Marseille – Méty 0:0 (kon.) | Lorient – Brest 1:2 (kon.) | Nantes – Štrasburk 2:2 (kon.)
Remeš – Monaco 0:0 (kon.) | Saint-Étienne – Clermont Foot 3:2 (kon.) | Nice – Montpellier 0:1 (kon.)
Rennes – Lyon 4:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
0:0 (0:0)
AS Monaco
Neděle 07.11.2021, 15:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek neděle a u dalšího přenosu zase někdy na počtenou. (16:54:27)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:13.
     
    Je dobojováno, v tomto utkání jsme vítěze nepoznali. Monako bylo sice po celý zápas aktivnějším a nebezpečnějším týmem, jenže svou aktivitu nedokázalo přetavit v gól. Domácí tým byl blízko branky po přímém kopu Cafara, ale ten zase nechal vyniknout skvělého Nübela. Remeš tedy s Monakem hrála bez branek a oba týmy pokračují v nevýrazných výkonem z poslední doby.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V tomto utkání se zřejmě nic zásadního už nestane. Monako si z tohoto zápasu nejspíš odnese pouze bod, což je pro tento tým v jeho situace opravdu málo.
     
    90+2
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Moreto Cassama, přichází Bradley Locko.
     
    90+2
    Obrovská šance pro hostující tým. Kevin Volland si skvěle naběhnul na centrovaný míč, ale jeho hlavička mířila úplně někde jinde, než by tento hostující útočník chtěl.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání prodlouží tento zápas o tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Za malou chvíli se dozvíme počet nastavených minut v tomto utkání. Zatím můžeme sledovat tlak na domácí pokutové území ze strany jejich dnešního soupeře z Monaka.
     
    89
    Už se zdálo, že by z toho mohla být standardní situace pro domácí tým. Nakonec budeme svědky autového vhazování monackého klubu na pravé straně hrací plochy.
     
    88
    Remíza by zřejmě pro domácí tým stačila. Stejného názoru není monacký tým, který postupem času všechno sází na útok. Pro tým trenéra Kovače bude bod z tohoto utkání málo.
     
    87
    Aurélien Tchouaméni se dostal v pokutovém území k zakončení z voleje. Bohužel pro jeho tým nebylo toto zakončení přesné. Jeho střela skončila vysoko nad domácí brankou.
     
    86
    Predrag Rajković předvedl další parádní zákrok u své pravé tyčky a s rozehrávkou nikde nebude spěchat. Právě to jako by se snažil říct svým spoluhráčům, kteří už začínají vyhlížet konec zápasu.
     
    85
    Centr z tohoto rohového kopu byl sice odvrácen mimo vápno, ale pro odražený míč si došel Youssouf Fofana, který opět zkusil své štěstí pohotovou střelou nad branku.
     
    84
    Wout Faes se skvěle vrhnul do centru z levé strany a míč odvrátil do zámezí. Monako bude mít k dispozici další rohový kop v zápase.
     
    83
    Domácí tým už raději neriskuje a bude se snažit dohrát tento zápas s přehledem. Jenže proti Monaku to bude mít dost těžké, tento tým se nespokojí s remízou.
     
    82
    Utkání se pomalu blíží do svých závěrečných minut. V tomto utkání stále čekáme na úvodní branku tohoto zápasu, která by mohla dost napovědět.
     
    81
    Domácí tým měl k dispozici další standardní situaci, ale ta se nepovedla podle jejich představ. Navíc na úplný závěr se proti pravidlům provinil domácí kapitán.
     
    80
    Aurélien Tchouaméni dohrává dnešní zápas s kapitánskou páskou, což mu zřejmě moc jistoty nepřidává. Jeho poslední střelecký pokus byl asi ten nejnepovedenější v tomto utkání.

    Radim Polák

    Branky:

    Karty:   25. Golovin (ASM), 57. B. Badiashile (ASM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:13.
    Stade de Reims: P. Rajković – Gravillon, Faes, J. Abdulhamíd (C), Konan – Flips (57. Cafaro), Matusiwa, Cassama (90+2. Locko) – Mbuku (46. van Bergen), Donis (65. Valon Beriša), Ekitike (65. Touré).
    Náhradníci: Diouf – Locko, Mbow, Sissoko, Kebbal, Valon Beriša, Cafaro, Touré, van Bergen.

    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Maripán, B. Badiashile, Jakobs (72. Caio Henrique) – G. Martins (61. Volland), Tchouaméni, Y. Fofana, Diop – Golovin (61. Diatta), Ben Yedder (C) (72. Boadu).
    Náhradníci: Mannone – Caio Henrique, Disasi, Sidibé, Lemaréchal, Jean Lucas, Boadu, Volland, Diatta.

    Rozhodčí: Jeremie Pignard (Francie)
    thejrc.org