Chomutov – Kadaň 10:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
10:3 (6:2, 1:0, 3:1)
SK Kadaň
Neděle 31.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 7. kolo
Partner:
     
    54:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Dobře odpověděla také Kadaň. JAN STOKLÁSEK dostal přihrávku zadovkou mezi kruhy a nechytatelnou bombou do pravé šibenice nedal Hanuljakovi jediný prostor na zákrok. Asistence: Lukáš Benda a Ladislav Nguyen.
     
    53:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí publikum si žádalo desátou branku a ROMAN CHLOUBA toto přání naplnil. Dostal se do útoku, nejdříve trefil tyčku, ale z dorážky již skóroval. Bez asistence.
     
    43:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak sudí nakonec celou situaci vyhodnotili a RADIM ŘEZNÍČEK se může radovat z dnešní již deváté branky! Na brankovišti dostrkal kotouč do branky. Asistence: Milan Kostourek a Jakub Chrpa.
     
    41:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    MIROSLAV KUNCL využívá svou druhou přesilovku v utkání a dává již stý gól Chomutova v letošní sezóně! Obránce s číslem tři si najel od modré čáry až mezi kruhy a nad ledem se prosadil k pravé tyčce. Asistence: Milan Kostourek.
     
    30:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    I tak se domácí celek prosazuje v přesilovce. ROMAN CHLOUBA dostal přihrávku skrz brankoviště a nakonec trefil skulinku u levé tyčky. Nejproduktivnější Pirát se v utkání poprvé trefuje. Asistence: Josef Rindoš a Kamil Charousek.
     
    18:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí přesilovku využívají opravdu bleskově. JAKUB CHRPA si sjel k pravé tyčce, kam dostal přihrávku zpoza branky. Domácí odchovanec se pak parádně prosadil do vzdálenější šibenice. Asistence: Josef Rindoš a Roman Chlouba.
     
    16:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec prosazují a snižují! Mojžíš z vrcholku kruhů přihrával k levé tyčce, kde mladík MARTIN STARÝ pouze nastavil hokejku a dočkal se vstřelené branky. Asistence: Roman Mojžíš a Jan Spudich.
     
    14:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku a vedou již 5:1! MIROSLAV KUNCL si sjel před kruhy, kam dostal přesnou přihrávku. Následně zakončoval do vzdálenější šibenice a nedal Šebkovi jedinou šanci zasáhnout. Asistence: Milan Kostourek.
     
    12:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se radují počtvrté v utkání. Daniel Šilar je dnes hodně výrazný a je na ledě vidět. Nyní unikl po levém křídle a připravil puk pro PATRIKA HUŇADYHO, který se prosadil do odkryté branky. Asistence: Daniel Šilar a František Mála.
     
    05:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je krásný příběh! DANIEL ŠILAR unikl po levé straně a tvrdou střelu pod víko se prosazuje ve stejném utkání jako jeho mladší bratr! Asistence: Roman Chlouba.
     
    05:08
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté z první útočné akce snižují a postaral se o to bývalý hráč Chomutova JAN STOKLÁSEK. Tomu se povedlo dorazit do branky válející se kotouč v brankovišti. Asistence: Roman Mojžíš.
     
    03:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí Piráti na začátku čtvrté minuty navyšují své vedení. FRANTIŠEK MÁLA přijal přihrávku na modré čáře a obešel bránícího hráče. Z pravého kruhu pak cílil ke vzdálenější tyčce a byl úspěšný. Asistence: Josef Rindoš.
     
    00:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, takový debut si TOMÁŠ ŠILAR snad nevysnil! Sedmnáctiletý domácí útočník se hned v prvním střídání v dospělém hokeji prosadil, a to z prostoru mezi kruhy. Asistence: Kamil Charousek.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. T. Šilar (Charousek), 4. Mála (Rindoš), 6. D. Šilar (Chlouba), 13. Huňady (D. Šilar, Mála), 15. Kuncl (Kostourek), 19. Chrpa (Rindoš, Chlouba), 31. Chlouba (Rindoš, Charousek), 42. Kuncl (Kostourek), 44. Řezníček (Kostourek, Chrpa), 54. Chlouba – 6. Stoklásek (Mojžíš), 17. Starý (Mojžíš, Spudich), 55. Stoklásek (Benda, Nguyen)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Novák, Kuncl, Hartman, Žižka, Klapka – Rindoš, Chlouba, T. Šilar – Freiberg, Mála, Huňady – Chrpa, Řezníček, Kostourek – D. Šilar
    SK Kadaň: Šebek (15. Pešek) – Psar, Krása, Chotaš, Tichý, Jenček, Holan, Krstev – Nguyen, Toman, Krpenský, Stoklásek, Limberg, Bartók, Hrdlička, Hejra, Macháček, Černý, Benda.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran

    Diváci: 1 609
    thejrc.org