Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
AZ Havířov
Sobota 06.11.2021, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Napínavý duel dospěl až do prodloužení a zde našel překvapivého vítěze! Oproti předzápasovým předpokladům byl Havířov více než důstojným soupeřem pro suverénně první celek ligy. Nelze říct, že by se Třebíč dnes v útoku trápila, ale několik dobrých šancí vychytal havířovský gólman Tomáš Fučík, třebíčský odchovanec. Havířov pak přidal především s koncem duelu, kdy měl dobré šance ještě před koncem základní hrací doby. V prodloužení pak Třebíči téměř nepůjčil puk a Dostálek z rychlé akce rozhodl. Děkujeme tedy za pozornost, z tohoto utkání je to vše! (20:01:29)
     
    Konec zápasu.
    61:06 Vlastimil DOSTÁLEK - 1:2
     
    61:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Havířov ukončuje tento duel v prodloužení! VLASTIMIL DOSTÁLEK dostal dobrou přihrávku do jízdy od Davida Chrobočka. Dostálek pak rychle zamíchal s kotoučem a poslal perfektní bekhendovou střelu přesně k tyčce! Asistence: David Chroboček.
     
    60:46
    Jakub Doktor u modré čáry posílal puk na najíždějícího Hudečka. Přihrávka nicméně nebyla přesná.
     
    60:16
    Kotouč první vybojoval z úvodního buly Havířov. Ten tak bude prodloužení začínat, uvidíme, zda se rovnou dostane do střelecké příležitosti.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Hráči obou celků už se pomalu připravují na prodloužení, bude se hrát standardně ve třech na obou stranách, jdeme na to.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Bittner ještě s posledními okamžiky této periody ujížděl do útoku, chtěl vypálit, ale jeho střela nakonec na branku vůbec neprošla, půjdeme tedy do prodloužení.
     
    58:31
    Vodný taktéž byl v dobré šanci! Třebíč nyní disponuje útočným tlakem. Chroboček ale Vodnému zablokoval hůl a nepustil ho tak k plnohodnotné střele.
     
    57:18
    Furch je zpět na ledové ploše. Třebíč tedy oslabení ustála, ba dokonce měla možnost, jak se dostat do vedení a vzít si jej zpět na svou stranu.
     
    57:10
    Martin Dočekal se ocitl v největší šanci této periody! Nahrávku od Ferdy ale nepřetavil v branku! Dočekal stál před Fučíkem zcela sám, vypadalo to ale, že i on sám byl šancí zaskočen. Jeho pokus šel jen do betonů, nakonec to vypadalo, jako kdyby Fučík neměl se zákrokem z této dobré střelecké pozice žádný problém.
     
    56:27
    David Chroboček dostal dobrou přihrávku od Jakuba Doktora. Chrobečkův pokus pak ale ještě trochu zbrzdil domácí obránce a Jekel pak neměl problém s ukrytím kotouče pod lapačku.
     
    55:42
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Furch – 2 min – nedovolené bránění).
     
    55:12
    Jakub Doktor se v útočném pásmu poměrně nečekaně dostal k dobré střele a musel vyděsit domácí fanoušky! Doktor táhlou střelou ale nakonec míří jen těsně mimo levou tyčku z brankářova pohledu.
     
    54:42
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Ferda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Lukáš Bednář – 2 min., hrubost).
     
    54:42
    Radim Ferda se pustil do rozepře s Lukášem Bednářem. Rozhodčí ale nakonec vše utnuli hned v zárodku, a tak o žádnou bitku nakonec nepůjde.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 25. L. Bittner (Šťovíček, L. Forman) – 39. Severa (M. Hrubec, Mrva), 62. Dostálek


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – L. Doudera, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Mlčák – Šťovíček, L. Bittner, Psota – Krliš, Nedvídek, Střondala – M. Zabloudil, Dočekal, Vodný – Křehlík, D. Michálek, Ferda.
    AZ Havířov: Fučík (Štipčák) – Chroboček, Valenta, T. Pastor, M. Hlaváč, Korím, Mrowiec – L. Bednář, Pechanec, Maruna – J. Doktor, Hudeček, Dostálek – Kunc, Handl, Paś – Severa, Mrva, M. Hrubec.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Kreuzer, Bělohlav

    Diváci: 1036
    thejrc.org