Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
4:3 (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 06.11.2021, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    I ve třetí třetině se nečekalo na branku dlouho. Hosté dostali k ruce druhou přesilovku v zápase a znovu se prosadili. Před brankou zůstal nehlídaný Petr Kratochvíl, který obdržel pas zpoza branky od Vildumetze a se štěstím Petráska prostřelil. Puk se přeléval ze strany na stranu a domácí převaha ze hry opět vymizela, díky čemuž Šumperk v 54. minutě srovnal, když se od modré trefil mezi betony Petr Gewiese. Hra tak zamířila do prodloužení, kde mohl za Draky rozhodnout Žálčík s Macuhem, nakonec ale v 63. minutě domácí neporazitelnost prodloužil šťastným působením před brankou Jakub Svoboda. Já se s vámi tímto z přerovské MEO Arény loučím a po reprezentační přestávce se budu těšit na počtenou! (19:29:36)
     
    Konec zápasu.
    62:37 Jakub SVOBODA - 4:3
     
    62:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak Zubři si přeci jen pohlídají i tento výsledek a nadále budou na domácím hřišti neporaženi! Od Hermana letící přízemní kotouč se před brankou otřel o JAKUBA SVOBODU, který se tak možná s trochou štěstí stává autorem rozhodující trefy! Asistence: Jakub Herman, Robert Černý.
     
    62:15
    Draci se špatně křížili před modrou čarou, ofsajd.
     
    62:07
    Mokry musel zasáhnout proti Janu Svobodovi ramenem, puk mu pak spadl do nachystané lapačky. Vhazovat se tak bude opět v obranném pásmu hostů.
     
    62:00
    Na puku jsou znovu přerovští hokejisté.
     
    61:19
    Žálčík ze středního pásma dokonce přihrál Mokrymu, který se tak fotbalově zapojil do rozehrávky.
     
    60:50
    Po buly utekl domácí obraně Lukáš Žálčík, který mohl rozhodnout o vítězi, jeho střelu pod lapačku však Petrásek za záda nepropustil!
     
    60:44
    Jakub Svoboda dotíral na Mokryho, ten puk raději přikryl a hru přerušil.
     
    60:32
    Gewiese se chtěl prokličkovat před Petráska, kotouč však ztratil.
     
    60:11
    Puk má na svých holích hostující trojka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Utkání v Přerově potřetí v této sezoně míří do prodloužení, takže Zubři ani v 19. kole nezůstanou na domácí půdě bez bodu. Ve všech utkáních zatím slavili vítězství, Draci tak stále mají možnost uštědřit Hanákům první letošní porážku na jejich půdě.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Draci se zatáhli za Mokryho a více než půlminutu pasivně čekají na sirénu. Přerovský forčeking by však také mohl být aktivnější, aby vytěsnil Pěnčíka z bezpečné zóny.
     
    59:00
    Započala poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:17
    Pšurný zpoza branky našel na hranici modrého půlkruhu Roberta Černého, který zblízka nepřehodil puk přes beton Vojtěcha Mokryho!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Jan Svoboda (D. Indrák, Hrabal), 21. D. Krenželok (Navrátil, Süss), 28. Jakub Svoboda (Hrabal, Herman), 63. Jakub Svoboda (Herman, R. Černý) – 10. Žálčík (Vildumetz, D. Kindl), 43. P. Kratochvíl (Vildumetz, D. Kindl), 54. Gewiese (Hrachovský, Spratek)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – R. Černý, Kubeš, D. Krenželok, Hrabal, Ševčík, Krisl, Hamrlík – Süss, Pšurný, Navrátil – Ministr, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, M. Kratochvil, D. Indrák.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil, Pěnčík, Hrachovský, Gewiese, Řezáč, Dudycha, L. Rutar – Vildumetz, D. Kindl, Žálčík – Vachutka, Macuh, P. Kratochvíl – A. Furch, Spratek, Kohút – Antoníček, J. Horký, Scheuter.

    Rozhodčí: Ondráček, Šindel – Gančarčík, Sedláček

    Diváci: 1007
    thejrc.org