Chomutov – Kadaň 10:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
10:3 (6:2, 1:0, 3:1)
SK Kadaň
Neděle 31.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 7. kolo
Partner:
     
    I na sedmý pokus Piráti v Krajské lize vyhráli a mají již jednadvacet bodů. Domácí celek navíc vstřelil i stý gól v sezóně. V dalším kole hrají Piráti na ledě Klášterce nad Ohří. (18:24:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Na začátku poslední minuty dostal nabito na pravém kruhu Michal Žižka, kterému se ale povedlo trefit pouze beton hostujícího brankáře!
     
    58:29
    Jakub Chrpa a Petr Freiberg se společně dostali do útoku, ale nakonec k většímu zakončení nedošlo. Pešek i tak musel podržet kotouč ve své lapačce.
     
    57:21
    Hned po vhazování přišla střela na branku Hanuljaka, ale domácí brankář vyrazil. Následně obrana poslala puk přes všechny čáry do bezpečí.
     
    57:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kamil Kostourek – 2 min., hákování).
     
    56:16
    Následně byla posunuta domácí branka a přišla strkanice mezi Kunclem a jedním z hostů. Nic více z toho ale nebylo.
     
    55:40
    Velké dobývání hostující branky! Nejdříve Klapka zblízka neskóroval, poté byl sám před Peškem také Chlouba a přišla také střela Kuncla. Nic v síti ale neskončilo!
     
    54:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Dobře odpověděla také Kadaň. JAN STOKLÁSEK dostal přihrávku zadovkou mezi kruhy a nechytatelnou bombou do pravé šibenice nedal Hanuljakovi jediný prostor na zákrok. Asistence: Lukáš Benda a Ladislav Nguyen.
     
    53:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí publikum si žádalo desátou branku a ROMAN CHLOUBA toto přání naplnil. Dostal se do útoku, nejdříve trefil tyčku, ale z dorážky již skóroval. Bez asistence.
     
    52:48
    Domácí se dostali do útoku, ale kombinace nepřišla. Puk skončil u branky Peška, který neposednou černou gumu ukryl ve své lapačce.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 609 diváků.
     
    52:05
    Individuálně si nyní nabruslil až mezi kruhy František Mála, který svižným zakončením chtěl přidat desátý gól. Jeho střelu ale Pešek parádním zákrokem vyrazil do ochranné sítě.
     
    51:36
    Aktuálně se hraje neaktivně na obě strany a ani jeden celek se nemůže dostat do většího zakončení. Piráti se nyní osvobodili za cenu icingu.
     
    50:34
    Domácí v plném počtu.
     
    49:45
    Nyní se Piráti hned dvakrát dostali v oslabení do skvělých pozic, ale v obou případech hráče zklamalo zpracování kotouče.
     
    49:00
    Roman Chlouba nahodil kotouč a Kamil Charousek se u levého kruhu dostal ke kotouči. Jeho dělovka ale do branky nešla a puk se odrazil od zadního mantinelu.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:13
    Piráti se chtěli dostat do útočné třetiny, ale kombinace nevyšla a puk skončil až na icingu. Pokračuje se po pravici Miroslava Hanuljaka.
     
    47:46
    Patrik Huňady nyní spálil tisíciprocentní šanci! Domácí útočník dostal přihrávku k pravé tyčce a měl před sebou prázdnou branku. Zakončoval bekhendem, ale puk se od tyčky odrazil do lapačky Ondřeje Peška!
     
    46:45
    Domácí v plném počtu.
     
    45:38
    Nyní v oslabení ujel Daniel Šilar, který to zkoušel od pravého mantinelu. Ondřej Pešek si ale připsal parádní zákrok hokejkou.
     
    45:03
    Na ledě to zatím nevypadá, že by hosté hráli přesilovku. Piráti jsou totiž na kotouči a nahazují jej do útočného pásma.
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Hanuljak – 2 min., podrážení). Trest odpyká Robert Bártek.
     
    44:37
    Dvouciferné mohl otevřít Roman Chlouba, který dostal puk před branku. Zblízka se ale nadmíru produktivní Piráti neprosadil!
     
    43:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak sudí nakonec celou situaci vyhodnotili a RADIM ŘEZNÍČEK se může radovat z dnešní již deváté branky! Na brankovišti dostrkal kotouč do branky. Asistence: Milan Kostourek a Jakub Chrpa.
     
    43:30
    Radim Řezníček se následně v brankovišti prosadil a puk skončil jasně v brance, což potvrzuje záznam situace. Sudí ale branku přesto neuznávají!
     
    42:59
    A domácí pokračují v aktivitě. Nejdříve po pravé straně najel do pásma Mála, který se ale neprosadil. Následně se v dobré šanci zjevil také jeden z jeho spoluhráčů, ale devátý gól nedal.
     
    42:36
    Kamil Charousek nyní tvrdě trefil mladého kadaňského hráče Jakuba Kovára. Ten se ovšem rychle zvedl a dostal od domácího beka omluvu.
     
    41:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    MIROSLAV KUNCL využívá svou druhou přesilovku v utkání a dává již stý gól Chomutova v letošní sezóně! Obránce s číslem tři si najel od modré čáry až mezi kruhy a nad ledem se prosadil k pravé tyčce. Asistence: Milan Kostourek.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Miroslav Tichý – 2 min., hákování).
     
    41:12
    Kamil Charousek se dostal individuálně až před branku, kde i přes faul zakončoval. Jeho rána se ale odrazila od břevna ven!
     
    40:15
    Hned na startu třetí třetiny byl u pravé tyčky osamocený Tomáš Šilar, ale tomu se zblízka nepovedlo prostřelit Ondřeje Peška v hostující kleci!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla jedinou branku, kterou vstřelil chomutovský Roman Chlouba, a tak je to po dvou třetinách 7:2. Prostřední perioda moc krásného hokeje nenabídla, domácí celek se spíše šetřil.

    Třetí třetina začne v 17:42.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    V posledních sekundách se přerušuje hra, neboť jeden z domácích hráčů zůstal ležet na ledě s bolestivou grimasou. Vypadá to na Michala Žižku.
     
    39:20
    Skákavý kotouč se dostal před branku, kde zblízka zakončoval Freiberg. Tomu se ale připraveného Peška prostřelit nepovedlo.
     
    38:34
    Nyní byl ve střelecké pozici Miroslav Kuncl, ale tomu se z prostoru mezi kruhy nepovedlo přidat stý gól Pirátů v letošní sezóně. Pešek si připsal další parádní zákrok!
     
    37:52
    Domácí v plném počtu.
     
    37:16
    Piráti hrají již ve čtyřech. Chlouba se dostal před branku, ale zblízka se mu nepovedlo přehodit beton hostujícího Peška.
     
    36:24
    Piráti se zatím úspěšně brání ve třech proti pěti. Kadaň nic nevymyslela a Kunclovi se povedlo vyhodit puk až za branku Peška.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kamil Charousek – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:18
    Hned po vhazování se ujal kotouče domácí Huňady a poslal jej do útoku Málovi, který pozdržel čas. Nakonec puk skončil v ochranné síti.
     
    34:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Robert Bártek – 2 min., držení).
     
    33:26
    Hru nyní přerušilo nahození Miroslava Kuncla od modré čáry. Brankář Pešek byl ale u své první tyčky pozorný a kotouč nakonec podržel.
     
    32:35
    František Mála se nyní dostal do útoku, ale z prostoru mezi kruhy se neprosadil. Skákavý kotouč skončil jen vedle branky.
     
    31:36
    Piráti se nyní chtěli udržet v útočné třetině, ale Kostourek to o milimetry nezvládl. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    30:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    I tak se domácí celek prosazuje v přesilovce. ROMAN CHLOUBA dostal přihrávku skrz brankoviště a nakonec trefil skulinku u levé tyčky. Nejproduktivnější Pirát se v utkání poprvé trefuje. Asistence: Josef Rindoš a Kamil Charousek.
     
    30:42
    Huňady měl v přesilovce dvě šance. Nejdříve zblízka střílel do brankáře, poté tečoval kotouč nad branku do zadního mantinelu.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (2 min. pro hráčskou lavici – bodnutí koncem hole). Trest odpyká Lukáš Hrdlička.
     
    29:05
    Od modré čáry to nyní zkoušel Novák, ale jeho nahození nebylo přesné a kotouč skončil nakonec na zadním mantinelu za kadaňskou brankou.
     
    27:47
    Obrovitý domácí útočník Petr Freiberg šel středem hřiště a zakončoval. Místo puku ale odletěla spíše hokejka bránícího hráče Kadaně.
     
    26:02
    Jan Spudich jel hodně pomalu a šel do levé strany, kde udělal kličku na vzdálenější tyčku, ale puk mu sjel a skóre se tak nemění.
     
    26:02
    Charousek trefil prvního hráče v útočné třetině a Jan Spudich domácí obraně unikal. Nakonec byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    25:48
    Hosté v plném počtu.
     
    25:46
    V úplném závěru přesilové hry dostal puk na levém kruhu Freiberg, který zakončoval do horní části branky. Pešek jej ale vychytal dalším parádním zákrokem, nyní lapačkou.
     
    25:10
    Dlouho Piráti kombinovali a nakonec přihrávku na hranici brankoviště dostal Huňady, který zakončoval. Ondřej Pešek se přesouval a zapsal výborný zákrok!
     
    24:00
    Na startu přesilovky byl sám před brankářem Huňady, který udělal kličku, ale puk se mu trestuhodně nepovedlo bekhendem dostat do branky!
     
    23:48
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Petr Chotaš – 2 min., držení).
     
    23:40
    Kadaň se dostala do přečíslení tři na jednoho a parádně to vykombinovala. Lukáš Novotný byl sám před brankářem, ale Hanuljak si připsal další úžasný zákrok!
     
    23:24
    Radim Řezníček to nyní zkusil individuálně, ale jeho střela po ledě nebyla přesná a puk skončil na betonech připraveného Peška.
     
    22:08
    Domácí celek se zatím nemůže dostat do hry ve druhé třetině. Huňady hledal křižnou přihrávkou Freiberga, ale puk nebyl přesný a píská se icing.
     
    20:58
    Domácí v plném počtu.
     
    20:52
    V úplném závěru přesilovky byl sám před Hanuljakem Lukáš Hrdlička, ale domácí jednička se zaskvěla naprosto luxusním zákrokem zblízka!
     
    20:21
    Tomáš Šilar špatně rozehrál a Lukáš Bartók se dostal ke střeleckému pokusu. Jeho svižná rána ale skončila na bližší tyčce chomutovské branky!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:50.
     
    Je za námi první dvacetiminutovka utkání mezi Chomutovem a Kadaní. Domácí celek diktoval tempo od prvních sekund a po první třetině vede o čtyři branky 6:2. V premiéře za A-tým se trefil Tomáš Šilar, kterého ve statistikách gólem napodobil i jeho bratr Daniel.

    Po první třetině:
    Piráti Chomutov – SK Kadaň 6:2

    1. T. Šilar (Charousek), 4. Mála (Rindoš), 6. D. Šilar (Chlouba), 13. Huňady (Šilar, Mála), 15. Kuncl (Kostourek), 19. Chrpa (Rindoš, Chlouba) – 6. Stoklásek (Mojžíš), 17. Starý (Mojžíš, Spudich).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Miroslav Hanuljak vyhodil a mohl mít jako brankář primární asistenci. Kostourek ale neměl rychlost a směrem na branku nakonec nepokračoval.
     
    18:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí přesilovku využívají opravdu bleskově. JAKUB CHRPA si sjel k pravé tyčce, kam dostal přihrávku zpoza branky. Domácí odchovanec se pak parádně prosadil do vzdálenější šibenice. Asistence: Josef Rindoš a Roman Chlouba.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Radek Krpenský – 2 min., podrážení).
     
    16:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec prosazují a snižují! Mojžíš z vrcholku kruhů přihrával k levé tyčce, kde mladík MARTIN STARÝ pouze nastavil hokejku a dočkal se vstřelené branky. Asistence: Roman Mojžíš a Jan Spudich.
     
    16:14
    Bývalý chomutovský mládežník Jan Spudich nyní ujel po levé straně a na zadní tyčce se dostal do zakončení. Miroslav Hanuljak ale parádní individuální akci vychytal!
     
    15:06
    Pešek si připsal první zákrok po střele od modré čáry a po prvním kontaktu s pukem se bude pokračovat po komerční pauze.
     
    14:18
    Střídání v týmu SK Kadaň: ze hřiště odchází Dominik Šebek, přichází Ondřej Pešek.
     
    14:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku a vedou již 5:1! MIROSLAV KUNCL si sjel před kruhy, kam dostal přesnou přihrávku. Následně zakončoval do vzdálenější šibenice a nedal Šebkovi jedinou šanci zasáhnout. Asistence: Milan Kostourek.
     
    13:59
    Milan Kostourek našel mezi kruhy Freiberga, který z první poslal na branku dělovku. Jeho pokus po ledě ale Šebek parádně zachytil betony!
     
    13:46
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Miroslav Tichý – 2 min., sekání).
     
    12:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se radují počtvrté v utkání. Daniel Šilar je dnes hodně výrazný a je na ledě vidět. Nyní unikl po levém křídle a připravil puk pro PATRIKA HUŇADYHO, který se prosadil do odkryté branky. Asistence: Daniel Šilar a František Mála.
     
    11:28
    Kamil Charousek to nyní zkusil od pravého mantinelu, ale jeho tvrdá rána šla jen do masky Šebka. Kadaň je u puku a jde do útočné třetiny.
     
    10:07
    Michal Žižka dostal parádní přihrávku před branku a do puku lehce píchl. Ten padal do branky, ale po zázračném zákroku hostujícího brankáře Šebka v ní nakonec neskončil!
     
    08:53
    Hosté se nyní dostali do přečíslení a Martin Starý mohl zakončovat, puk mu nicméně sjel z hokejky a ze zakončení nakonec sešlo.
     
    08:26
    Daniel Šilar se objevil u levé tyčky a mohl zakončovat, ale nakonec to nestihl. V útoku byla aktivní dvojice bratrů Šilarů, ale ti se k dalšímu pokusu nakonec nedostali.
     
    07:00
    Mezi kruhy měl napřaženou hokejku Milan Kostourek, a to až téměř ke stropu. Nakonec dostal přihrávku, ale jeho dělovka šla jen vedle hostující branky.
     
    06:17
    Roman Psár zkoušel pozornost domácího brankáře střelou po ledě, ale jeho slabší střela skončila jen na betonech Miroslava Hanuljaka.
     
    05:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je krásný příběh! DANIEL ŠILAR unikl po levé straně a tvrdou střelu pod víko se prosazuje ve stejném utkání jako jeho mladší bratr! Asistence: Roman Chlouba.
     
    05:08
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté z první útočné akce snižují a postaral se o to bývalý hráč Chomutova JAN STOKLÁSEK. Tomu se povedlo dorazit do branky válející se kotouč v brankovišti. Asistence: Roman Mojžíš.
     
    03:56
    Nyní Mála postupoval s Freibergem na jediného obránce. Druhý jmenovaný dostal žabičku, ale puk se mu nepovedlo ze vzduchu trefit.
     
    03:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí Piráti na začátku čtvrté minuty navyšují své vedení. FRANTIŠEK MÁLA přijal přihrávku na modré čáře a obešel bránícího hráče. Z pravého kruhu pak cílil ke vzdálenější tyčce a byl úspěšný. Asistence: Josef Rindoš.
     
    02:30
    Do útoku se dostal druhý z bratrů Šilarových. Daniel ujel po pravém křídle a dostal se do zakončení bekhendem, ale to skončilo na rameni připraveného Šebka!
     
    01:38
    Kostourek nyní našel před brankou Řezníčka, který se ale netrefil do puku ideálně. Vzápětí stejný hráč zakončoval u pravé tyčky, ale Šebek parádně zakročil ramenem!
     
    01:07
    Hned po vstřelené brance se domácí opět dostali do útoku, ale z levého kruhu se jim nepovedlo zakončit. Vhazuje se před brankou Šebka.
     
    00:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, takový debut si TOMÁŠ ŠILAR snad nevysnil! Sedmnáctiletý domácí útočník se hned v prvním střídání v dospělém hokeji prosadil, a to z prostoru mezi kruhy. Asistence: Kamil Charousek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání sedmého kola mezi Chomutovem a Kadaní může začít.
     
    Ještě jednou vám přeji hezký den z chomutovské ROCKNET ARÉNY, která je už solidně zaplněná před utkáním sedmého kola Krajské ligy mezi Chomutovem a Kadaní.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Novák, Kuncl, Hartman, Žižka, Klapka – Rindoš, Chlouba, T. Šilar – Freiberg, Mála, Huňady – Chrpa, Řezníček, Kostourek – D. Šilar

    SK Kadaň: Šebek (Pešek) – Psar, Krása, Chotaš, Tichý, Jenček, Holan, Krstev – Nguyen, Toman, Krpenský, Stoklásek, Limberg, Bartók, Hrdlička, Hejra, Macháček, Černý, Benda.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran.
     
    Piráti Chomutov jako obrovský favorit ústecké části Krajské ligy vedou ligu bez ztráty kytičky a se skóre 92:17 po šesti odehraných duelech. Naposledy si tým Petra Martínka poradil s Lovosicemi 23:1, ale ty hrály jen s devíti hráči v poli.

    SK Kadaň je po šesti kolech na předposledním místě. Severočeský celek dvakrát vyhrál, jednou padl v prodloužení a třikrát padl bez získání jediného bodu. Naposledy Kadaňští vyhráli derby na ledě Klášterce nad Ohří poměrem 10:8.
     
    Krásný den všem fanouškům Krajské ligy. Zatím neporažený Chomutov hostí na domácím ledě nedalekou Kadaň, která je v tabulce na předposledním místě. Utkání začíná v 16:00 v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. T. Šilar (Charousek), 4. Mála (Rindoš), 6. D. Šilar (Chlouba), 13. Huňady (D. Šilar, Mála), 15. Kuncl (Kostourek), 19. Chrpa (Rindoš, Chlouba), 31. Chlouba (Rindoš, Charousek), 42. Kuncl (Kostourek), 44. Řezníček (Kostourek, Chrpa), 54. Chlouba – 6. Stoklásek (Mojžíš), 17. Starý (Mojžíš, Spudich), 55. Stoklásek (Benda, Nguyen)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Novák, Kuncl, Hartman, Žižka, Klapka – Rindoš, Chlouba, T. Šilar – Freiberg, Mála, Huňady – Chrpa, Řezníček, Kostourek – D. Šilar
    SK Kadaň: Šebek (15. Pešek) – Psar, Krása, Chotaš, Tichý, Jenček, Holan, Krstev – Nguyen, Toman, Krpenský, Stoklásek, Limberg, Bartók, Hrdlička, Hejra, Macháček, Černý, Benda.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran

    Diváci: 1 609
    bahis siteleri