Olomouc – Pardubice 4:3 (kon.) | Salzburg – Sparta 0:8 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:0 (odl.)
Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Havířov – Jihlava 4:2 (kon.) | Třinec – Slavia 6:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 2:5 (kon.)
konec
HC Litvínov
7:4 (1:2, 3:2, 3:0)
HC Kometa Brno
Pátek 05.11.2021, 15:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    58:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl třech branek! MAREK SLAVÍK zachytil chybnou rozehrávku hostů a posílá kotouč do prázdné branky.
     
    50:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se poprvé v zápase dostává do dvougólového vedení! Jakub Kroupa si hlasitě zabouchal o přihrávku od Jana Vopata. Jeho střelu se podařilo tečovat těsně před brankářem PROKOPOVI LIMANOVSKÉMU, který tak dává svému týmu dvougólový náskok. Asistence: Jakub Kroupa a Jan Vopat.
     
    42:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se po dlouhé době dostávají do vedení! Skvělým napadáním ukořistil kotouč Lukáš Stehlík. Posunul jej na Marka Slavíka a ten našel před brankou volného DAVIDA SKUHROVCE. Přesnou střelou pod břevno zvyšuje skóre domácích poslední jmenovaný. Asistence: Marek Slavík a Lukáš Stehlík.
     
    38:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Lukáš Stehlík nahodil kotouč na betony Schnattingera, který jej vyrazil přesně na hůl TIMA DANIELČÁKA a ten se svým zakončením nemýlil. Asistence: Lukáš Stehlík a Marek Slavík.
     
    34:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se opět ujímají vedení! Eduard Šalé dokázal zpoza branky zamotat hlavu Čermákovi a po šikovném vybruslení uklízí kotouč za Čermákova záda. Asistence: Jakub Malý a Viktor Nesvadba.
     
    32:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají skóre! Nahození Ondřeje Baláže od modré čáry šikovně tečoval MAREK SLAVÍK, který tak dokázal najít skulinku mezi levou tyčí a Schnattingerem. Asistence: Ondřej Baláž a David Skuhrovec.
     
    26:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané jdou opět do vedení! Adam Horký vyslal na Čermáka nebezpečnou střelu. Kotouč domácímu brankářovi vypadl z výstroje a JAKUB MALÝ svou dorážkou vytěžil z důrazu před brankou maximum. Asistence: Adam Horký.
     
    24:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají skóre! Tim Danielčák vybojoval kotouč ve středním pásmu a poslal jej na JANA VOPATA, který přesnou střelou k levé tyči překonává brankáře Schnattingera. Asistence: Tim Danielčák.
     
    13:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru! EDUARD ŠALÉ se po snadném přechodu do útočného pásma dokázal prokličkovat až před branku Čermáka, odkud svižnou kličkou otáčí skóre. Asistence: Viktor Běhůnek a Jakub Malý.
     
    08:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přeci jen se gólu dočkali i hosté! Ihned po vhazování se dostali brněnští hráči do útočného pásma a po přesných přihrávkách Eduarda Šalého a Jana Sedláčka srovnává skóre JAKUB MALÝ. Asistence: Eduard Šalé a Jakub Sedláček
     
    08:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre v oslabení! DAVID SKUHROVEC nejprve zblokoval střelu, a poté co přebruslil oba brněnské obránce, překonal brankáře Schnattingera.
    Marken.cz

    Lukáš Bolech

    Branky a nahrávky: 9. Skuhrovec, 25. Vopat (Danielčák), 33. Slavík (Baláž, Skuhrovec), 39. Danielčák (Stehlík, Slavík), 43. Skuhrovec (Slavík, Stehlík), 51. Limanovský (Kroupa, Vopat), 59. Slavík – 9. Malý (Šalé, J.), 14. Šalé (Běhůnek, Malý), 27. Malý (Horký), 35. Šalé (Malý, Nesvadba)


    HC Litvínov: Čermák (Klika) – Baláž, Kadár, Hocelík, Hák, Kroupa, Kuchař – Postl, Danielčák, Stehlík (C), Beran, Vopat, Limanovský (A), Fišer, Iljuk, Špaček, Skuhrovec, Slavík (A)
    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý, Běhůnek, Sedláček J. (C), Svoboda – Horký, Cápay, Bartes, Hrnčíř, Šalé, Meluzín, Sedláček I., Bělohlav, Malý (A), Otava, Nesvadba

    Rozhodčí: Milan Vyštejn – Ondřej Kokrment, Richard Coubal
    ocianews.com