Jablonec – Pardubice 1:1 (kon.) | Ostrava – Sparta 2:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Slavia – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 31.10.2021, 18:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní večer vše. Loučím se s vámi a brzy zase na počtenou. (20:01:21)
     
    Slavia zvítězila nad Plzní 2:0. Viktoriáni byli v Edenu takřka neškodní, navíc vyfasovali po zásluze hned tři červené a pocítili, že čelit obhájci titulu v oslabení je sakra obtížný úkol. Skóre otevřel z dorážky Ondřej Lingr a vítězství Slavie v závěru pečetil Michael Krmenčík, Slavia tak v tabulce poskočila na druhé místo jen bod za vedoucí Plzeň.
     
    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:0. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:16.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Michael KRMENČÍK - 2:0
     
    90+5
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté a jejich fanoušci prožívají závěr z říše snů! Kombinace Pražanů se nesla už v trochu exhibičním duchu, přesto červenobílí přidali druhou branku. Stanciu uvolnil ve vápně MICHAELA KRMENČÍKA, který prostřelil ranou na zadní tyč Staňka a jakožto explzeňský útočník tak hodně symbolicky zpečetil výhru svého současného zaměstnavatele.
     
    90+3
    Slávisté v poklidu kontrolují závěr utkání, když nakrátko kombinují před vápnem Plzně a fanoušci každý úspěšný pas oslavují.
     
    90+2
    Krmenčík bojoval o míč ve vápně soupeře, přičemž fauloval. Také forvard Slavie si neodpustil nějaké ostřejší poznámky směrem k soupeři, za což vyfasoval žlutou.
     
    90+1
    Třetí červená pro Plzeň! Mosquera jednoznačně fauloval Masopusta, na kterého začal záhy cosi pokřikovat. Plzeňský křídelník však totálně zkratoval, neboť už jednu žlutou měl a svým zcela nepochopitelným nesportovním chováním si vysloužil druhou. Obrovská hloupost.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Kačaraba chtěl do šance vyslat Krmenčíka, dlouhý balon kopačky prvně jmenovaného skončil až u Staňka, kterému se ale ani trochu nepovedl odkop, slávisté budou rozehrávat aut.
     
    88
    Plavšić je opravdu hodně aktivní. Tentokrát zkusil pláchnout obraně soupeře po pravé straně, přes Mosqueru se mu však projít nepodařilo.
     
    87
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Kalvach, přichází Tomáš Chorý.
     
    85
    Mohlo být definitivně hotovo! Traoré povedeným stříleným centrem našel na zadní tyči Plavšiće, který ve skluzu nedokázal usměrnit míč do poloprázdné brány.
     
    84
    Rohový kop Pražané rozehráli nakrátko. Po následném centru se k hlavičce prodral Olayinka. Jeho slabý pokus mířil jen do míst, kde byl připravený Staněk a brankář Plzně si tak připsal další zákrok.
     
    83
    Samek hezkou patičkou uvolnil Plavšiće. Centr druhého jmenovaného byl odvrácen na roh.
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Filip Kaša.
     
    81
    Plavšić nabral zajímavou rychlost ve středu hřiště. Sledovat průnik srbského fotbalisty ve službách Slavie se rozhodně nechtělo Pernicovi. Ten sestřelil Plavšiće naprosto nevybíravým zákrokem a hlavní rozhodčí tak dnes už podruhé sahá pro červenou kartu!
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 18 179 diváků.

    Adam Kolář

    Branky: 65. Lingr, 90+5. Krmenčík (Stanciu)

    Karty:   48. Ekpai (SLA), 90+2. Krmenčík (SLA) – 26. Kalvach (PLZ), 58. Mosquera (PLZ)   90+1. Mosquera (PLZ)   11. Řezník (PLZ), 81. Pernica (PLZ)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:0. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:16.
    SK Slavia Praha: Mandous – Bah (46. Samek), Ousou, Kačaraba, Masopust – Ševčík (C), Hromada (46. Stanciu) – Ekpai (59. Plavšić), Lingr (79. Traoré), Olayinka – Kuchta (59. Krmenčík).
    Náhradníci: O. Kolář – Plavšić, Samek, Stanciu, Krmenčík, Takács, Traoré.

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Řezník, Pernica, Hejda (C), M. Havel – Kalvach (87. Chorý), Bucha – J. Kopic (77. P. Šulc), J. Sýkora (82. Kaša), Mosquera – Beauguel.
    Náhradníci: A. Hruška – Falta, Chorý, Al. Čermák, P. Šulc, Janošek, Kaša.

    Rozhodčí: Franěk – Caletka, Kříž (Machálek)

    Diváci: 18 179
    bahis siteleri