K. Vary – Olomouc 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Plzeň – Sparta 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 4:3 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 4:1 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 31.10.2021, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:59 Pavel KOUSAL - 2:3
     
    64:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se radují z druhého bodu! Jan Dufek vyhrál buly v obranném pásmu směrem dopředu a PAVEL KOUSAL následně během posledních pěti vteřin stihl všechny přebruslit a se závěrečnou sirénou se bekhendem trefil mezi Kváčovy betony. Videorozhodčí poté ještě potvrdil, že to Kousal stihl včas. Asistence: Jan Dufek.
    52:58 Michal BIRNER - 2:2
     
    52:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Sražená střela Mislava Rosandiče se odrazila k Petru Jelínkovi, který dorážel do prázdné brány, jenže Jan Růžička předvedl další senzační zákrok. Na dorážku MICHALA BIRNERA už byl ale krátký. Liberečtí se po zvyšujícím se tlaku nakonec dočkali. Bez asistence.
    25:19 Adam Raška I - 1:2
     
    25:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav otáčí skóre! Tygrům se asi na tři pokusy nepovedlo vyhodit kotouč z obranného pásma a po sérii chyb domácích se ADAM RAŠKA objevil úplně sám před bránou, načež překonal Petra Kváču přesnou ranou k levé tyči. Asistence: Maris Bičevskis.
    02:31 Jakub KOTALA - 1:1
     
    02:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale i Středočeši dočkali rychlého gólu! Michal Birner trestuhodně ztratil puk za vlastní bránou, načež si Valentin Claireaux vyjel před bránu a naservíroval přihrávku JAKUBU KOTALOVI, jenž propálil Kváču. Asistence: Valentin Claireaux.
    01:37 Jaroslav VLACH - 1:0
     
    01:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí se rychle dostávají do vedení! Petr Jelínek avizovanou buly vyhrál přímo na JAROSLAVA VLACHA a ten nechytatelnou ranou z voleje zamířil přesně mezi betony Jana Růžičky! Asistence: Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 2. J. Vlach (P. Jelínek), 53. Birner – 3. Kotala (Claireaux), 26. Adam Raška I (Bičevskis), 65. P. Kousal (J. Dufek)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr – Birner (A), Klepiš, Ordoš – A. Najman, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Faško-Rudáš.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Pavel Pýcha, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Jánošík, Šidlík, Lintuniemi, Bernad – Adam Raška I, Fořt, Bičevskis – Kotala, Claireaux, J. Dufek – P. Kousal, O. Najman, J. Stránský (A) – Grim, Závora.

    Rozhodčí: Hodek, Pilný – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 5457
    thejrc.org