Salzburg – Kladno 4:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.)
Havířov – Slavia 3:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:0 (odl.) | Chomutov – Kometa Brno 1:9 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 7:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
HC Sparta Praha
Sobota 06.11.2021, 12:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    59:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí to nakonec zkusili s odkrytými zády, čehož využili hostující hráči, jmenovitě se trefil PETR HAUSER, který nadvakrát doklepl kotouč za brankovou čáru. Hauser tedy zapisuje svou druhou dnešní branku. Asistence: Jakub Zembol.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Šindelek – 2 min., podrážení).
     
    50:33
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (David – 2 min., krosček).
     
    45:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující celek se raduje, jde totiž poprvé v utkání do vedení! Ducháč vypálil od modré čáry, načež Maleček dobře zasáhl a vyrazil puk před sebe. Z dorážky to pak zkoušel Zembol, ovšem taktéž neúspěšně. Až potom dojel ke kotouči FILIP HAUSER a trefil přesně – 1:2. Asistence: Jakub Zembol, Filip Ducháč.
     
    44:17
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:40
    Filip Petrásek nyní velmi dobře střílel z rychlého přechodu do pásma. Po dorážce se pak natahoval ještě jeden z jeho spoluhráčů, nakonec na ni ale jen těsně nedosáhl. Motor se málem dostal opětovně do vedení!
     
    31:44
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Masopust – 2 min., podrážení).
     
    31:13
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bareš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:08
    Nyní jsme viděli dobrou šanci hostujícího celku, který nebyl daleko od branky. Tomov posunul šikovně kotouč před brankoviště, poslal jej na teč pro Josefa Slavička. Ten nastavil v rychlosti hůl, ale puk končí jen velmi těsně mimo levou tyč.
     
    28:24
    Jeden z domácích hráčů ujel v oslabení sám na branku! Zkoušel zamíchat s kotoučem, jenže Hrabal zůstal po celou dobu klidný, domácího hráče vybruslil a kotouč udržel někde mezi svou výstrojí.
     
    28:02
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Vavřík – 2 min., podrážení).
     
    21:28
    Hned od úvodního buly se hraje tato třetina ve velkém tempu. Motor na jedné straně obstřeloval hostující svatyni, pak se Sparta dostala do rychlého brejku, který mohl zakončovat Michal Vitouch. Nakonec však puk na svou hůl nedostal a z těsné blízkosti nemohl zacílit.
     
    14:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno. Sparta si vytvořila dobrou pasáž hry, kdy byla aktivní a nakonec se může radovat! Petr Hauser posunul puk na OTO THEIMERA. Ten se dostal do samostatného úniku, který zakončil nekompromisní střelou pod víko z bekhendu. Asistence: Petr Hauser, Jakub Tůma.
     
    09:49
    Sparta mohla srovnat v oslabení! Jakub Zembol obral jednoho z obránců a puk a šel úplně sám na domácí branku! Maleček ale dobře hostujícího útočníka vybruslil a nenechal mu prostor ke skórování. Skvělý zákrok českobudějovického brankáře.
     
    09:06
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Hauser – 2 min., sekání).
     
    03:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči na ledě i střídačce se radují, jdou totiž do vedení! Matouš Masopust posunul puk na modrou čáru, kde byl DAVID PUTZ. Ten z dálky nahodil, přičemž hostujícímu gólmanovi kotouč propadl a je z toho vedení Motoru! Asistence: Matouš Masopust.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Putz (Masopust) – 15. Theimer (Hauser, Tůma), 46. Hauser (Zembol, Ducháč), 60. Hauser (Zembol)


    Banes Motor České Budějovice: Maleček (Ludvík) – Willmann, Remta, Fousek, Pavlát, Hail, Placek, Kümpfmuller, Remeš, Schwartz, Petrásek, Putz, Pouzary Anderle, Masopust, Sochor, Vavřík
    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč – Senčák, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček, Bareš, Pražák, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol

    Rozhodčí: Šperl – Polonyi, Kubíček
    thejrc.org