HK MD Šumperk – Kobra 3:1 (kon.) | Písek – Vsetín 3:5 (kon.) | Chrudim – Poruba 2011 2:9 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 5:0 (kont.) | Kralupy n. Vltavou – Technika Brno 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Warriors Brno 7:2 (kon.)
kontumace
HC ZUBR Přerov
5:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 14.11.2021, 15:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    Tým HC Slovan Ústí nad Labem před zápasem ohlásil velkou marodku, proto se k jeho odehrání do Přerova nedostavil.

    Klub HC ZUBR Přerov tyto informace rozporoval, jelikož hostující tým odehrál zápasy v předchozích dvou dnech (v pátek 12.11. v Chrudimi a v sobotu 13.11. dohrávku v Kralupech nad Vltavou) v dostatečném počtu hráčů, stejně jako zápas následující (ve středu 17.11. v Kralupech nad Vltavou).

    Nový termín zápasu poté nebyl oběma kluby v poskytnuté lhůtě do 29.11.2021 stanoven, proto Sportovně technická komise Českého svazu ledního hokeje zápas kontumovala výsledkem 5:0 ve prospěch Přerova. (11:07:10)
     
    Utkání je z důvodu velké marodky v týmu HC Slovan Ústí nad Labem odloženo. Náhradní termín utkání dosud nebyl stanoven.
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov stojí na čele tabulky východní skupiny Ligy juniorů. Na druhý Šumperk má s rovnými čtyřmi desítkami bodů čtyřbodový náskok, oproti Mladým Drakům ale může počítat s jedním zápasem k dobru. Zubři za šestnáct kol zaznamenali třináct tříbodových výher a tři porážky, přičemž k jedné došlo po samostatných nájezdech. Ze všech účastníků druhé nejvyšší soutěže disponují nejlepší obranou, která zatím obdržela 28 gólů. Čísla brankáře Petra Žurka ukazují na nejnižší průměr inkasovaných branek na zápas (1,77) a druhou nejvyšší úspěšnost zákroků (92,36 %) ze všech maskovaných mladíků. Produktivitu Hanáků pak táhnou Radim Hradil (10+18) s Patrikem Kleniarem (15+12) a Janem Fenclem (15+9). Přerov v tomto týdnu absolvoval dvě dohrávky. V první ve středu nestačil na Šumperk (1:4), ve druhé si v pátek poradil se Vsetínem (5:1). Během listopadu ještě bodoval proti Porubě (5:2) a brněnským Warriors (8:2). V domácím prostředí Zubři aktuálně zvítězili ve třech duelech v řadě, zároveň zde ale v letošní sezoně utrpěli dvě ze svých tří porážek.
     
    HC Slovan Ústí nad Labem
    Ústí nad Labem se v tabulce západní skupiny Ligy juniorů nachází na předposledním – pátém místě. Za patnáct zápasů nasbíralo sedmnáct bodů, když čtyřikrát vyhrálo v základní hrací době, dvakrát prohrálo po prodloužení a v samostatných nájezdech si připsalo po jednom úspěchu i neúspěchu. Na poslední Kralupy nad Vltavou si Slovan drží vcelku pohodlný náskok třinácti bodů, na čtvrtý Havlíčkův Brod pak ztrácí pouze tři body. Severočeši si zatím příliš nepomáhají v početních převahách. Ze všech týmů české skupiny druhé nejvyšší juniorské soutěže jsou při přesilovkách nejméně úspěšní (pět vstřelených branek a úspěšnost 8,06 %). V listopadu Ústí dosud sehrálo tři utkání. V prvních dvou případech prohrálo vždy výsledkem 3:4 – po šedesáti minutách nestačilo na Bruslaře z Havlíčkova Brodu, po nájezdech na Chrudim. Východočechy se Slovanu nepodařilo porazit ani v odvetě, z které si v pátek odnesl výsledek 1:3. Nejproduktivnějším ústeckým hráčem je útočník David Gašpar (2+9). Mezi opory celku z podhradí středověké pevnosti Střekov se řadí i brankář Sebastian Tuček, který je v procentuální úspěšnosti zákroků čtvrtý v celé lize (91,95 %).
     
    Pěkný den z přerovské MEO Arény! V rámci sedmnáctého kola Ligy juniorů se zde utkají týmy HC ZUBR Přerov a HC Slovan Ústí nad Labem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky:


    HC ZUBR Přerov:
    HC Slovan Ústí nad Labem:

    Rozhodčí: Holibka – Jurčík, Šobáň
    bahis siteleri