Salzburg – Kladno 4:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.)
Havířov – Slavia 3:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:0 (odl.) | Chomutov – Kometa Brno 1:9 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 7:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 06.11.2021, 12:00DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany z tohoto utkání vše, děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký víkend! (14:06:28)
     
    Kladenští hokejisté svou početní výhodu v závěru utkání nevyužili a prohráli na ledě Salzburgu 2:4. Rytíři na startu třetí třetiny sice zdramatizovali utkání zásluhou Lukáše Sýkory, který však pouze kosmeticky upravil skóre. Salzburg si po výhře 4:2 připsal cenné tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    55:27
    V závěru utkání si Kladno zahraje další klasickou přesilovou hru. Podruhé v utkání míří na trestnou lavici útočník Oliver Eckl (SLZ), tentokrát za držení.
     
    45:33
    Kladno bude mít další šanci zdramatizovat průběh utkání. Dalším vyloučeným hráčem je Matthew Rafalski (SLZ), který dostal menší trest za sekání.
     
    41:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě nic nebalí a na startu třetí třetiny střílí svůj druhý gól v utkání! LUKÁŠ SÝKORA využil zmatků v domácí obraně a pokořil salzburského brankáře. Asistence: Ondřej Hrabík, Tomáš Šíma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla oproti té první na góly skromnější. Salzburští hokejisté vedou po čtyřiceti odehraných minutách o tři branky, když se ve čtyřicáté minutě utkání prosadil Max Stiegler. Pokud si chce Kladno odvést domů nějaký bod, musí ve třetí třetině zabrat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým ubránil i třetí přesilovku soupeře a krátce před koncem druhé třetiny jde do tříbrankového trháku. MAX STIEGLER se zapsal na střeleckou listinu jako čtvrtý hráč na straně domácích. Asistence: Phillip Sinn, Benedikt Bürgelt.
     
    35:07
    Kladenští hokejisté budou mít k dispozici další přesilovou hru. Hříšníkem na straně domácích je tentokrát Marius Winkelmann (SLZ), jenž se provinil držením.
     
    26:05
    Sotva kladenská přesilovka skončila, zanedlouho bude následovat další. Třetím vyloučeným hráčem na straně domácích je Oliver Eckl (SLZ) za držení hole.
     
    22:08
    Kladno bude hrát svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl salzburský obránce Phillip Sinn (SLZ), který dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina je za námi a domácí hokejisté vedou po dvaceti minutách 3:1. Kladenští hráči nejprve otevřeli skóre zásluhou Vojtěcha Hurty, ale Salzburští díky gólům Olivera Eckla, Philipa Ziescheho a Phillipa Sinna otočili skóre na svou stranu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým odskakuje na konci první třetiny do dvoubrankového vedení. Třetím úspěšným střelcem domácích v tomto utkání se stal obránce PHILLIP SINN. Asistence: Philip Ziesche.
     
    11:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburští svou početní výhodu využili a přetavili ji ve svůj druhý gól v utkání! Po přihrávce Jelavice se prosadil obránce PHILIP ZIESCHE Asistence: Maxmilian Jelavic, Jesse Kauhanen.
     
    10:04
    Domácí hokejisté si zahrají zkrácenou přesilovku pět na tři. Na trestnou lavici usedl Jan Strnad (KLA), který dostal menší dvouminutový trest za podrážení.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 7. Eckl (Hübner, Ziesche), 12. Ziesche (Jelavic, Kauhanen), 18. Sinn (Ziesche), 40. Stiegler (Sinn, Bürgelt) – 5. Hurta (Kuzďas, Kraus), 42. Sýkora (Hrabík, Šíma)


    EC Red Bull Salzburg: Wolf (Clara) – Kauhanen (A), Rafalski, Sinn, Weber (A), Krotsch, Hübner, Winkelmann – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Bürgelt (C), Mackner, Ziesche.
    Rytíři Kladno: Burda (Hykel) – Strnad, Robovský (A), Staněk, Perný, Koštoval, Funk (C), Sýkora – Hurta, Kraus, Šimek, Šíma, Hrabík, Kuzďas, Kouba, Vimmer, Hvězda.

    Rozhodčí: Hueber, Nikolic – Panholzer, Pešek
    ocianews.com