Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:4 (0:1, 0:3, 3:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 07.11.2021, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Přeji krásné nedělní odpoledne, vítejte u duelu 23. kola Tipsport extraligy, ve kterém HC Škoda Plzeň vyzve HC Vervu Litvínov. Utkáním vás provede Matěj Vybíral, příjemnou zábavu.
     
    HC Verva Litvínov
    Severočeši nepatří mezi extraligovou elitu, ale kvalitu na postup minimálně do předkola play off rozhodně mají. Aktuálně jim patří jedenáctá pozice, z dvaceti zápasů získali pětadvacet bodů. Naposledy, ve čtvrtek, Litvínov zdolal trápící se Spartu 3:2. Venku se ale Vervě v poslední době nedaří, prohrála třikrát za sebou, konkrétně s Olomoucí, Libercem a Pardubicemi.

    Litvínovu vyšel nákup ze zámoří. Kanaďan Giorgio Estephan je nejproduktivnějším hráčem týmu (6+12). Daří se také Patriku Zdráhalovi, který předloni v Plzni půl roku působil. Na kontě má sedm branek a devět asistencí. Třetí v bodování je Richard Jarůšek (9+4), nejlepší střelec Vervy. V brance se Severočeši spoléhají na Denise Godlu, který si drží úspěšnost zákroků 90,75 %.
     
    HC Škoda Plzeň
    Indiáni i po odchodu Milana Gulaše patří ke špičce extraligy. Po špatném úvodu sezony se vyšplhali na pátou příčku tabulky. Mohli být i výš, jenže poslední dva zápasy Plzni nevyšly podle představ. V úterý proti Českými Budějovicím Škoda přišla o dvoubrankové vedení a nakonec padla 3:4 po nájezdech. Bod získala i za porážku 1:2 po nájezdech na ledě Komety Brno v pátek.

    Západočechy letos táhnou především cizinci. Švéd Ludwig Blomstrand (13+8), je dokonce druhý nejlepší střelec extraligy. V úterý však ze zápasu kvůli zranění třísel odstoupil a v pátek v sestavě chyběl. Druhým nejproduktivnějším hráčem týmu je Lotyš Martins Dzierkals (7+12), následuje liberecká posila Michal Bulíř (9+9).
     
    Ve vzájemných zápasech se dlouhodobě daří Plzni. Vždyť Litvínov na západě Čech naposledy zvítězil před více než pěti lety! Všechny zápasy v loňské sezoně vyhrála Škoda. A ta se radovala také letos v duelu 8. kola, kdy vyhrála v Litvínově 5:2. Největší zásluhu na výsledku měl Martins Dzierkals, který přidal ke dvěma gólům i asistenci.
    Zastaví Svoboda litvínovské střelce?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl (C), Kremláček – Kantner, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Mertl, P. Musil – Dzierkals, G. Thorell, Bulíř – M. Lang, F. Přikryl, Adamec.

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, O. Baláž – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), Jarůšek – P. Svoboda, M. Chalupa, Latta – Zygmunt, Gerhát, L. Stehlík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Kajínek, Axman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Patrik Zdráhal se proti svému bývalému týmu hned probíjel k první střele, bekhendové nahození z levého kruhu si ale Svoboda pohlídal.
     
    00:49
    Graňákova dělovka od modré čáry prolétla vedla branky.
     
    01:06
    Zakázané uvolnění Vervy.
     
    02:03
    Přikryl se vytočil kolem branky a zakončil do Godlova betonu, dorážet z mezikruží se ještě snažil Schleiss, ale pokus hosté zablokovali.
     
    02:19
    Kudrna mezi kruhy tečoval nahození od modré čáry vysokou holí. Hra je vykázána do středního pásma.
     
    03:34
    Suchý faulovaný za litvínovskou brankou a při signalizované výhodě Škoda zahrozila! Mertl si odstoupil mezi kruhy, dostal přihrávku a ranou z první pořádně prověřil Godlu.
     
    03:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Uvis Janis Balinskis – 2 min., podrážení).
     
    03:47
    Demel zablokoval Dzierkalsovu střelu a vyvezl puk až do útočného pásma.
     
    04:19
    Dzierkals drze prokličkoval do útočného pásma, vyměnil si puk s Bulířem, který lotyšskému útočníkovi prostrčil puk za obranu. Dzierkals byl už ale příliš blízko brankáři a Godlu nepřekonal!
     
    04:54
    Západočeši se snažili procpat puk na Filipa Suchého před branku, litvínovská defenziva je však pozorná a hosté puk vyhazují přes všechny čáry.
     
    05:34
    Hosté v plném počtu, mezitím Adamec propadl na útočné modré čáře, a tak za vyhozeným kotoučem spěchal Svoboda. Ten vracejícího se plzeňského útočníka trefil, ale kotouč se odrazil pro Plzeň příhodně.
     
    06:05
    Velký závar před plzeňskou brankou! K odraženému puku se dostal úplně volný Matěj Chalupa, zblízka ale pozorného Svobodu nepropálil!
     
    06:19
    Zakázané uvolnění Západočechů.
     
    06:51
    Čerešňák srazil litvínovskou rozehrávku na tribuny, po komerční přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    07:08
    Musilovo nahození od modré čáry se snažil před brankou tečovat Mertl, ale neuspěl.
     
    07:27
    Další velká šance Škody! Musil táhl přečíslení dvěma proti jednomu, předložil puk Filipu Suchému, kterému ale zakončení nesedlo a střelou po ledě zamířil mimo.
     
    08:10
    Balinskis nahodil puk od modré čáry, puk byl sražen přesně k Chalupovi, který ranou z první prověřil dobře postaveného Svobodu.
     
    08:51
    Zakázané uvolnění Vervy.
     
    09:20
    Rychlou akci Plzně táhl Gustaf Thorell, vrátil puk za sebe na hranici pravého kruhu, odkud pálil Michal Bulíř. Godla ramenem přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    09:45
    Kaňák jen tak tak zvládl rukavicí zastavit litvínovskou skákavou přihrávku do brejku. Jelikož přiťukl puk spoluhráči, píská se přihrávka rukou.
     
    10:05
    Hrbas neustál tlak napadajícího Kantnera a jako poslední bek trestuhodně přišel o kotouč. Kantner následně ujížděl sám na Godlu, chtěl ho vymíchat kličkou do forhendu, ale litvínovský gólman se roztáhl na brankové čáře a puk do sítě nepustil.
     
    11:16
    Aktivní čtvrtá plzeňská formace si vytvořila dobrou šanci. Martin Lang táhl přečíslení tří proti dvěma, využil podklouznutí obránce a z levého kruhu ranou zápěstím zaměstnal Godlu, který dnes zatím chytá fantasticky.
     
    11:46
    Další přečíslení Západočechů, Musilovu přihrávku si ale hosté pohlídali.
     
    12:01
    Matěj Chalupa se rozjel po levé straně a z kruhu prověřil Svobodu. Na druhé straně pálil z otočky z pravého kruhu Mertl, Severočeši srazili puk těsně nad branku.
     
    13:05
    Stříteského nahození srazili domácí do ochranné sítě. Následuje komerční přestávka.
     
    13:27
    Ofsajd zastavil další akci Litvínova.
     
    14:03
    Nadějným akcím na obou stranách scházela přesnost. Kodýtek ani Estephan na přihrávku nedosáhli.
     
    14:23
    Martins Dzierkals se rozjel na levé straně a prudkou ranou zápěstím vypálil kousek nad Godlovu branku.
     
    15:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Svou třetí šanci už MATĚJ CHALUPA proměňuje a Verva jde do vedení! Bývalý hráč Plzně si vyměnil puk s Lattou, najel si za domácí defenzivu na skvělou přihrávku a ranou zápěstím prostřelil Svobodu. Asistence: Michael Latta.
    15:08 Matěj CHALUPA - 0:1
     
    16:12
    Zdráhal zůstal chvíli volný u levé Svobodovy tyčky, dostal přihrávku, ale neměl se kudy vytočit před branku. Srazil ho plzeňský bek.
     
    17:16
    Tlak první plzeňské formace nakonec nevyústil v žádnou zajímavou šanci.
     
    17:34
    Naopak Litvínov se z protiakce dostal do velké šance, Přemysl Svoboda si najel na pas z druhé vlny, ale na Miroslava Svobodu nevyzrál.
     
    18:04
    Další zajímavá šance Vervy, po které byl navíc hostující hráč faulován. Signalizovaná výhoda Litvínova.
     
    18:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Martinš Dzierkals – 2 min., hákování).
     
    19:01
    Jan Schleiss táhl plzeňskou akci v oslabení, navedl si puk mezi kruhy a přes hostující hokejku vypálil. Se skákavým kotoučem měl Godla menší problémy, ale dokázal ho vyrazit.
     
    19:49
    Kudrna si najel na levý kruh na přihrávku z první, ale zakončení mu vůbec nesedlo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Litvínovská defenziva byla v první části hodně prostupná, ale Plzeň ani jednu z mnoha velkých šancí nevyužila. Za hosty byl aktivní zejména Matěj Chalupa, který nejprve dvě příležitosti nevyužil, ale nakonec se z úniku prosadil a otevřel skóre.

    Střely na branku: 11:12
     
    Další třetina začne přibližně v 17:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Hrbas vyslal od modré čáry dvě tvrdé rány. První minula branku, druhou lapil ve výstroji Svoboda.
     
    20:37
    Domácí v plném počtu.
     
    20:47
    Po Zdráhalově tečované střele puk Svobodovi vypadl, Estephan se tlačil na brankovišti k dorážce, ale domácí ho ubránili.
     
    21:24
    Kindlova dělovka z pravého kruhu přelétla branku, puk se poté odrazil až do středního pásma.
     
    21:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Matěj Stříteský – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    21:46
    Verva vyhrála buly a vyhazuje přes všechny čáry.
     
    22:20
    Plzni se zatím nedaří usadit zpátky v útočném pásmu.
     
    23:23
    Jiříčkova rána od modré čáry sražená a Severočeši vyhazují.
     
    23:42
    Hosté v plném počtu.
     
    24:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další rychlý brejk a Verva vede o dvě branky! PATRIK ZDRÁHAL na levé straně přebruslil otáčejícího se Kaňáka, natlačil se před branku a rychlou bekhendovou kličkou zasunul puk mezi Svobodovy betony. Asistence: Giorgio Estephan a Uvis Janis Balinskis.
    24:33 Patrik ZDRÁHAL - 0:2
     
    25:10
    Zakázané uvolnění Vervy.
     
    25:49
    Nepřesná rozehrávka Škody končí na zakázaném uvolnění.
     
    25:55
    Pawel Zygmunt se po vyhraném buly otočil s kotoučem a po ledě vypálil, Svoboda nadvakrát puk kryje.
     
    26:24
    Zdráhal přihrávkou naslepo od levého mantinelu málem našel najíždějícího Estephana!
     
    26:48
    Hrbasova dělovka od modré čáry prolétla vedle branky. Následovalo plzeňské vyhození na zakázané uvolnění.
     
    27:49
    Plzeň se usadila v útočném pásmu, nakonec pálil od modré čáry Dominik Graňák. Puk prolétl až na Godlu, ale ten dobře viděl a zasahuje.
     
    28:03
    Bulíř nabil mezi kruhy osamocenému Janu Schleissovi, který dobře střílel z první, Godla ale vytáhl výborný zákrok lapačkou a drží zatím čisté konto!
     
    28:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí branka Vervy a Svoboda odchází na střídačku! Tenhle gól si totiž rozhodně za rámeček nedá. PAWEL ZYGMUNT zkusil štěstí střelou po ledě z nulového úhlu. Svoboda si smolně srazil puk na bližší tyč do sítě. Asistence: Michael Latta a Patrik Demel.
    28:26 Pawel ZYGMUNT - 0:3
     
    28:26
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň: ze hřiště odchází Miroslav Svoboda, přichází Dominik Pavlát.
     
    29:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je nečekaná demolice! Verva vede 4:0! Hosté teď naprosto rozebrali západočeskou defenzivu. Petr Straka dostal přihrávku před branku, ještě vylepšil pozici pro PATRIKA ZDRÁHALA, který už pálil do prázdné branky. Asistence: Petr Straka.
    29:19 Patrik ZDRÁHAL - 0:4
     
    29:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    30:37
    Pavel Musil se snažil pasem zpoza brány oslovit volného Tomáše Mertla, ale obrana hostí byla pozorná a celou akci si pohlídala.
     
    31:00
    Patrik Demel se od modré čáry hnal až do zakončení, na poslední chvíli mu puk přeskočil hokejku a hraje Plzeň.
     
    31:40
    Martins Dzierkals se snažil nachytat Godlu pohotovou střelou z otočky. Litvínovský gólman zůstal pozorný a kotouč má ve své výstroji.
     
    32:08
    Škodovka se dostala do souvislého tlaku v útočné třetině. Pozorný obránce hostí Irving se po sérii přihrávek zmocnil puku a svůj tým osvobodil.
     
    32:42
    Zatavení Chemici vyhazují na zakázané uvolnění a nápor indiánů může pokračovat.
     
    33:00
    Ze souboje u mantinelu za litvínovskou brankou odešli jako vítězové hosté.
     
    33:29
    Michal Bulíř dostal parádně nabito na pravý kruh. S pukem si ještě zamíchal a následně rychlou střelou příklepem mířil do pravé šibenice Godlovy svatyně. Ten si střelu našel a vyrazil ji nad.
     
    34:40
    Kvasnička dlouhou vybídkou oslovil Mertla. Útočník Plzeňských zavezl puk do třetiny, ale rychle o něj zase přišel.
     
    35:02
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Aaron Irving – 2 min., sekání).
     
    35:35
    Plzni se nedaří zavézt do útočného pásma a stále se nedostala k jediné střele.
     
    36:20
    David Jiříček vyslal na Godlovu bránu dvojici pokusů. Jeho první rána byla nepovedená a sjela mu z čepele, nýbrž jeho druhá pumelice pořádně protáhla slovenského reprezentanta.
     
    36:38
    Gerhát je po zásahu pukem po ráně Jana Schleisse značně otřesen a musí opustit ledovou plochu a míří do kabin.
     
    37:14
    Verva už poněkolikáté vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    37:40
    Filip Přikryl přihrával od mantinelu Adamcovi, jeho pas výborně vystihl Straka.
     
    38:33
    Kodýtek hrozil z hranice kruhů, trefil však jen obránce soupeře.
     
    39:23
    Kanadský forvard Latta odvedl dobrou práci a v závěru druhé části drží puk v útočném pásmu.
     
    39:55
    Plzeň už se k ničemu nedostane a druhá třetina končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část je minulostí. Litvínov v ní třemi brankami zvýšil své vedení na 4:0. Nejprve se z brejkové situace prosadil Patrik Zdráhal. O necelé čtyři minuty později nachytal Svobodu na přední tyči Pawel Zygmunt. Zanedlouho se prosadil znovu Patrik Zdráhal a poslal Vervu do trháku. Škodovka se snažila o snížení a tlačila se do zakončení, avšak k žádné větší příležitosti to nevedlo.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Úvodní buly sice vyhráli hosté, ale do útoku se dostali Západočeši a Pavel Musil protečoval puk na Godlu. Bude se vhazovat.
     
    40:47
    Obrovská šance Plzně a v ní Michal Bulíř. Útočník indiánů se ocitl zcela sám před Godlou. Naznačil a přetáhl si puk do bekhendu, ale Godla jeho záměr přečetl a rychlým přesunem mu zamezil ve skórování.
     
    41:30
    Škodovka tlačí svého soupeře a ten se musí osvobozovat za cenu icingů.
     
    42:05
    Tak to je už snad jen smůla. Jakub Kindl dostal nabito na levý kruh, s pukem si ještě zadribloval a posunul ho na ještě lépe postaveného Thorella, před kterým zívala prázdná brána. Švéd puk trefil špatně a svou střelu poslal vedle.
     
    42:56
    Tlak domácího celku sílí. Nejprve to z rychlé otočky zkoušel Filip Suchý. Odražený kotouč si našel Mertl a rychlým obkroužením hledal volné místo u pravé tyče, neuspěl.
     
    43:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň přetavuje svůj tlak v branku. PETR KODÝTEK se po chybě obrany hostí zmocnil puku nad hranicí kruhů a krásnou střelou na bližší tyč nedal Godlovi žádnou šanci. Bez asistence.
    43:07 Petr KODÝTEK - 1:4
     
    44:00
    Verva se nyní trápí a opět vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    44:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to jen o dvě branky! FILIP SUCHÝ dostal nabito na levé straně od Tomáše Mertla, který ho oslovil parádní zadovkou. Suchý v obtížné situaci vystřelil, jeho pokus skončil až v síti a indiáni snižují. Asistence: Tomáš Mertl.
    44:34 Filip SUCHÝ - 2:4
     
    45:30
    Domácí jsou v laufu a dál pokračují ve své aktivní hře.
     
    46:18
    Gustaf Thorell nikým nehlídaný pálil z pravého kruhu, Godla zasahuje a kotouč vyrazil.
     
    46:40
    Do další příležitosti se tlačil Mertl, který si udělal prostor a od pravého mantinelu se dostal až před branku. Svižnou ranou na přední tyč neuspěl, beton gólmana byl proti.
     
    47:15
    Kaňák nabil Suchému, jehož zblokovaná rána skončila mimo.
     
    47:35
    Pohledná kombinace Škodovky málem skončila další brankou. Musil osamocený mezi kruhy přihrával doprava na dobře postaveného Mertla. Před ním zívala už jen odkrytá brána, ale na poslední chvíli do jeho střely stačil vložit hůl obránce hostí a zamezil tak gólu.
     
    48:40
    Domácí stáhli svou hru už jen na tři útoky.
     
    49:00
    Rychlý průnik Dzierkalse končí až faulem.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Aaron Irving – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:23
    Nejprve to zkoušel ranou z první Bulíř, Godlovo rameno bylo proti. Poté se k dorážce propracoval Dzierkals, ten však netrefil kotouč ideálně a Litvínov se osvobozuje.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Martinš Dzierkals – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:22
    Jakub Kindl byl v ideální palebné pozici, avšak hledal ještě nějaké vylepšení dané akce a to mu bylo osudným.
     
    51:03
    Hosté jsou v plném počtu a mají k dispozici krátkou přesilovku.
     
    52:00
    Tu však strávili v obranném pásmu a kompletní je i Plzeň.
     
    52:20
    Gól Plzeňských neplatí z důvodu ofsajdu. Brankář Godla doslova namazal Petru Kodýtkovi, který měl před sebou už jen prázdnou klec. Puk do ní dostal, nýbrž hlavní sudí prohlásil, že byl v signalizovaném ofsajdu.
     
    52:55
    Tomáši Mertlovi jeho kličkovaná až do útočného pásma nevyšla a naopak na druhé straně uháněl sám na Pavláta Straka. Petr Straka vyzkoušel forhendový blafák, ale Pavlát vše přečetl.
     
    53:00
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Pavel Musil – 2 min., sekání).
     
    53:53
    Litvínov se zatím k ohrožení Pavlátovy branky nedostal.
     
    54:12
    Dzierkals se řítil při vlastním oslabení do přečíslení dva na jednoho společně s Thorellem. Neměl tolik sil a zvolil rychlý obrat, ale z druhé vlny se mu nabídl Peter Čerešňák a ten provětral Godlovu výstroj.
     
    54:57
    Škodovka i nadále tlačí svého soupeře i v početní nevýhodě. Tentokrát pálil Kodýtek.
     
    55:35
    Plzni se ani nadvakrát nepodařilo dostat kotouč do branky. Jan Schleiss střílel z otočky, po jeho pokusu puk skákal brankovištěm a toho se snažil využít Kodýtek, také však neuspěl.
     
    56:17
    Langova formace se usadila v útočném pásmu a svými pokusy nenechali hosty vydechnout. Ti vyhazují na icing.
     
    56:40
    Filip Suchý zůstal sám osamocený mezi kruhy. Všimnul si ho Peter Čerešnák a také ho oslovil svým pasem, Suchý Godlu neprostřelil.
     
    57:27
    Po dlouhé době střílel i Litvínov. Středočeši vyhráli vhazování v útočné třetině a Petr Straka rychle prozkoušel Dominika Pavláta.
     
    58:14
    Indiáni necelé dvě minuty před koncem odvolávají svého brankáře.
     
    58:20
    Kaňák od modré přestřelil.
     
    58:49
    Verva se i nadále osvobozuje.
     
    59:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme zaděláno na pořádné drama! Zmatku na brankovišti dokázal využít MARTIN LANG, který si našel volný puk po střele Kaňáka a zametl ho do sítě. Asistence: Filip Suchý a Lukáš Kaňák.
    59:20 Martin LANG - 3:4
     
    59:27
    Svoboda opět na střídačce.
     
    59:45
    Pálil Čerešňák, jehož pokus skvělým obětavým zákrokem vytěsnil nad do ochranné sítě Petr Straka.
     
    59:54
    Litvínov vyhazuje na zakázané uvolnění a domácím zbývají poslední sekundy.
     
    59:58
    Poslední rána utkání byla z hokejky Thorella, který však z rohu neuspěl, mířil vedle.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Plzeň sice neskutečně tlačila a třemi brankami snížila na rozdíl jednoho gólu, ale náskok hostí nedotáhla. Chemici si tak připisují cenné vítězství na ledě Západočechů a dostávají se na desáté místo v tabulce.
     
    Střely na branku: 37:24
     
    Já se s vámi loučím a budu se těšit u dalších hokejových utkání. (19:09:14)
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 44. Kodýtek, 45. F. Suchý (Mertl), 60. M. Lang (L. Kaňák) – 16. M. Chalupa (Latta), 25. P. Zdráhal (Estephan, Balinskis), 29. Zygmunt (Latta, Demel), 30. P. Zdráhal (P. Straka)


    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (29. Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl (C), Kremláček – Kantner, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Mertl, P. Musil – Dzierkals, G. Thorell, Bulíř – M. Lang, F. Přikryl, Adamec.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, O. Baláž – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), Jarůšek – P. Svoboda, M. Chalupa, Latta – Zygmunt, Gerhát, L. Stehlík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Kajínek, Axman
    thejrc.org