Tampa – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Seattle Kraken
Úterý 02.11.2021, 02:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:22 Kailer YAMAMOTO - 5:2
     
    52:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích končí gólem. Draisaitl dostal hru do útočného pásma a uvolnil KAILERA YAMAMOTA. Ten si vybruslil před branku a poslal puk mezi betony. Asistence: Leon Draisaitl.
    42:57 Kyle TURRIS - 4:2
     
    42:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Shore našel nádhernou přihrávkou před brankou volného spoluhráče. Tím byl KYLE TURRIS, kterému stačilo do přihrávky nastavit hokejku a usměrnit puk do branky. Asistence: Devin Shore.
    38:40 Carson SOUCY - 3:2
     
    38:40
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Na konci druhé třetiny je sníženo na rozdíl jediné brance. Po rychlém přenesení hry dokázal CARSON SOUCY poslal puk přesně do horní části branky. Na tohle neměl brankář nárok. Asistence: Nathan Bastian a Jamie Oleksiak.
    21:47 Duncan KEITH - 3:1
     
    21:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení. Draisailovi se střela nepovedla a byla z toho přihrávka napříč předbrankovým prostorem. Zakončoval mohl do odkryté části branky DUNCAN KEITH. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    06:01 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    06:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou v přesilovce do vedení. Po rychlé akci mohl zakončovat už Hyman, ale vylepšil pozici pro spoluhráče, kterým byl LEON DRAISAITL. Ten už zakončoval do odkryté branky. Asistence: Zach Hyman a Ryan Nugent-Hopkins.
    04:09 Jaden SCHWARTZ - 1:1
     
    04:09
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno. Nedůrazu před brankou využil JADEN SCHWARTZ Dobruslil kotouč a jemnou střelou dokázal prostřelit brankáře Oilers. Asistence: Yanni Gourde a Mark Giordano.
    02:12 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    02:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek se prosazuje jako první, skvělou tečí před brankou nedal brankáři Krakenů šanci LEON DRAISAITL. Asistence: Tyson Barrie.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. Draisaitl (Barrie), 7. Draisaitl (Hyman, Nugent-Hopkins), 22. Keith (Draisaitl, McDavid), 43. Turris (Devin Shore), 53. Yamamoto (Draisaitl) – 5. Schwartz (Gourde, Giordano), 39. Soucy (Bastian, Oleksiak)


    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Bouchard, Nurse, Ceci, Keith, Barrie, Koekkoek – Puljujärvi, Draisaitl, Hyman – Yamamoto, Nugent-Hopkins, McDavid – Kassian, D. Ryan, Foegele – Turris, Devin Shore, Benson.
    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – Giordano, Vince Dunn, Soucy, Oleksiak, Lauzon, A. Larsson – Donskoi, Wennberg, Schwartz – Järnkrok, Gourde, B. Tanev – Jordan Eberle, Geekie, Donato – Bastian, Sheahan.

    Rozhodčí: Chmielewski, Brenk – Deschamps, Gawryletz

    Diváci: 15 860
    thejrc.org