Klášterec nO – Chomutov 4:10 (kon.)
konec
HC Tygři Klášterec nad Ohří
4:10 (1:2, 3:3, 0:5)
Piráti Chomutov
Sobota 06.11.2021, 17:00Krajská liga: Ústecký kraj • 8. kolo
Partner:
     
    Klášterec byl na svém ledě Chomutovu plnohodnotným partnerem, jelikož po první i druhé části ztrácel jedinou branku. Rozhodla až třetí třetina, kdy se Piráti prosadili pětkrát a potvrdili roli favorita.
    Hattrickem – druhým v sezóně – se blýskl obránce Kamil Charousek. (19:18:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Piráti kombinují po obvodu pásma, kde dnešní utkání pravděpodobně skončí. Piráti si pravděpodobně s desítkou vystačí.
     
    59:01
    Začala poslední minuta utkání.
     
    58:11
    Matějka to zkusil dvakrát od modré – nejprve netrefil branku a následně jeho kotouč několikrát změnil směr, ale Tichý si ho pohlídal.
     
    57:43
    Chomutovský tlak ukončil Klášterec zakázaným uvolněním.
     
    56:93
    František Mála si přebral před bránou kotouč, potáhl si brankáře, který už se pouze plácal v brankovišti, jenomže chomutovský útočník bekhendem netrefil branku.
     
    56:26
    Piráti se museli dvakrát vrátit k vlastní brance, nakonec druhý výpad zakončil Mála, jehož ránu z pravého kruhu vyrazil Tichý do ochranné sítě. Přerušuje se bude se vhazovat po levici domácí jedničky.
     
    54:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Fanoušci Chomutova si žádali desítku, která nyní padla. JAKUB JAROŠ se dostal po levém křídle do rychlého útoku a z těsné blízkosti trefil prostor u levé tyčky. Asistence: Radim Řezníček a Milan Kostourek.
     
    54:34
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chrpa našel zpoza brány před ní FRANTIŠKA MÁLU, který si nelámal hlavu a z pravé strany prostě zvýšil na rozdíl pěti gólů. Asistence: Jakub Chrpa a Patrik Huňady.
     
    54:05
    Hartman od modré vypálil dobrou ránu, kterou Tichý vyrazil jenom k Málovi, jemuž se však nepodařilo srovnat nohy, aby se dostal k dorážce do odkryté části klece.
     
    53:29
    Tichý raději přikryl nahození a přerušil hru.
     
    53:00
    Kůsovi nevyšla přihrávka na ose a následně se podobně vyvinula i situace z pohledu Klášterce. Oba celky se pohybují v tréninkovém tempu.
     
    52:07
    Piráti jeli dva na jednoho, jenomže Kostourek nezpracoval Řezníčkovu přihrávku na paty. Následně Freiberg našel ideálně Kostourka, jehož však famózním zákrokem vychytal Tichý.
     
    51:37
    Oba týmy jsou v plném počtu.
     
    51:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hattrick! KAMIL CHAROUSEK se ve čtyřech proti čtyřem napřáhl na modré čáře a stejně jako ve druhém případě prostřelil všechno, co měl před sebou včetně Tichého. Asistence: Roman Chlouba a Jaroslav Kůs.
     
    50:26
    Bárta získal na útočné modré puk a uháněl na bránu, celou cestu byl obtěžován a nakonec kvůli tomu nezakončil ideálně. Hanuljak nechal betony u sebe a podržel svůj tým.
     
    49:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Hanuljak – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Chrpa.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 10. Videv (Tenkač), 24. Blažek (Vlastník), 35. Haluška (Tenkač), 36. Kulich (Prokeš) – 1. Rindoš (Kůs, Chlouba), 8. Charousek (Kůs), 25. Řezníček (Hartman), 29. Chrpa (Mála, Huňady), 36. Jaroš (Freiberg), 41. Chlouba (Rindoš, Bártek), 43. Charousek (Kůs), 52. Charousek (Chlouba, Kůs), 55. Mála (Chrpa, Huňady), 55. Jaroš (Řezníček, Kostourek)


    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (Hrdina) – M. Koblitz, Blažek, Týr, Boháč, O. Koblitz, Kosina, Koreš – Bárta, Videv, Suk, Prokeš, Vlastník, Haluška, Hanka, Strunz, Bečka, Tenkač, Danyo, Kulich.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Pecháček) – Hartman, Matějka, Klapka, Novák, Charousek, Žižka, Bártek – Mála. Huňady, Freiberg, Kůs, Řezníček, Rindoš, Chlouba, Kostourek, Jaroš, Chrpa.

    Rozhodčí: Žižka – Herles, Danylec
    thejrc.org