Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Zlín – Havířov 5:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 0:0 (odl.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:4 (kon.)
Slavia – Motor ČB 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Olomouc
Sobota 30.10.2021, 13:00 • Tipsport arena, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    63:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Obrovská radost na straně Hanáků, kteří trestají další sparťanské zaváhání ve středním pásmu. K puku se znovu dostal JAN KUČERA, který úspěšnou střelou tváří v tvář Krbečkovi rozhoduje o vítězství Moravanů. Asistence: Daniel Ministr.
     
    45:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sparta zaváhala ve své třetině, kde ztratila kotouč a její chybu dokázal potrestat JAN KUČERA, jehož střela tahem z mezikruží rozvlnila síť za Krbečkem. Asistence: Patrik Tarnoczy.
     
    31:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen prosazují, a to krásnou trefou PETRA HAUSERA! Útočník Sparty dostal puk na levém kruhu a střelou tahem vymetl pravý růžek branky. V tomto případě Jan Špunar zasáhnout nemohl, protože neviděl vůbec nic. Asistence: Filip Ducháč.
     
    16:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď Hanáků! Defenziva Sparty propadla, když za sebou nechala STANISLAVA RUDU, který jel sám na Krbečka a pěknou kličkou do bekhendu vyrovnal. Asistence: Daniel Ministr.
     
    16:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Brejk dvou na dva táhl Hauser, který objel branku, a přestože se zdálo, že jeho přihrávka před brankoviště nikoho nenajde, puk srazil Vitouch a důrazný PETR HAUSER ho usměrnil do branky. Asistence: Michal Vitouch, Jakub Tůma.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 17. Hauser (Vitouch, Tůma), 32. Hauser (Ducháč) – 17. Ruda (Ministr), 46. Kučera (Tarnoczy), 64. Kučera (Ministr)


    HC Sparta Praha: Krbeček – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Ducháč, Chvátal, Port – Senčák, Kubánek, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček, Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol.
    HC Olomouc: Špunar – Kočí, Rajzík, Přecechtěl, Panáček, Stratil, Poledna – Tichý, Ministr, Kučera, Zapletal, Fasner, Matašovský, Tarnoczy, Ruda

    Rozhodčí: Květoň – Svobodová, Zíka

    Diváci: 53
    thejrc.org