Čerepovec – Spartak Moskva 3:2 (3:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 3:7 (kon.)
CSKA Moskva – Jekatěrinburg 1:0 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 02.11.2021, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:14 Michail BELJAJEV - 3:2
     
    33:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesně po dvou minutách jsou hosté zpátky ve hře! U trestných lavic rozjetý MICHAIL BELJAJEV vypálil kolem couvajícího Fedotova, Tichomirov křižnou střelu neudržel a puk mu spadl k tyči za brankovou čáru. Asistence: Alexej Marčenko.
    31:14 Damir ŽAFJAROV - 3:1
     
    31:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo zvládlo přečíslení dva na jednoho! Úplně sám zůstal vzadu Barancev. Z druhé vlny najížděl Agostino, ale DAMIR ŽAFJAROV se rozhodl vzít zodpovědnost na sebe. A dobře udělal. Jen těžko chytatelná rána nad Pasqualeho pravé rameno znamená pro Novgorod dvougólový náskok. Asistence: Georgij Mišarin a Andy Miele.
    25:50 Theodor LENNSTRÖM - 2:1
     
    25:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Pětiminutovou přesilovku Novgorod přeci jen využil! Mieleho nabídku do volného prostoru přijal THEODOR LENNSTRÖM a svým druhým gólem kolem klečícího Kudrjavceva upravil na 2:1. Dobrou práci přitom odvedl i Daniel Zaar, ten Pasqualemu clonil ve výhledu a má druhou asistenci. Asistence: Andy Miele a Daniel Zaar.
    18:46 Arťom ILJENKO - 1:1
     
    18:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl zaslouženě srovnává! ARŤOM ILJENKO se u zadního mantinelu přetlačoval s Orlovem a ve vzájemném souboji oba hráči upadli. Iljenko se však po volném puku natáhl a v kleče ho usměrnil k bližší tyči, od které se Tichomirov na okamžik vzdálil. Asistence: Michail Beljajev.
    11:53 Theodor LENNSTRÖM - 1:0
     
    11:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    THEODOR LENNSTRÖM už zprava ano a Novgorod vede! V přesilovkové souhře Žafjarov vrátil na modrou čáru, Miele přihrál na kruh pro vhazování a švédský bek ranou z první napnul síť za přesunujícím se brankářem. Jak jednoduché. Asistence: Damir Žafjarov a Andy Miele.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 12. Lennström (Žafjarov, Miele), 26. Lennström (Miele, Zaar), 32. Žafjarov (Mišarin, Miele) – 19. Arťom Iljenko (M. Beljajev), 34. M. Beljajev (A. Marčenko)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Murygin) – Pajgin (C), M. Orlov, Lennström, M. Fedotov, Marin, Mišarin, Turbin – Agostino, Miele (A), Žafjarov (A) – Čechovič, Belevič, Zaar – Verjajev, A. Michejev, Ťanulin – Urakov, Počivalov, Gončaruk – Ilja Fedotov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – Rafikov, A. Marčenko (C), Malyšev, Barancev, Čerepanov, M. Osipov (A), Misjul – P. Kudrjavcev, Georgij Ivanov, J. Averin – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Boucher, A. Anisimov (A), Denis Alexejev – Tesanov, Arťom Iljenko, M. Beljajev.

    Rozhodčí: Vasiljev, Bukin – Zacharenkov, Šišlo
    bahis siteleri