Ufa – Čeljabinsk 0:0 (odl.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Omsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 0:1 (0:2 po s.n.)
Riga – Jokerit 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Neděle 07.11.2021, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku 17:17 (4:8, 3:7, 10:2)
    Zblokované střely 18:9
    Vhazování 25:20
    Vyloučení 5:6
    Využití 3:0 (17:18:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Žádný z českých či slovenských hráčů dnes do utkání nezasáhl.
     
    CSKA Moskva nejprve působil jako tým, který bude tahat za kratší konec, nicméně pak se domácí gólově rozstříleli a vedení zkušeně udrželi až do konce hrací doby! Nutno říct, že moskevští hokejisté dnes podali velmi dobrý výkon.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 2639 diváků.
     
    58:29
    Maxim Sorkin nebyl vůbec daleko od páté branky svého celku! Objel soupeřovu branku, načež zakončoval u levé tyče. Ale Johasson se stačil přemístit a puk vyrazil.
    57:29 Joakim NORDSTRÖM - 4:0
     
    57:29
    CSKA právě vstřelil branku!
    Okulov poslal z rohu ledové plochy kotouč přímo na hůl JOAKIMA NORDSTRÖMA. Jemu jen stačilo hokejku nastavit a Johansson je dnes překonán již počtvrté. Asistence: Konstantin Okulov, Maxim Sorkin.
     
    56:45
    Nestěrov přispěchal s dalším pokusem z dálky. Johansson měl sice zakrytý výhled, nicméně zaklekl a nakonec kotouč dokázal dostat mimo dosah domácích hráčů, kteří pokračují v přesilové hře.
     
    55:43
    Kameněv posunul kotouč na Nestěrova, který pálil z první. Kotouč se odráží od výstroje brankáře zpět do hry, načež se ho ujímají opět domácí hráči.
     
    55:30
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikita Gusev – 2 min., podrážení).
     
    54:45
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Klas Dahlbeck.
     
    54:11
    Lucas Wallmark se dostal až před bránu, kde zamíchal s kotoučem, Johansson však nedal svému krajanovi prostor a nedovolil mu další gól v rychlém sledu.
     
    53:28
    Domácí mají kotouč za svou brankou, z přesilové hry zbývá něco málo přes tři minuty. CSKA už ale nikam viditelně nechvátá.
     
    52:40
    Troufám si říct, že Petrohrad dnes body nezíská. Kuzmenko nyní inkasuje trest 2+2 minuty za vysokou hůl. Už míří za katr a SKA se šance opět snižují.
     
    52:35
    Stěpan Falkovskij dostal nabito na modrou čáru, jeho pokus byl velmi prudký, jenže končí jen nad horní tyčkou.
     
    52:05
    Domácí hráči se snažili rychle přejít do pásma, a to ihned po nahození. Jenže kotouč končí až za čárou na hranici branky a přesouvá hru z útočného pásma pryč.
     
    51:03
    Michail Vorobjov nabral velkou rychlost a pak se vydal do pásma, mezitím dostal na hokejku kotouč. Z pravého křídla z brankářova pohledu mířil na bližší tyč, jenže Reinborn se včas přemístil a puk zachytil přesně na výstroji.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 13. Kameněv (Okulov, Grigorenko), 15. Kameněv (Grigorenko, N. Nestěrov), 50. Wallmark (N. Nestěrov, Kameněv), 58. Nordström (Okulov, Sorkin)


    CSKA Moskva: Reideborn (J. Kiseljov) – Kiselevič, N. Nestěrov, Blažijevskij, Gilmour, Arťom Sergejev, V. Svedberg, Dahlbeck, Grudinin – Sorkin, Andronov, Nordström – Grigorenko, Wallmark, P. Karnauchov – Kameněv, Okulov, Chulapov – M. Guskov, Kotkov.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Smirnov, Fantenberg, M. Lehtonen, M. Robinson, Pylenkov, Falkovskij, Koromyslov – Švec-Rogovoj, Vey, Kuzmenko – Alexandr Volkov, Ivan Morozov, N. Gusev – Cicjura, M. Vorobjov, E. Galimov – Ketov, Danila Moisejev, Chusnutdinov.

    Rozhodčí: Olenin, Judakov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2639
    ocianews.com