Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:6 (2:2, 0:4, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 07.11.2021, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:52 Dávid GRÍGER - 4:6
     
    51:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už to je jen o dvě branky! Po střele Kolmanna se kotouč od Sedláčka vznesl do vzduchu, odkud ho volejem přesně trefil DÁVID GRÍGER, který tak vrací Tygry do zápasu. Asistence: Petr Kolmann.
    49:03 Jaroslav VLACH - 3:6
     
    49:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři snižují! Najman krásnou křižnou přihrávkou našel JAROSLAVA VLACHA, jehož střela z první z pravé strany skončila až v síti. Asistence: Adam Najman, T.J. Melancon.
    33:02 Lukáš KUCSERA - 2:6
     
    33:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je to už o čtyři branky! Klimek za brankou obral o kotouč Petra Kolmanna, následně našel LUKÁŠE KUCSERU, který z pravého kruhu prostřelil Jaroslava Pavelku. Asistence: Lukáš Klimek.
    29:31 Lukáš KUCSERA - 2:5
     
    29:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do tříbrankového trháku! Klimek zavezl kotouč za libereckou branku, odkud našel LUKÁŠE KUCSERU, který s trochou štěstí poslal kotouč za Kváčova záda. Asistence: Lukáš Klimek
    28:51 David KREJČÍ - 2:4
     
    28:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají další přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! Káňa si vybruslil zpoza branky a krásnou žabičkou našel DAVIDA KREJČÍHO, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Jan Káňa.
    23:57 Jan KNOTEK - 2:3
     
    23:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci nakonec zvýhodněnou přesilovku využívají a jdou do vedení! Káňa střílenou přihrávkou z pravé strany krásně našel JANA KNOTKA, po jehož teči skončil kotouč za bezmocným Kváčou. Asistence: Jan Káňa, Jiří Ondrušek.
    14:21 Jan KÁŇA - 2:2
     
    14:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Hned po buly se kotouč dostal k JANU KÁŇOVI, který využil zakrytého výhledu Petra Kváči a poslal puk až do sítě. Asistence: Jan Knotek.
    13:35 Dalibor ŘEZNÍČEK - 2:1
     
    13:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci snižují! Krejčí zavezl kotouč do útočného pásma a přihrál ho Tomečkovi, jenž ho ještě přenechal DAVIDU ŘEZNÍČKOVI. Ten se s ničím nerozmýšlel, rovnou vypálil a kotouč skončil až v síti! Asistence: Vojtěch Tomeček, David Krejčí.
    06:14 T.J. MELANCON - 2:0
     
    06:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do dvoubrankového vedení! Gríger skvělým obranným zákrokem obral o kotouč jednoho z Olomouckých, načež si najel na osu hřiště, odkud předal kotouč T.J. MELANCOVI. Ten z pravé strany vystřelil a tečovaný puk nakonec se štěstím skončil až v síti! Asistence: Dávid Gríger.
    01:45 Tomáš FILIPPI - 1:0
     
    01:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři bleskově využívají přesilovku a jdou do vedení! Jelínek vyhrál buly na TOMÁŠE FILIPPI, který zpoza kruhu vymetl šibenici Sedláčkovy branky. Asistence: Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 2. Filippi (P. Jelínek), 7. Melancon (Gríger), 50. J. Vlach (A. Najman, Melancon), 52. Gríger (Kolmann) – 14. Řezníček (V. Tomeček, David Krejčí), 15. J. Káňa (J. Knotek), 24. J. Knotek (J. Káňa, Ondrušek), 29. David Krejčí (J. Káňa), 30. Kucsera (Klimek), 34. Kucsera (Klimek)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (30. J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr – Birner (A), A. Najman, Ordoš – Rychlovský, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Čederle.
    HC Olomouc: J. Sedláček (Lukáš) – Ondrušek (C), Groch, Rašner, Škůrek, Řezníček, Dujsík – J. Káňa, David Krejčí (A), V. Tomeček – Klimek, J. Knotek (A), Kucsera – Strapáč, P. Kolouch, Olesz – Kusko, Nahodil, Kunc – Burian.

    Rozhodčí: Pražák, Veselý – Gerát, Hynek
    bahis siteleri