Kazaň – Novosibirsk 0:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 4:0 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 04.11.2021, 15:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    On-line přenos je u konce, mějte se hezky a někdy zase na počtenou! (17:33:04)
     
    Slovenská stopa

    Adam Liška (CER) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:03
     
    Čerepovec je k nezastavení, jeho formu tentokrát poznal Jekatěrinburg

    Skóre otevřel přesilovkovým gólem právě Jekatěrinburg, Da Costovu prudkou ránu tečoval do branky Shane Prince. Ve vedení hosté vydrželi osm minut, než srovnal Igor Geraskin. Po přestávce Čerepovec podržel Podjapolski, zatímco jeho protějšek Šikin propustil dva góly. Nejprve dokonal obrat Kirill Pilipenko, na rozdíl dvou tref pak v přesilovce zvýšil Vladislav Kodola. Na začátku třetí části vrátil Jekatěrinburg do hry Shane Prince, který tak učinil rovněž v početní převaze. Hosté se pak celou dobu hnali za vyrovnáním, ale to Podjapolskij odmítl. Čerepovec tak zdolal Jekatěrinburg 3:2 a zvítězil už poosmé v řadě.
     
    Nejrychlejší hráč: Michail Tichonov (34,7km/h)
    Nejtvrdší střela: Jesse Blacker (138,5km/h)
     
    Utkání přihlíželo 2 113 diváků.
     
    Střely na branku: 29:39 (11:12, 14:12, 4:15).
    Čerepovec nakonec zdolal Jekatěrinburg 3:2
     
    Po závěrečném hvizdu si Nikita Trjamkin přijel stěžovat k rozhodčímu. Nevím co přesně se kapitánovi Jekatěrinburgu nelíbilo, ale zato vím, že výsledek se nezmění.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    A ještě jedna mlýnice před domácím brankářem! Ten se roztáhl jak široký, tak dlouhý a udržel puk před čárou. Hektické okamžiky Čerepovec zvládl a v tuto chvíli už je jasné, že zvítězí!
     
    59:42
    Time-out pro Jekatěrinburg.
     
    59:15
    Hosté už v šesti lidech způsobili v brankovišti pořádné haló! Vznikla tam nepřehledná šermovačka, kterou Podjapolskij tak tak ustál.
     
    57:38
    Alexandr Ščemerov se při vstupu do pásma protáhl kolem obránce a najednou měl před sebou otevřený výhled. Podjapolski se vyznamenal zákrokem vyrážečkou!
     
    56:30
    Jekatěrinburg je v laufu. Dalším zakončovatelem byl Stanislav Bočarov, jeho žzápěstí se zastavilo o výstroj brankáře.
     
    55:14
    Maceka dělily od vyrovnání jen centimetry! Německý forvard z mezikruží Podjapolskiho sice překonal, domácího brankáře ale zachránila tyčka!
     
    54:19
    V pokračující akci Nikita Trjamkin nahodil z úhlu na brankáře a ten schoval kotouč do lapačky. Jinak Čerepovec brání důsledně.
     
    54:05
    Daniil Vovčenko stihl na modré čáře dostoupit Rylova a ten musel zvolit přihrávku po mantinelu.
     
    52:48
    Jesse Blacker pokazil samostatný průnik a na kontr nastartoval motor Pilipenko, ani domácí hokejista se však do koncovky nedostal.
     
    51:44
    Čerepovecký Nikita Guslistov si u střídaček šikovně obhodil jednoho ze soupeřů, zároveň si puk posunul daleko od hokejky a už ho nedobruslil.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 17. Geraskin (Guslistov, Podjapolskij), 32. Pilipenko (N. Makejev, M. Tichonov), 37. Kodola (Guslistov) – 9. Prince (S. Da Costa, Gurkin), 42. Prince (Šumakov, Šikin)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Press, Rogov, Stenqvist, Timašov, M. Tichonov, N. Makejev, Čurkin – Liška, Joonas Nättinen, Rooba (A) – Pilipenko, Vovčenko, Kodola – Guslistov, Geraskin (C), D. Dumbadze – Dmitrij Moisejev, Abrosimov, Jemec – A. Alexejev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (Galkin) – Trjamkin (C), Blacker, Rylov, Alexej Vasilevskij (A), Gurkin, Ščemerov, Valerij Sitnikov – Šumakov, S. Da Costa, A. Makejev – Bělousov, Spooner, B. Macek (A) – Prince, P. Cormier, S. Bočarov – Chripunov, P. Kulikov, Romancev – I. Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Judakov – Sivov, Zacharenkov

    Diváci: 2 113
    ocianews.com