Zlín – Liberec 1:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 3:4 (0:2 po s.n.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:0 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 02.11.2021, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:34 David CIENCIALA - 4:2
     
    28:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Třetí pardubický gól ve dvou minutách a enteria aréna je na nohou! Puk na modrou čáru dostal zkušený bek Jan Kolář a rozhodl se vystřelit. Nikterak těžkou střelu před sebe Šimon Zajíček pouze vyrazil a pak se do práce vydal DAVID CIENCIALA, jež se důrazně dostal před branku a bekhendem přehodil beton Zajíčka. Asistence: Jan Kolář, Robert Říčka.
    27:10 Patrik POULÍČEK - 3:2
     
    27:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další branka v rychlém sledu a Pardubice rázem vedou. Jakub Nakládal si vyměnil kotouč s Matějem Blümelem a následně se výborně zorientoval na pravé straně útočného pásma a naservíroval milimetrový pas před branku pro PATRIKA POULÍČKA, jemuž už stačilo pouze nasměrovat puk do odkryté branky Vervy. Asistence: Jakub Nakládal, Matěj Blümel.
    26:27 Ondřej ROHLÍK - 2:2
     
    26:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhé vedení Litvínova v utkání moc dlouho netrvalo a stav je opět stejný. Lukáš Anděl vysunul do brejku už na obranné modré čáře ONDŘEJE ROHLÍKA, který potvrdil solidní formu v úvodu sezony a přesnou střelou na zadní tyčku litvínovské branky vyrovnal. Asistence: Lukáš Anděl.
    25:45 Matěj CHALUPA - 1:2
     
    25:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Druhá branka Vervy a je tu opět vedení hostů. Petr Straka se parádně uvolnil na levé straně pásma a nedal šanci žádnému z dotírajících soupeřů. Po položení Frodla našel MATĚJE CHALUPU, který v klidu překonal pardubického brankáře a připsal si první gól po návratu do extraligy. Asistence: Petr Straka, Ondřej Baláž.
    09:03 Adam MUSIL - 1:1
     
    09:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ještě před polovinou první třetiny máme vyrovnáno. Jakub Nakládal dostal puk na modrou čáru a okamžitě vypálil. Jeho střelu ještě tečoval Juraj Mikuš a poté i dorážel. Puk se nakonec odrazil před volného ADAMA MUSILA, na něhož zívala prázdná branka a český reprezentant ji neodmítl. Asistence: Juraj Mikuš, Jakub Nakládal.
    02:22 Uvis Janis Balinskis - 0:1
     
    02:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První střela na pardubickou branku znamená úvodní gól střetnutí. Patrik Zdráhal se dostal přes dva soupeře do útočného pásma a s přehledem nahrál pod sebe. Tam se nacházel UVIS JANIS BALINSKIS a na jeho dělovku z první nedosáhl Dominik Frodl v domácí kleci. Asistence: Patrik Zdráhal, Giorgio Estephan.
    Marken.cz

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 10. A. Musil (J. Mikuš, Nakládal), 27. O. Rohlík (Anděl), 28. Poulíček (Nakládal, Blümel), 29. Cienciala (J. Kolář, Říčka) – 3. Balinskis (P. Zdráhal, Estephan), 26. M. Chalupa (P. Straka, O. Baláž)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – Nakládal (C), J. Mikuš, Košťálek, D. Robertson, Hrádek, J. Kolář (A), O. Vála – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Camara, A. Musil, R. Kousal – Cienciala, O. Roman, Říčka – Koffer, Anděl, O. Rohlík.
    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, O. Baláž – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), M. Chalupa – Kudrna, Latta, P. Svoboda – Zygmunt, Gerhát, L. Stehlík.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Pešek, Malý

    Diváci: 7045
    thejrc.org