Pěnčík, Rok Macuh.
    41:07 Jan BERGER - 1:6
     
    41:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere pětibrankový náskok zpět! JAN BERGER dostal přihrávku od zadního mantinelu na vrchol pravého kruhu. Jeho první ránu zblokovali bránící hráči, druhá však šla přesně pod břevno a stav je 6:1! Asistence: Radim Kucharczyk, Adam Zeman.
    37:46 Jakub HORKÝ - 1:5
     
    37:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk koriguje na 1:5! Mladý JAKUB HORKÝ nyní zůstal osamocen na brankovišti Vsetína, kde se k němu po souboji Macuha s Ondračkou odrazil kotouč. Forvard Draků ho pak pohodlně napálil do poloodkryté klece hostí! Stav je 1:5! Asistence: Rok Macuh, Jakub Březák.
    32:43 David BŘEZINA - 0:5
     
    32:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín naděluje Šumperku bůra! Michal Hryciow vystřelil z osy hřiště od modré čáry, odražený kotouč si našel v předbrankovém prostoru DAVID BŘEZINA, který jej okamžitě poslal za záda Vojtěcha Mokryho! Vsetín vede nad Draky 5:0! Asistence: Michal Hryciow, Adam Hořanský.
    20:19 Vít JONÁK - 0:4
     
    20:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou na začátku druhé třetiny do čtyřbrankového trháku! Luboš Rob přihrál z pravého rohu do předbrankového prostoru, kde byl zcela sám a nekrytý VÍT JONÁK, jenž vložil do prudkého pasu hůl a umístil kotouč za záda Mokryho! Stav je 4:0 pro Valachy! Asistence: Luboš Rob, Michal Gago.
    12:40 Radim KUCHARCZYK - 0:3
     
    12:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ondřej Hrachovský nyní vyrobil neskutečnou minelu na obranné modré! RADIM KUCHARCZYK mu sebral kotouč a šel sám na Mokrého, kterému po bekhendové kličce zasunul kotouč mezi betony do sítě a zvyšuje stav na 3:0 pro Vsetín! Bez asistence.
    06:26 Roman VLACH - 0:2
     
    06:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vede už 2:0! Buchta vypálil z pravé strany od modré čáry a podle mého názoru zvládl v předbrankovém prostoru tečovat ránu ROMAN VLACH, jenž poslal touš mimo dosah Mokrého a zapisuje tak svou druhou branku v tomto utkání! Asistence: Lukáš Buchta, Adam Zeman.
    04:49 Roman VLACH - 0:1
     
    04:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá početní výhodu a jde na začátku utkání do vedení! Jiří Říha vystřelil z osy hřiště od modré čáry. ROMAN VLACH nejprve jeho ránu v předbrankovém prostoru tečoval. Vojtěch Mokry zvládl tento pokus vyrazit. Na dorážku forvarda Vsetína však už byl krátký, Valaši vedou 1:0! Asistence: Jiří Říha, David Březina.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 38. J. Horký (Macuh, Březák), 48. Žálčík (Pěnčík, Macuh) – 5. R. Vlach (J. Říha, D. Březina), 7. R. Vlach (Buchta, A. Zeman), 13. Kucharczyk, 21. Jonák (Rob, Gago), 33. D. Březina (Hryciow, Hořanský), 42. Berger (Kucharczyk, A. Zeman), 60. Berger (Kucharczyk, Buchta)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Pěnčík, Drtil, Březák, Hrachovský, Řezáč, Machů, L. Rutar, Dudycha – P. Kratochvíl, Macuh, Žálčík – Vachutka, Vildumetz, A. Furch – Scheuter, Spratek, Mácha – Antoníček, J. Horký.
    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Tkadlec) – Štach, Jerofejevs, J. Říha, Š. Jenáček, Buchta, Ondračka, Hryciow – Rob, Jonák, Gago – A. Zeman, R. Vlach, Berger – Klímek, Kucharczyk, R. Půček – Vítek, D. Březina, Hořanský.

    Rozhodčí: Skopal, Veselý – Otáhal, Kleprlík

    Diváci: 1274
    thejrc.org