Benátky n/J – Vrchlabí 2:3 (po pr.) | Havířov – Slavia 2:4 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:6 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 6:5 (po pr.) | Kolín – Přerov 0:7 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:3 (kon.)
Prostějov – Sokolov 3:4 (po pr.)
konec
SC Marimex Kolín
0:7 (0:2, 0:2, 0:3)
HC ZUBR Přerov
Středa 03.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Po práci Sklenáře se před brankou zjevil Miškář, ale tváří v tvář gólmanovi Petráskovi neuspěl.
     
    55:20
    Obrovská šance Kolína! Matyáš Svoboda vystihl rozehrávku hostů a po levé ruce uviděl najíždějícího Piegla. Ten vypálil, Petrásek vyrazil a následně si na golfák najel Čáp. Ale ten byl zblokován přímo na hůl Matěje Moronga, jenž z pravého kruhu přestřeluje odkrytou klec.
     
    52:28
    Pěkná akce Jakuba Navrátila, ten předvedl pěknou kličku a následně zprava zkoušel trefit volné místo nad ramenem Tichého. Netrefil!
     
    51:35
    Střídání v týmu SC Kolín: ze hřiště odchází Jan Strmeň, přichází Jakub Tichý.
    51:35 Matouš KRATOCHVIL - 0:7
     
    51:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Autorem branky je MATOUŠ KRATOCHVIL, který dostal dvakrát neskutečně nabito od Josefa Hrabala. Vytáhlý forvard svou první ranou trefil břevno, ale podruhé už zacílil přesně. A byla to výstavní rána. A vyhání Strmeně z branky. Asistence: Josef Hrabal, Jakub Svoboda.
     
    50:51
    Přesilovka čtyř proti třem pro hosty, Sklenář podrazil ve vlastním obranném pásmu soupeře.
     
    49:43
    Domácím pochopitelně tečou nervy, nyní Štěpán Matějček nervově neustál souboj s Jakubem Hermanem a vznikla z toho menší potyčka, oba hráči dostávají dvě minuty za hrubost.
    47:19 Jakub NAVRÁTIL - 0:6
     
    47:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a opět zaúřadovali v předbrankovém prostoru. Autorem branky je JAKUB NAVRÁTIL, který se ideálně zorientoval před Strmeněm a dorazil tak vlastní předcházející střelu. Asistence: Jan Süss.
     
    46:00
    Hrabal nabil Svobodovi a jeho golfák končí na zadním hrazení. O chvilku později po pěkné kombinaci opět zakončoval Svoboda, ale Strmeň předvedl kvalitní zákrok.
     
    45:24
    Hosté si zahrají další přesilovou hru, dvě minuty dostává Jakub Sklenář. A to ani neví za co. Nicméně je to za podrážení.
    40:22 Daniel MINISTR - 0:5
     
    40:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Start třetí periody domácím vůbec nevychází, za brankou zbytečně ztratili puk a DANIEL MINISTR se po práci svých spoluhráčů zjevil před gólmanem úplně sám. A neměl problém v pádu zakončit do odkryté sítě. Asistence: Jakub Svoboda, Jakub Herman.
    38:08 Matěj NOVÁK - 0:4
     
    38:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme tu další gól v kolínské síti. A začíná to smrdět debaklem. MATĚJ NOVÁK dorazil Strmeněm vyražený puk do takřka prázdné branky. Pěknou kombinaci předtím předvedli jmenovci Jakub a Matěj Svobodové.. Asistence: Jakub Svoboda a Matěj Svoboda.
     
    35:42
    Po pěkné rozehrávce hostů se dostal ke kotouči obr Kratochvil, jenž následně vypálil na hruď brankáře. Strmeň puk chytil a přerušil hru. Nicméně dojíždějící hráči vytvořili před brankou potyčku. Vylučuje se na obou stranách. Dvě minuty za hrubost dostávají domácí Morong a hostující Indrák. Hraje se ve čtyřech.
     
    34:50
    Obrovská šance na snížení, ale Kolín dnes zatím pálí šance. Kachyňá z mezikruží těsně minul.
    34:14 Jan SÜSS - 0:3
     
    34:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    A přesilová hra je po chvilce využita, Přerov jde do trháku. Po zmatcích v obraně domácích se ke střele z otočky odhodlal JAN SÜSS a jeho pokus po ledě zamířil mezi betony brankáře až do branky. Strmeň asi nemá čisté svědomí. Asistence: Jakub Navrátil a Roman Pšurný.
     
    33:35
    Váchal zabránil pěkné kličkované tuším Svobody faulem. A tak si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    28:36
    Pozor, přesilovku si nyní zahraje také Přerov, Šafránek dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:11
    Dvě obrovské šance Kolína! Nejprve domácí překombinovali přečíslení a následně před brankářem Petráskem neuspěl střelec Veselý. Petrásek zatím chytá opravdu výborně.
     
    26:03
    Další přesilová hra pro domácí, Jan Süss podrazil protihráče Čápa. Následně v ponechané výhodě nebezpečně pálil Veselý, leč mimo.
     
    25:23
    Další velká šance domácích! Ve slotu dostal proti holi kotouč Matějček, ale Petrásek si poradil.
     
    24:45
    Pěkným sólem se nyní předvedl Patrik Miškář, který svou střelou následně nastřelil Petráskovu masku.
     
    22:28
    Od modré vypálil nebezpečně Kubeš a Indrák se málem dostal k dorážce! To by býval byl jistý gól.
    18:58 Daniel KRENŽELOK - 0:2
     
    18:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do dvoubrankového vedení! Vytáhlý zadák DANIEL KRENŽELOK se totiž v přesilovce vyměnil kotouč s Pšurným a následně se odhodlal a najel si do dobré pozice na pravé straně. Vypálil švihem a i díky cloně skončil kotouč až v brance. Asistence: Roman Pšurný, Robert Černý.
     
    17:15
    První přesilovka pro hosty, Jelínek v nouzi zastavil brejk Přerova.
     
    13:07
    Další přesilovka pro středočeský celek. Ve středním pásmu podrazil soupeře opět Josef Hrabal, jenž dnes podruhé míří na trestnou lavici.
     
    11:09
    Na pravé straně se k puku dostal Miškář, který nic nevymýšlel a vystřelil. Petrásek si poradil, sice mu puk vypadl. Ale brankář Zubrů si poradil.
     
    10:31
    Ale Kolín si zahraje další přesilovku, v obranném pásmu povalil soupeře Hrabal, jenž si odsedí dvě minuty za držení.
     
    07:49
    Prvním vyloučeným hráčem je hostující Jan Svoboda za vysokou hůl.
     
    07:34
    Velký tlak hostů k brance nakonec nevede. Ačkoliv hosté byli blízko, dvoubrankového vedení se neujali. Na brankovišti byl aktivní Kratochvil, ale brankář Kolína si poradil i v sedu.
    02:48 Jakub HERMAN - 0:1
     
    02:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale z následného brejku se hosté dostávají do vedení. Daniel Ministr spolu s JAKUBEM HERMANEM ujeli do přečíslení, Ministr předložil puk krásně na levé křídlo bývalému hráči Zlína či Olomouce a ten propálil Strmeně. Asistence: Daniel Ministr a Jakub Svoboda.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 3. Herman (Ministr, Jakub Svoboda), 19. D. Krenželok (Pšurný, R. Černý), 35. Süss (Navrátil, Pšurný), 39. Matěj Novák (Jakub Svoboda, Matěj Svoboda), 41. Ministr (Jakub Svoboda, Herman), 48. Navrátil (Süss), 52. M. Kratochvil (Hrabal, Jakub Svoboda)


    SC Marimex Kolín: Strmeň (52. Tichý) – Piegl, Čáp, Kachyňa, V. Čížek (A), Váchal, R. Jelínek – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – J. Sklenář, Miškář, Jan Veselý – L. Krejčík (C), Matějček, Matyáš Svoboda – Zumr, Morong, Poppel – Síla.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – R. Černý, D. Krenželok, Kubeš, Hrabal, Ševčík, Krisl (C), Hamrlík – Süss, Pšurný (A), Navrátil – Ministr, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, M. Kratochvil, D. Indrák.

    Rozhodčí: Cabák, Jaroš – Horažďovský, Hnát.
    thejrc.org