Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Zlín – Havířov 5:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 0:0 (odl.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:4 (kon.)
Slavia – Motor ČB 3:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 30.10.2021, 13:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    Třinec vítězí. Ve třetí třetině nejdříve dal Brnu šanci na vyrovnání Cápay, jenže Třinec dvěma brankami Geidla a Kozlíka rozhodli o výhře hostí, kteří byli aktivnější převážně v první třetině. Závěrečná pasáž byla vyrovnaná, ovšem takový brankový rozdíl si domácí nezasloužili. (15:32:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Holemý pálil od modré vysoko nad.
     
    59:21
    Začíná krátká přesilová hra Brna.
     
    58:25
    Meluzínovi se i díky teči podařilo nasměrovat přihrávku před branku, kam dojížděli dva domácí hráči, jenže na puk ani jeden nedosáhl.
     
    58:01
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Wardas – 2 min., držení hole).
     
    57:45
    Meluzín se probojoval do útočného pásma v době, kdy měla Kometa signalizovanou výhodu. Na druhé straně jej doplňoval Fajmon, ovšem hostující obránce stihl přerušit hru.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Šalé – 2 min., sekání).
     
    57:05
    Šalé unikal po levé straně hřiště, dostal se až před brankáře a tlačil se do zakončení bekhendem, ovšem brankář jej vychytal.
     
    56:55
    Zakázané uvolnění Brna.
     
    56:12
    Brno se snaží s výsekem ještě něco udělat, ovšem Třinec dobře střeží vlastní pásmo, do kterého se Brňané dostávají velmi obtížně.
     
    54:42
    Malý získal puk ve středním pásmu, dostal se až za hostující branku, kde předal touš Šalému, ten však nedokázal vystřelit.
     
    53:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se přibližuje vítězství, protože již vede o tři branky. MATĚJ KOZLÍK se trefil z mezikruží a zaznamenává hattrick. Asistence: Tommy Wardas, Jan Moškoř.
     
    53:18
    Holemý využil chyby obránců na útočné modré a rychle přešel do útoku. Překročil modrou čáru a hned vystřelil. Brankář bez problému vyráží.
     
    52:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brňané mohli vyrovnat, ale hostující brankář zasáhl špičkou betonu. Oceláři přešli do protiútoku dva na jednoho, který po přihrávce pod obráncem zakončil do sítě NICO GEIDL. Asistence: Michal Ramik, Patrik Šutý.
     
    51:56
    Brno je v plném počtu a míří do útoku.
     
    51:09
    Třinec drží kotouč v útočném pásmu a kombinuje u mantinelu.
     
    49:55
    Jan Holemý se v oslabení dostal do úniku stíhán obráncem. Brněnský hráč nakonec zastavil a udělal otočku a vystřelil. Brankář pokus vyrazil a Holemý měl druhou šanci – z úhlu trefil tyč!
     
    49:54
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Meluzín – 2 min., sekání).
    Marken.cz

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 48. Cápay (Meluzín, Fajmon) – 9. Kozlík (Wardas, Marcinko), 15. Kozlík (Hrůzek), 53. Geidl (Ramik, Šutý), 54. Kozlík (Wardas, Moškoř)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Holemý, Sedláček J. (C), Fajmon, Němec, Řehák, Svoboda – Nesvadba, Malý (A), Šalé, Hrnčíř, Bartes (A), Cápay, Sedláček I., Bělohlav, Meluzín, Otava, Boltvan.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Marcinko, Chovaniak (A), Hrůzek, Hykl, Andrle, Buják – Ramik, Matěj (A), Pětník, Kozlík, Wardas (C), Moškoř, Jobánek, Haas, Ullrych, Geidl, Šutý.

    Rozhodčí: Held – Rampír, Smetková
    thejrc.org