Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
4:3 (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 06.11.2021, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:37 Jakub SVOBODA - 4:3
     
    62:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak Zubři si přeci jen pohlídají i tento výsledek a nadále budou na domácím hřišti neporaženi! Od Hermana letící přízemní kotouč se před brankou otřel o JAKUBA SVOBODU, který se tak možná s trochou štěstí stává autorem rozhodující trefy! Asistence: Jakub Herman, Robert Černý.
     
    60:50
    Po buly utekl domácí obraně Lukáš Žálčík, který mohl rozhodnout o vítězi, jeho střelu pod lapačku však Petrásek za záda nepropustil!
     
    58:17
    Pšurný zpoza branky našel na hranici modrého půlkruhu Roberta Černého, který zblízka nepřehodil puk přes beton Vojtěcha Mokryho!
    53:33 Petr GEWIESE - 3:3
     
    53:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk podruhé v zápase srovnává, gól sedm a půl minuty před třetí sirénou je však jistě cennější! Na modré čáře využil clony před Petráskem PETR GEWIESE, který nasměroval puk z dálky až mezi brankářovy betony! Asistence: Ondřej Hrachovský, Daniel Spratek.
     
    52:03
    Konečně se MEO Aréna dočkala nějaké akce! Rok Macuh se ocitl ve velmi nebezpečné pozici, Petrásek na něj však vytáhl parádní zákrok pravým betonem! Od něj se puk ale vrátil na šumperské hole, čehož se snažil z nápřahu využít Hrachovský. Jeho pokus Petrásek vytěsnil špičkou lapačky i přesto, že by rána mířila zřejmě příliš vysoko.
    42:36 Petr KRATOCHVÍL - 3:2
     
    42:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci využívají druhou přesilovku večera a snižují na rozdíl jedné branky, když se rychlou střelou z mezikruží prosadil nehlídaný PETR KRATOCHVÍL! Asistence: Tomáš Vildumetz, Denis Kindl.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Svoboda – 2 min., hákování).
     
    31:02
    Dávid Kohút se dostal do přečíslení, kde nakonec zvolil jedovatou střelu, která Petráskovi vypadla z lapačky! Měl štěstí, že poblíž nebyl žádný Drak na dorážku!
     
    29:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Lukáš Žálčík – 2 min., hákování).

    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Petr Gewiese – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Svoboda – 2 min., hrubost).
    27:04 Jakub SVOBODA - 3:1
     
    27:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    A s dvojnásobnou početní výhodou si Zubři poradili velice dobře, jelikož ji ukončili už po 23 vteřinách! Šumperské zahnali přesnými přihrávkami do úzkých a vytvořili v zahuštěném prostoru střeleckou pozici pro JAKUBA SVOBODU, který na špici přesilovkového rozestavení prostřelil Mokryho! Asistence: Josef Hrabal, Jakub Herman.
     
    26:41
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Tomáš Drtil – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:04
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Ondřej Hrachovský – 2 min., držení).
    20:49 Daniel KRENŽELOK - 2:1
     
    20:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si zkraje druhého dějství berou vedení rychle zpět! Na ose hřiště se v útočném pásmu dostalo mnoho prostoru DANIELU KRENŽELOKOVI, jenž krásně trefil pravý horní rožek branky Mokryho! Asistence: Jakub Navrátil, Jan Süss.
    09:02 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:1
     
    09:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Deset sekund před koncem Hrabalova vyloučení se Šumperk prosazuje a srovnává! Petr Kratochvíl měl nejprve mnoho prostoru na levém kruhu a neuspěl, o pár vteřin později se ale jeho spoluhráčům podařilo přenést puk ke druhé tyči, kde stál nachystaný snajpr LUKÁŠ ŽÁLČÍK a stihl vymést mezeru u tyče při Petráskově přesunu! Asistence: Tomáš Vildumetz, Denis Kindl.
     
    07:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Josef Hrabal – 2 min., podrážení).
     
    04:05
    Šumperk je v oslabení pod velkým tlakem! Mokry jen se štěstím neinkasoval po nahození Krenželoka a následné dorážce Pšurného!
     
    03:12
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Aleš Furch.
    02:28 Jan SVOBODA - 1:0
     
    02:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další přerovský nálet do útoku už však končí brankou! Na levém křídle, konkrétněji tedy na levém kruhu, si puk pokryl JAN SVOBODA, který natáhl ke střele zápěstím a překonal Mokryho ránou pod lapačku! Přerov tak jde rychle do vedení! Asistence: Daniel Indrák, Josef Hrabal.
     
    02:12
    Krisl dostal hezky nabito do druhé vlny a kousek za modrou čarou napřáhl ke střele, kterou Mokry zneškodnil skvělým zákrokem betonem!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Jan Svoboda (D. Indrák, Hrabal), 21. D. Krenželok (Navrátil, Süss), 28. Jakub Svoboda (Hrabal, Herman), 63. Jakub Svoboda (Herman, R. Černý) – 10. Žálčík (Vildumetz, D. Kindl), 43. P. Kratochvíl (Vildumetz, D. Kindl), 54. Gewiese (Hrachovský, Spratek)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – R. Černý, Kubeš, D. Krenželok, Hrabal, Ševčík, Krisl, Hamrlík – Süss, Pšurný, Navrátil – Ministr, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, M. Kratochvil, D. Indrák.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil, Pěnčík, Hrachovský, Gewiese, Řezáč, Dudycha, L. Rutar – Vildumetz, D. Kindl, Žálčík – Vachutka, Macuh, P. Kratochvíl – A. Furch, Spratek, Kohút – Antoníček, J. Horký, Scheuter.

    Rozhodčí: Ondráček, Šindel – Gančarčík, Sedláček

    Diváci: 1007
    thejrc.org