Mohuč – Mönchengladbach 1:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:1 (0:1)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 05.11.2021, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:8. (22:27:48)
     
    Je konec! Borussia Mönchengladbach nakonec remizovala na půdě Mohuče 1:1. Domácí Mohuč přitom vstoupila do utkání o něco lépe. Obrovskou šanci zahodil Onisiwo i Burkardt. Hosté museli hned dvakrát kvůli zranění střídat, ale právě nováček na hřišti Florian Neuhaus ve 39. minutě otevřel skóre. Následně mohl přidat branku Binsibajní, ale z malého vápna hlavou netrefil branku. Za domácí mohl v závěru poločasu vyrovnat Onisiwo, ale Sommer se nenechal zaskočit. Po změně stran přestáli hosté silnou pasáž domácího celku a postupně vyrovnali hru. Právě v tu chvíli se ale nádherně trefil Widmer.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Barreiro se po rohovém kopu opřel do odraženého míče, ale Sommer byl na zemi včas a zalepil míč do svých rukavic.
     
    90+2
    Yann Sommer si v nastavení musel dát pozor na napadajícího soupeře. Švýcarský brankář těžkou situaci zvládl na jedničku a odkopl míč do bezpečí.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí Mohuč zahrávala v závěru utkání rohový kop. Centrovaný míč přiletěl do prostoru, kde bez problémů zasáhla defenziva Borussie, které vypomohl Thuram.
     
    89
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Leonardo Barreiro.
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Marcus Ingvartsen.
     
    88
    Zakaria si dal pozor na přihrávku za obranu a bez problémů si míč dokázal zpracovat. Borussia závěrečné minuty zvládá bez problémů v defenzivě.
     
    87
    Ginter operoval na pravém křídle, jenže neustál souboj s Herrmannem a upadl. Podle rozhodčího se jednalo o čistý zákrok.
     
    86
    Onisiwo opět spěchal s míčem vpřed po pravé straně, jenže míč si posunul až k obránci, který balón bez váhání nakopl na polovinu Mohuče.
     
    85
    Yann Sommer sklepl míč na levou stranu, jenže domácí aktivně napadajíc soupeřovu rozehrávku a komplikují Borussii rozehrávku.
     
    84
    Aktivní Onisiwo si znovu posunul míč příliš daleko před sebe a už jej neudržel na trávníku. Další útok tak může předvést hostující Borussia.
     
    83
    Onisiwo sice dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže si nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti. Rozehrávat bude Borussia.
     
    82
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jonathan Burkardt, přichází Ádám Szalai.
     
    82
    Koné se stáhl pro přihrávku na polovinu hřiště. Hosté poté předvedli bleskový přechod vpřed, ale Neuhaus zpoza branky přestřelil.
     
    81
    Domácí jsou v posledních minutách mnohem aktivnější a budou chtít urvat vítězství na svou stranu. Další průnikovou přihrávku si obrana Borussie pohlídala.
     
    80
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Alassane Pléa, přichází Lars Stindl.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Luca Netz, přichází Patrick Herrmann.
     
    79
    Domácí Onisiwo se ihned po vstřelení vyrovnívací branky znovu hnal do útoku, jenže se podle rozhodčího dopustil útočného faulu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 77. Widmer – 39. Neuhaus

    Karty:   32. I Če-song (MAI), 45. Bell (MAI), 54. Boëtius (MAI) – 20. Elvedi (MNC), 65. Koné (MNC), 71. Binsibajní (MNC)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:8.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Hack, Bell, Niakhaté – Widmer, I Če-song (71. Stach), Kohr (89. Ingvartsen), Boëtius, Martín – Onisiwo (89. Barreiro), Burkardt (82. Ádám Szalai).
    Náhradníci: Dahmen – Ingvartsen, Stach, Barreiro, Lucoqui, Brosinski, Stöger, Ádám Szalai, Nemeth.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Ginter, Elvedi (28. Neuhaus), Binsibajní – Scally, Zakaria, Koné, Netz (80. Herrmann) – J. Hofmann, Embolo (30. Thuram), Pléa (80. Stindl).
    Náhradníci: Sippel – Bénes, H. Wolf, Thuram, Stindl, Müsel, Bennetts, Herrmann, Neuhaus.
    thejrc.org