Klášterec nO – Chomutov 4:10 (kon.)
konec
HC Tygři Klášterec nad Ohří
4:10 (1:2, 3:3, 0:5)
Piráti Chomutov
Sobota 06.11.2021, 17:00Krajská liga: Ústecký kraj • 8. kolo
Partner:
     
    54:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Fanoušci Chomutova si žádali desítku, která nyní padla. JAKUB JAROŠ se dostal po levém křídle do rychlého útoku a z těsné blízkosti trefil prostor u levé tyčky. Asistence: Radim Řezníček a Milan Kostourek.
     
    54:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chrpa našel zpoza brány před ní FRANTIŠKA MÁLU, který si nelámal hlavu a z pravé strany prostě zvýšil na rozdíl pěti gólů. Asistence: Jakub Chrpa a Patrik Huňady.
     
    51:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hattrick! KAMIL CHAROUSEK se ve čtyřech proti čtyřem napřáhl na modré čáře a stejně jako ve druhém případě prostřelil všechno, co měl před sebou včetně Tichého. Asistence: Roman Chlouba a Jaroslav Kůs.
     
    42:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku a odskakují na rozdíl tří zásahů. KAMIL CHAROUSEK se po přihrávce od Kůse napřáhl na modré, odkud prostřelil všechno, co měl před sebou. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    40:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    První útok Pirátů předvedl povedenou souhru, na jejímž konci byl neúspěšný Rindoš. Akce však pokračovala a z toho těžil ROMAN CHLOUBA, jenž nadvakrát prostřelil Tichého. Asistence: Josef Rindoš a Robert Bártek.
     
    36:00
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Piráti propadli na útoční modré. V přečíslení dvou proti jednomu Michael Prokeš na sebe nalákal obránce a předložil kotouč JAROSLAVU KULICHOVI, jenž skóruje. Asistence: Michael Prokeš.
     
    35:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Bleskurychlá odpověď Chomutova a opětovné vedení o dvě trefy. JAKUB JAROŠ si přebral kotouč od Freiberga a z levé strany zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Petr Freiberg.
     
    34:45
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Tohle bylo velmi pohledné! JIŘÍ HALUŠKA individuálně obešel obránce a tváří v tvář Hanuljakovi snížil na rozdíl jediného gólu. Asistence: Lukáš Tenkač.
     
    28:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď to měl JAKUB CHRPA, jako na zlatém podnose. František Mála z hranice pravého kruhu našel u křižné tyčky právě Chrpu, jemuž stačilo pouze nastavit hokejku za betonem Tichého. Asistence: František Mála a Patrik Huňady.
     
    24:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti opět vedou. Martin Hartman vysunul dopředu RADIMA ŘEZNÍČKA, jenž tváři v tvář Tichému uspěl povedenou kličkou do forhendu. Asistence: Martin Hartman.
     
    23:28
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Klášterec srovnává! Domácí odehráli výbornou přesilovku, kterou nakonec i využívají. Gólové situaci, kdy se na modré čáře napřáhl ONDŘEJ BLAŽEK, přecházelo několik nadějných šancí, takže gól visel ve vzduchu. Asistence: Jiří Vlastník.
     
    09:37
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují po pohledné individuální akci Lukáše Tenkače, který zaměstnal všechny Piráty včetně Hanuljaka. Vypadnutý kotouč našel před odkrytou brankou MARTIN VIDEV, jenž měl snadnou pozici. Asistence: Lukáš Tenkač.
     
    07:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vyrazili do rychlého útoku. KAMIL CHAROUSEK dostal přihrávku do levého kruhu, odkud vypálil na bližší tyčku, kde nachytal Tichého na hruškách. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    0:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je hodně rychlý začátek. Kůs potáhl puk po pravé straně a z brankové čáry vrátil kotouč zpět do ohně, kde puk tečoval do vrchních pater branky JOSEF RINDOŠ. Asistence: Jaroslav Kůs a Roman Chlouba.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 10. Videv (Tenkač), 24. Blažek (Vlastník), 35. Haluška (Tenkač), 36. Kulich (Prokeš) – 1. Rindoš (Kůs, Chlouba), 8. Charousek (Kůs), 25. Řezníček (Hartman), 29. Chrpa (Mála, Huňady), 36. Jaroš (Freiberg), 41. Chlouba (Rindoš, Bártek), 43. Charousek (Kůs), 52. Charousek (Chlouba, Kůs), 55. Mála (Chrpa, Huňady), 55. Jaroš (Řezníček, Kostourek)


    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (Hrdina) – M. Koblitz, Blažek, Týr, Boháč, O. Koblitz, Kosina, Koreš – Bárta, Videv, Suk, Prokeš, Vlastník, Haluška, Hanka, Strunz, Bečka, Tenkač, Danyo, Kulich.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Pecháček) – Hartman, Matějka, Klapka, Novák, Charousek, Žižka, Bártek – Mála. Huňady, Freiberg, Kůs, Řezníček, Rindoš, Chlouba, Kostourek, Jaroš, Chrpa.

    Rozhodčí: Žižka – Herles, Danylec
    thejrc.org