Val. Meziříčí – Opava 7:5 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 5:4 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno B 7:2 (kon.) | Děčín – Mostečtí Lvi 1:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 6:4 (kon.)
Kobra – Klatovy 2:4 (kon.) | Tábor – Písek 11:3 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Řisuty – Cheb 3:8 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
7:5 (3:2, 2:1, 2:2)
HK Opava
Středa 03.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale Valaši mohou radovat z další gólové radosti! LUKÁŠ FINSTERLE se dostal ke kotouči u mantinelu a bekhendovým nahozením jej dostal do prázdné branky soupeře. Asistence: Tomáš Andris.
     
    49:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši si po necelé minutě berou vedení zpět! ŠIMON KUCHAŘÍK si najel z druhé vlny a v předbrankovém prostoru nikým nebráněn po zákroku Pitáka poslal puk nechytatelně za jeho záda přesně do teploměru, kde se brankářům zasahuje proti střelám jen velmi těžce. Asistence: Jakub Pořický a Jan Křivohlávek.
     
    47:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava vyrovnává stav utkání! Důrazný TOMÁŠ KRUPA si počkal před brankovištěm na vyražený puk po střele Damaška a napotřetí je protlačil pod betony Slováka za brankovou čáru! 12 minut před zápasem tak začínáme od nuly. Asistence: Ondřej Damašek a Petr Wolf.
     
    44:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan z rychlé akce koriguje na rozdíl jediné branky! TOMÁŠ ROUSEK by ve správný čas na správném místě a po odrazu kotouče od tyče jej z první poslal nechytatelně za záda Slováka ranou z první. Asistence: Jiří Šindelář a Petr Wolf.
     
    37:08
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan z ničeho nic vstítil svou třetí branku zápasu. LUKÁŠ PETERKA poslal svižnou ranou z mezikruží puk do růžku branky a nedal Slovákovi šanci zasáhnout. Asistence: Petr Wolf a Tomáš Rousek.
     
    23:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři blekosvě navyšují skóre na rozdíl tří branek! JAKUB APOLENÁŘ dorážel puk za bezmocného Baldíka po nahození Ďurkáče, kterému vypadl kotouč z jeho moci a potvrzuje tak svoji střeleckou formu. Asistence: Jakub Ďurkáč a Lukáš Finsterle.
     
    23:21
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    ŠIMON KUCHAŘÍK využil skvělé akce Urbance podél mantinelu, který zavezl puk až do brankoviště a útočník Valachů dorazil puk za bezmocného Baldíka. Asistence: Tomáš Urbanec.
     
    19:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan ale bleskově snižuje na rozdíl jediné branky! TOMÁŠ ROUSEK vědom si mála zbývajícího času vyslal z mezikruží poslední střelu naděle směrem na Slováka a po zmatcích v brankovišti nakonec kotouč skončil v jeho svatyni. Asistence: Marcel Kunc a Petr Wolf.
     
    19:08
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši přece jenom přídávají ještě před koncem třetiny další gól! JAKUB ĎURKÁČ dostal nabídku na střelu na modrou čáru, kterou využil k dělové ráně, která propálila vše co mu stálo v cestě a i po neťastném zákroku Baldíka skončilo nakonec v brance opavského brankáře. Asistence: Stanislav Báchor a Lukáš Finsterle.
     
    13:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se i s velkou dávou štěstí dočkává první branky na svém kontě! ONDŘEJ DAMAŠEK nahodil puk do předbrankového prostoru i po nešťastné teči o brusli obránce Valachů se puk odrazil za přesunujícího se Slováka. Bez asistence.
     
    03:01
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši zúročují svůj velmi dobrý tlak na začátku utkání ve druhou branku zápasu! JIŘÍ GOIŠ dostal naprosto učebnicovou přihrávku před prázdnou branku od Apolenáře a útočník s jeho zkušenostmi neměl nejmenší problém uklidit puk do odkryté části Baldíkovy svatyně. Asistence: Jakub Apolenář a Lukáš Finsterle.
     
    00:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou bleskově do vedení! LUKÁŠ FINSTERLE se s ničím nepáral, vypálil ihned po vhazování a díky odrazu puku o tyčku Slezanu dostal černu gumu poprvé v utkání do sítě. Asistence: Jakub Apolenář a Jiří Goiš.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 1. Finsterle (Apolenář, Goiš), 4. Goiš (Apolenář, Finsterle), 20. Ďurkáč (Báchor, Finsterle), 24. Kuchařík (Urbanec), 24. Apolenář (Ďurkáč, Finsterle), 50. Kuchařík (Pořický, Křivohlávek), 60. Finsterle (Andris) – 14. Damašek, 20. Rousek (Kunc, Wolf), 38. Peterka (Wolf, Rousek), 45. Rousek (Šindelář, Wolf), 48. Krupa (Damašek, Wolf)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Ďurkáč, Báchor (A), Vosátko, Weintritt, Holiš, Mošnička, Kamas – Goiš, Apolenář, Finsterle – Andris, Křivohlávek, Pořický (C) – Kuchařík, Urbanec, Kozubík – Stodůlka.
    HK Opava: Baldik (24. Piták) – Šindelář (C), Zouhar, Thiel, Kunc, Ficek, Věntus, Kocián – Rousek, Buršík, Krupa, Peterka, Římský, Štindl, Beránek, Urban, Wolf (A), Damašek, Hendrych.

    Rozhodčí: Maršálek – Kleprlík, Blažek.

    Diváci: 275.
    ocianews.com