Francie – Slovensko 3:1 (kon.) | Polsko – Česko 0:16 (kon.) | Maďarsko – Norsko 5:3 (kon.)
konec
Francie
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Slovensko
sk Sobota 13.11.2021, 12:00Kvalifikace žen na OH
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nič sa už nezmenilo na tom, že francúzske hokejistky vyhrali nad slovenskými 3:1 a zajtra si zahrajú o jediné postupové miesto proti Švédkam. Naše dievčatá týmto výsledkom už definitívne stratili šancu na postup, pretože po Švédsku prehrali aj s Francúzskom. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte príjemnú sobotu! (14:16:30)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Tak predsa len tu bude hra bez Zimkovej, keďže Francúzky teraz predviedli zbytočné zakázané uvoľnenie a nemôžu striedať.
     
    58:40
    V predposlednej minúte už zrejme ani neuvidíme hru v šiestich z našej strany, pretože Zimková nie je odvolaná na lavičku.
     
    55:54
    Ďalšia možnosť pre Surákovú presadiť sa z dorážky a streliť kontaktný gól, ale Baldinová zatiaľ nechce dovoliť žiadnu drámu a blysla sa parádnym zákrokom.
     
    54:05
    Slovensko dalo gól! Konečne je naše strelecké prekliatie prelomené a pomohlo nám až nariadené trestné strieľanie, pretože jedna z francúzskych hráčok priľahla puk v stopercentnej šanci, keď zabránila pravdepodobne gólovej dorážke. NICOL ČUPKOVÁ ako správna kapitánka využila možnosť samostatného nájazdu a Baldinovú prekonala strelou pomedzi betóny!
     
    53:50
    Stále máme šancu streliť aspoň prvý gól v tejto kvalifikácii a ďalšiu presilovku začíname v útočnom pásme, ale Baldinová znova úspešne zasiahla.
     
    53:31
    Oddychový čas pre Slovensko.
     
    53:31
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Villiotová – 2 min., podrazenie).
     
    50:17
    Francúzsko dalo gól!
    Tento moment len podtrhuje frustráciu slovenských hokejistiek, pretože inkasujú tretí gól pri vlastnej presilovej hre. Odrazený puk sa dostal z nášho útočného pásma, Čupková však zrejme nevedela o rýchlej LORE BAUDRITOVEJ, ktorá ju obrala o puk a sama prekonala Zimkovú!
     
    50:08
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Boucheová – 2 min., hákovanie).
     
    47:05
    Vylúčenie v tíme Slovensko (R. Halušková – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    45:53
    Ďalší nahodený puk na Baldinovú od modrej čiary, ktorá však mala otvorený výhľad a mala veľmi jednoduchú prácu.
     
    44:40
    Baldinová znova istotou v báne, keď musela zasiahnuť proti zrazenému puku vlastnej spoluhráčky a opäť nám nedovolila streliť prvý gól.
     
    44:14
    Zvýšené napádanie z našej strany prináša aspoň zakázané uvoľnenie francúzskych hokejistiek.
     
    43:25
    Baudritová udržala puk na čiare, takže sa vyhla ofsajdu, potom vyslala na Zimkovú nebezpečnú strelu, ktorá zrejme ešte bola tečovaná.
     
    42:51
    Míňajú sa ďalšie sekundy a náš postup dopredu zastavil ofsajd, čo úplne vyhovuje Francúzkam.
     
    40:13
    Naše dievčatá ihneď zaútočili, Čupková bekhendom ohrozila Baldinovú, ktorá následne bola zasiahnutá ďalšou zo slovenských hokejistiek, preto sa v hre nemohlo pokračovať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 2. Duvinová, 23. Gendarmeová, 51. Baudritová – 55. Čupková


    Francie: Baldinová – Parmentová, Gendarmeová, Baudritová, Allemozová(C), Escuderová – Locatelliová, Villiotová, Aurardová, Duvinová, Rozierová – Quartová, Pelissouová, Barbiratiová, Mespeldeová, Boucheová – Passardová, Moralová, Jouannyová, Rihetová, Grenierová
    Slovensko: Zimková – Kubeková, Drábeková, Ištocyová, Čupková(C), Matejková – Leskovjanská, Vysokajová, Koreňková, R. Halušková, L. Halušková – Bednárik, Čurmová, Maskaľová, Košecká, Hlinková – Šulíková, Cagaňová, Sádecká, Záborská, Šuráková
    thejrc.org