Litvínov – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 04.11.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:40 Michal ŘEPÍK - 3:2
     
    57:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře hostům vyšla ti snižují na rozdíl jediné branky. Polášek nabil na levý kruh MICHALU ŘEPÍKOVI, jenž pak pohotovou střelou propálil Denise Godlu – 3:2. Hosté jsou ještě zpět ve hře. Asistence: Adam Polášek.
    36:48 Richard JARŮŠEK - 3:1
     
    36:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V závěru druhé části hry si Verva vrací svůj dvoubrankový náskok zpět. Viktor Hübl od zadního mantinelu nabil do prostoru mezi kruhy RICHARDU JARŮŠKOVI, který nechytatelnou střelou nedal Jakubu Neužilovi žádnou šanci a vymetl pavučiny v jeho kleci – 3:1. Asistence: Viktor Hübl a František Lukeš.
    29:57 Roman HORÁK - 2:1
     
    29:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté tuto přesilovou hru už využívají a jdou Litvínovu na kontaktní branku. Neúspěšnou odraženou střelu Filipa Chlapíka pohotově dorazil za Godlu ROMAN HORÁK a vrací tak své spoluhráče zpět do hry – 2:1. Asistence: Filip Chlapík a Erik Thorell.
    15:35 Andrej KUDRNA - 2:0
     
    15:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a Verva jde do dvoubrankového náskoku. Aaron Irving z levé strany z mírného úhlu nahodil kotouč před soupeřovu klec, kde ANDREJ KUDRNA natáhl svoji hůl a dostal puk za záda Jakuba Neužila – 2:0. Asistence: Aaron Irving a Giorgio Estephan.
    10:49 Michael LATTA - 1:0
     
    10:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V jedenácté minutě se mění skóre, a to na domácí straně. Ve zmatku před hostujícím brankovištěm se nejlépe zorientoval kanadský útočník MICHAEL LATTA, jenž byl důrazný a kotouč sebral. Následně ho pak v pádu bekhendem pověsil do hostující sítě – 1:0. Asistence: Přemysl Svoboda.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Latta (P. Svoboda), 16. Kudrna (Irving, Estephan), 37. Jarůšek (V. Hübl, F. Lukeš) – 30. R. Horák (F. Chlapík, E. Thorell), 58. M. Řepík (A. Polášek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Hrbas, Stříteský, Balinskis, D. Zeman, Demel, O. Baláž – P. Zdráhal, Estephan, Jarůšek – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), P. Straka (A) – M. Chalupa, Latta, Kudrna – P. Svoboda, Gerhát, Zygmunt.
    HC Sparta Praha: Neužil (Cichoň) – Moravčík, Mikliš, A. Polášek (A), T. Pavelka, Jurčina, Tomáš Dvořák, Radek Jeřábek – M. Řepík (C), R. Horák, E. Thorell – Z. Doležal, D. Kaše, J. Konečný – M. Forman (A), F. Chlapík, Prymula – T. Jandus, Hašek, Šmerha.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Gerát, Hynek

    Diváci: 2630
    thejrc.org