Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:4 (0:1, 0:3, 3:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 07.11.2021, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Martin LANG - 3:4
     
    59:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme zaděláno na pořádné drama! Zmatku na brankovišti dokázal využít MARTIN LANG, který si našel volný puk po střele Kaňáka a zametl ho do sítě. Asistence: Filip Suchý a Lukáš Kaňák.
    44:34 Filip SUCHÝ - 2:4
     
    44:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to jen o dvě branky! FILIP SUCHÝ dostal nabito na levé straně od Tomáše Mertla, který ho oslovil parádní zadovkou. Suchý v obtížné situaci vystřelil, jeho pokus skončil až v síti a indiáni snižují. Asistence: Tomáš Mertl.
    43:07 Petr KODÝTEK - 1:4
     
    43:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň přetavuje svůj tlak v branku. PETR KODÝTEK se po chybě obrany hostí zmocnil puku nad hranicí kruhů a krásnou střelou na bližší tyč nedal Godlovi žádnou šanci. Bez asistence.
    29:19 Patrik ZDRÁHAL - 0:4
     
    29:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je nečekaná demolice! Verva vede 4:0! Hosté teď naprosto rozebrali západočeskou defenzivu. Petr Straka dostal přihrávku před branku, ještě vylepšil pozici pro PATRIKA ZDRÁHALA, který už pálil do prázdné branky. Asistence: Petr Straka.
    28:26 Pawel ZYGMUNT - 0:3
     
    28:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí branka Vervy a Svoboda odchází na střídačku! Tenhle gól si totiž rozhodně za rámeček nedá. PAWEL ZYGMUNT zkusil štěstí střelou po ledě z nulového úhlu. Svoboda si smolně srazil puk na bližší tyč do sítě. Asistence: Michael Latta a Patrik Demel.
    24:33 Patrik ZDRÁHAL - 0:2
     
    24:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další rychlý brejk a Verva vede o dvě branky! PATRIK ZDRÁHAL na levé straně přebruslil otáčejícího se Kaňáka, natlačil se před branku a rychlou bekhendovou kličkou zasunul puk mezi Svobodovy betony. Asistence: Giorgio Estephan a Uvis Janis Balinskis.
    15:08 Matěj CHALUPA - 0:1
     
    15:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Svou třetí šanci už MATĚJ CHALUPA proměňuje a Verva jde do vedení! Bývalý hráč Plzně si vyměnil puk s Lattou, najel si za domácí defenzivu na skvělou přihrávku a ranou zápěstím prostřelil Svobodu. Asistence: Michael Latta.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 44. Kodýtek, 45. F. Suchý (Mertl), 60. M. Lang (L. Kaňák) – 16. M. Chalupa (Latta), 25. P. Zdráhal (Estephan, Balinskis), 29. Zygmunt (Latta, Demel), 30. P. Zdráhal (P. Straka)


    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (29. Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl (C), Kremláček – Kantner, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Mertl, P. Musil – Dzierkals, G. Thorell, Bulíř – M. Lang, F. Přikryl, Adamec.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, O. Baláž – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), Jarůšek – P. Svoboda, M. Chalupa, Latta – Zygmunt, Gerhát, L. Stehlík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Kajínek, Axman
    bahis siteleri