Chomutov – Kadaň 10:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
10:3 (6:2, 1:0, 3:1)
SK Kadaň
Neděle 31.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 7. kolo
Partner:
     
    59:00
    Na začátku poslední minuty dostal nabito na pravém kruhu Michal Žižka, kterému se ale povedlo trefit pouze beton hostujícího brankáře!
     
    57:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kamil Kostourek – 2 min., hákování).
     
    55:40
    Velké dobývání hostující branky! Nejdříve Klapka zblízka neskóroval, poté byl sám před Peškem také Chlouba a přišla také střela Kuncla. Nic v síti ale neskončilo!
     
    54:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Dobře odpověděla také Kadaň. JAN STOKLÁSEK dostal přihrávku zadovkou mezi kruhy a nechytatelnou bombou do pravé šibenice nedal Hanuljakovi jediný prostor na zákrok. Asistence: Lukáš Benda a Ladislav Nguyen.
     
    53:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí publikum si žádalo desátou branku a ROMAN CHLOUBA toto přání naplnil. Dostal se do útoku, nejdříve trefil tyčku, ale z dorážky již skóroval. Bez asistence.
     
    52:05
    Individuálně si nyní nabruslil až mezi kruhy František Mála, který svižným zakončením chtěl přidat desátý gól. Jeho střelu ale Pešek parádním zákrokem vyrazil do ochranné sítě.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:46
    Patrik Huňady nyní spálil tisíciprocentní šanci! Domácí útočník dostal přihrávku k pravé tyčce a měl před sebou prázdnou branku. Zakončoval bekhendem, ale puk se od tyčky odrazil do lapačky Ondřeje Peška!
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Hanuljak – 2 min., podrážení). Trest odpyká Robert Bártek.
     
    44:37
    Dvouciferné mohl otevřít Roman Chlouba, který dostal puk před branku. Zblízka se ale nadmíru produktivní Piráti neprosadil!
     
    43:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak sudí nakonec celou situaci vyhodnotili a RADIM ŘEZNÍČEK se může radovat z dnešní již deváté branky! Na brankovišti dostrkal kotouč do branky. Asistence: Milan Kostourek a Jakub Chrpa.
     
    43:30
    Radim Řezníček se následně v brankovišti prosadil a puk skončil jasně v brance, což potvrzuje záznam situace. Sudí ale branku přesto neuznávají!
     
    41:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    MIROSLAV KUNCL využívá svou druhou přesilovku v utkání a dává již stý gól Chomutova v letošní sezóně! Obránce s číslem tři si najel od modré čáry až mezi kruhy a nad ledem se prosadil k pravé tyčce. Asistence: Milan Kostourek.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Miroslav Tichý – 2 min., hákování).
     
    41:12
    Kamil Charousek se dostal individuálně až před branku, kde i přes faul zakončoval. Jeho rána se ale odrazila od břevna ven!
     
    40:15
    Hned na startu třetí třetiny byl u pravé tyčky osamocený Tomáš Šilar, ale tomu se zblízka nepovedlo prostřelit Ondřeje Peška v hostující kleci!
     
    38:34
    Nyní byl ve střelecké pozici Miroslav Kuncl, ale tomu se z prostoru mezi kruhy nepovedlo přidat stý gól Pirátů v letošní sezóně. Pešek si připsal další parádní zákrok!
     
    35:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kamil Charousek – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Robert Bártek – 2 min., držení).
     
    30:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    I tak se domácí celek prosazuje v přesilovce. ROMAN CHLOUBA dostal přihrávku skrz brankoviště a nakonec trefil skulinku u levé tyčky. Nejproduktivnější Pirát se v utkání poprvé trefuje. Asistence: Josef Rindoš a Kamil Charousek.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (2 min. pro hráčskou lavici – bodnutí koncem hole). Trest odpyká Lukáš Hrdlička.
     
    26:02
    Jan Spudich jel hodně pomalu a šel do levé strany, kde udělal kličku na vzdálenější tyčku, ale puk mu sjel a skóre se tak nemění.
     
    26:02
    Charousek trefil prvního hráče v útočné třetině a Jan Spudich domácí obraně unikal. Nakonec byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    25:10
    Dlouho Piráti kombinovali a nakonec přihrávku na hranici brankoviště dostal Huňady, který zakončoval. Ondřej Pešek se přesouval a zapsal výborný zákrok!
     
    24:00
    Na startu přesilovky byl sám před brankářem Huňady, který udělal kličku, ale puk se mu trestuhodně nepovedlo bekhendem dostat do branky!
     
    23:48
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Petr Chotaš – 2 min., držení).
     
    23:40
    Kadaň se dostala do přečíslení tři na jednoho a parádně to vykombinovala. Lukáš Novotný byl sám před brankářem, ale Hanuljak si připsal další úžasný zákrok!
     
    20:52
    V úplném závěru přesilovky byl sám před Hanuljakem Lukáš Hrdlička, ale domácí jednička se zaskvěla naprosto luxusním zákrokem zblízka!
     
    20:21
    Tomáš Šilar špatně rozehrál a Lukáš Bartók se dostal ke střeleckému pokusu. Jeho svižná rána ale skončila na bližší tyčce chomutovské branky!
     
    18:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí přesilovku využívají opravdu bleskově. JAKUB CHRPA si sjel k pravé tyčce, kam dostal přihrávku zpoza branky. Domácí odchovanec se pak parádně prosadil do vzdálenější šibenice. Asistence: Josef Rindoš a Roman Chlouba.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Radek Krpenský – 2 min., podrážení).
     
    16:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec prosazují a snižují! Mojžíš z vrcholku kruhů přihrával k levé tyčce, kde mladík MARTIN STARÝ pouze nastavil hokejku a dočkal se vstřelené branky. Asistence: Roman Mojžíš a Jan Spudich.
     
    16:14
    Bývalý chomutovský mládežník Jan Spudich nyní ujel po levé straně a na zadní tyčce se dostal do zakončení. Miroslav Hanuljak ale parádní individuální akci vychytal!
     
    14:18
    Střídání v týmu SK Kadaň: ze hřiště odchází Dominik Šebek, přichází Ondřej Pešek.
     
    14:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku a vedou již 5:1! MIROSLAV KUNCL si sjel před kruhy, kam dostal přesnou přihrávku. Následně zakončoval do vzdálenější šibenice a nedal Šebkovi jedinou šanci zasáhnout. Asistence: Milan Kostourek.
     
    13:59
    Milan Kostourek našel mezi kruhy Freiberga, který z první poslal na branku dělovku. Jeho pokus po ledě ale Šebek parádně zachytil betony!
     
    13:46
    Vyloučení v týmu SK Kadaň (Miroslav Tichý – 2 min., sekání).
     
    12:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se radují počtvrté v utkání. Daniel Šilar je dnes hodně výrazný a je na ledě vidět. Nyní unikl po levém křídle a připravil puk pro PATRIKA HUŇADYHO, který se prosadil do odkryté branky. Asistence: Daniel Šilar a František Mála.
     
    10:07
    Michal Žižka dostal parádní přihrávku před branku a do puku lehce píchl. Ten padal do branky, ale po zázračném zákroku hostujícího brankáře Šebka v ní nakonec neskončil!
     
    05:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je krásný příběh! DANIEL ŠILAR unikl po levé straně a tvrdou střelu pod víko se prosazuje ve stejném utkání jako jeho mladší bratr! Asistence: Roman Chlouba.
     
    05:08
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté z první útočné akce snižují a postaral se o to bývalý hráč Chomutova JAN STOKLÁSEK. Tomu se povedlo dorazit do branky válející se kotouč v brankovišti. Asistence: Roman Mojžíš.
     
    03:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí Piráti na začátku čtvrté minuty navyšují své vedení. FRANTIŠEK MÁLA přijal přihrávku na modré čáře a obešel bránícího hráče. Z pravého kruhu pak cílil ke vzdálenější tyčce a byl úspěšný. Asistence: Josef Rindoš.
     
    02:30
    Do útoku se dostal druhý z bratrů Šilarových. Daniel ujel po pravém křídle a dostal se do zakončení bekhendem, ale to skončilo na rameni připraveného Šebka!
     
    01:38
    Kostourek nyní našel před brankou Řezníčka, který se ale netrefil do puku ideálně. Vzápětí stejný hráč zakončoval u pravé tyčky, ale Šebek parádně zakročil ramenem!
     
    00:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, takový debut si TOMÁŠ ŠILAR snad nevysnil! Sedmnáctiletý domácí útočník se hned v prvním střídání v dospělém hokeji prosadil, a to z prostoru mezi kruhy. Asistence: Kamil Charousek.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. T. Šilar (Charousek), 4. Mála (Rindoš), 6. D. Šilar (Chlouba), 13. Huňady (D. Šilar, Mála), 15. Kuncl (Kostourek), 19. Chrpa (Rindoš, Chlouba), 31. Chlouba (Rindoš, Charousek), 42. Kuncl (Kostourek), 44. Řezníček (Kostourek, Chrpa), 54. Chlouba – 6. Stoklásek (Mojžíš), 17. Starý (Mojžíš, Spudich), 55. Stoklásek (Benda, Nguyen)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Novák, Kuncl, Hartman, Žižka, Klapka – Rindoš, Chlouba, T. Šilar – Freiberg, Mála, Huňady – Chrpa, Řezníček, Kostourek – D. Šilar
    SK Kadaň: Šebek (15. Pešek) – Psar, Krása, Chotaš, Tichý, Jenček, Holan, Krstev – Nguyen, Toman, Krpenský, Stoklásek, Limberg, Bartók, Hrdlička, Hejra, Macháček, Černý, Benda.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran

    Diváci: 1 609
    bahis siteleri