Louny – Chomutov 6:12 (kon.)
konec
HC Slovan Louny
6:12 (3:4, 2:5, 1:3)
Piráti Chomutov
Neděle 14.11.2021, 17:00 • Louny • Krajská liga: Ústecký kraj • 9. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:09:19)
     
    58:49
    Jakub Chrpa dnes nemá svůj den! Nyní se chomutovská čtyřiadevadesátka dostala do úniku, ale střelecký pokus skončil na levé tyčce lounské branky.
     
    58:00
    Začaly poslední dvě minuty utkání devátého kola Krajské ligy Ústeckého kraje a je jasné, že si hostující Chomutov udrží neporazitelnost a navýší vedení v tabulce.
     
    56:09
    Kostourek a Jaroš operovali v brankovišti, ale třináctá branka nepřišla. Charvát se činil a po odpískání padl k zemi. Nejspíše je už dosti unavený.
     
    55:32
    Hattrick měl na hokejce také obrovský útočník Petr Freiberg, ale nadvakrát zakončoval jen do těla připraveného Charváta!
     
    55:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivita chomutovského celku nicméně trvala a Miroslav Kuncl poslal na branku svižné nahození. Puk se do sítě nakonec dostal od hole FRANTIŠKA MÁLY, jenž se prosazuje dnes podruhé. Asistence: Miroslav Kuncl.
     
    53:49
    Z trestné lavice utekl Daniel Šilar a na hokejce měl dvanáctou branku. Hostující útočník byl sám před Charvátem a zblízka zakončoval jen nad!
     
    53:28
    Hosté v plném počtu.
     
    53:24
    Druhý gól v jednom oslabení mohl přidat Jaroslav Kůs, ale jeho tvrdá rána ke vzdálenější tyčce skončila jen těsně vedle domácí branky!
     
    52:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský útočník ROMAN CHLOUBA ukazuje, proč je nejproduktivnějším hráčem v Krajské lize. Nyní ujel v oslabení a rychlou střelou k tyčce dává svou již čtvrtou branku v utkání. Asistence: Kamil Charousek.
     
    51:57
    Piráti se zatím v oslabení velice dobře brání a po pár přihrávkách domácích se dostali do útoku, kde ušetřili několik drahocenných sekund.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Šilar – 2 min., hákování).
     
    51:11
    Domácí Slovan lehce ožil a opět se hnal do útočné třetiny. Rozhodčí viděli ofsajd, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    50:20
    Pirátům se následně nepovedla akci tří na jednoho, kterou nevyhodnotil moc dobře Kůs. Do protiakce šli opět domácí, ale ani ti nic převratného nevymysleli.
     
    49:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Snad poprvé ve třetí třetině se domácí celek dostal do útoku a hned je z toho branka! LUKÁŠ VESELÝ byl volný u pravé tyčky a poslal vyražený kotouč do branky. Asistence: Miroslav Gebelt.
     
    48:43
    V další dobré akci byl i obránce Michal Žižka, který si najel až mezi kruhy, ale ani on netrefil branku.
     
    47:33
    Dalším hráčem, který se mohl zaradovat ze vstřelení branky byl Jakub Chrpa. Ten zblízka střílel po ledě, ale trefil jen betony domácího brankáře!
     
    46:43
    Roman Chlouba měl na hokejce další gól v utkání, ale tentokrát zklamal. Byl sám před Charvátem, ale jeho branku se mu ani nepovedlo trefit.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Růžek (Tarant), 4. Dalecký (Šafařík, Kunrt), 11. Hynek (Šafařík), 28. Kašpar (Šafařík), 33. Kašpar (Šafařík), 50. Veselý (Gebelt) – 11. Kostourek (Mála, Kuncl), 12. Chlouba (Kostourek), 13. Chlouba (Kůs, Bártek), 14. Kostourek (Žižka), 23. Freiberg (Kostourek), 31. Šilar (Kostourek, Jaroš), 31. Kůs (Rindoš, Chlouba), 32. Mála (Chrpa), 33. Chlouba (Rindoš, Kůs), 46. Freiberg (Kostourek, Jaroš), 53. Chlouba (Charousek), 56. Mála (Kuncl)


    HC Slovan Louny: Charvát (Dorn) – Knobloch, Kolčava, Kašpar, Kastner, Kunrt, Vavrica, Šedivý – Hynek, Dalecký, Hofrichter, Gebelt, Kabourek, Velhartický, Tarant, Veselý, Růžek, Szakal, Dittrich.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Matějka, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Jaroš, Kostourek – D. Šilar.

    Rozhodčí: Domský – Beneš, Kurtin
    thejrc.org