Louny – Chomutov 6:12 (kon.)
konec
HC Slovan Louny
6:12 (3:4, 2:5, 1:3)
Piráti Chomutov
Neděle 14.11.2021, 17:00 • Louny • Krajská liga: Ústecký kraj • 9. kolo
Partner:
     
    58:49
    Jakub Chrpa dnes nemá svůj den! Nyní se chomutovská čtyřiadevadesátka dostala do úniku, ale střelecký pokus skončil na levé tyčce lounské branky.
     
    55:32
    Hattrick měl na hokejce také obrovský útočník Petr Freiberg, ale nadvakrát zakončoval jen do těla připraveného Charváta!
     
    55:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivita chomutovského celku nicméně trvala a Miroslav Kuncl poslal na branku svižné nahození. Puk se do sítě nakonec dostal od hole FRANTIŠKA MÁLY, jenž se prosazuje dnes podruhé. Asistence: Miroslav Kuncl.
     
    53:49
    Z trestné lavice utekl Daniel Šilar a na hokejce měl dvanáctou branku. Hostující útočník byl sám před Charvátem a zblízka zakončoval jen nad!
     
    53:24
    Druhý gól v jednom oslabení mohl přidat Jaroslav Kůs, ale jeho tvrdá rána ke vzdálenější tyčce skončila jen těsně vedle domácí branky!
     
    52:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský útočník ROMAN CHLOUBA ukazuje, proč je nejproduktivnějším hráčem v Krajské lize. Nyní ujel v oslabení a rychlou střelou k tyčce dává svou již čtvrtou branku v utkání. Asistence: Kamil Charousek.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Šilar – 2 min., hákování).
     
    49:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Snad poprvé ve třetí třetině se domácí celek dostal do útoku a hned je z toho branka! LUKÁŠ VESELÝ byl volný u pravé tyčky a poslal vyražený kotouč do branky. Asistence: Miroslav Gebelt.
     
    47:33
    Dalším hráčem, který se mohl zaradovat ze vstřelení branky byl Jakub Chrpa. Ten zblízka střílel po ledě, ale trefil jen betony domácího brankáře!
     
    45:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět aktivní Milan Kostourek rozhýbal hru a má šestý bod v zápase. Hostující osmaosmdesátka našla PETRA FREIBERGA, který před sebou měl prázdnou branku, kterou trefil. Asistence: Milan Kostourek a Jakub Jaroš.
     
    45:25
    František Mála nyní i přes zákrok na hranici faulu oslovil mezi kruhy Huňadyho, kterému se ovšem nepovedlo v tváří tvář brankáři skórovat!
     
    38:44
    Velice početná skupinka chomutovských fanoušků si přeje desátý gól a nyní jen se štěstím nepadl. Černá guma se motala kolem brankoviště, ale puk se dovnitř nakonec nedostal. Nejblíže byl opět Jaroš.
     
    36:29
    Piráti dlouho kombinovali v útočné třetině, ale nějakou dobu se jim nepovedlo nic vymyslet. Nakonec pálil z pravého kruhu Josef Rindoš, ale jeho dělovka se do branky nedostala.
     
    34:40
    Milan Kostourek mohl být druhým hostujícím hráčem, který mohl dát hattrick. Jel sám na branku, gólmana si rozhodil, ale puk do branky nakonec nezvládl poslat, neboť mu odskočil od hokejky.
     
    32:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeský tým odpověděl velice rychle a ROMAN CHLOUBA dává třetí branku v utkání a připisuje si tak hattrick. Nyní dostal přihrávku do prázdné branky, kde jen nastavil hokejku. Asistence: Josef Rindoš a Jaroslav Kůs.
     
    32:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Gólové hody v Lounech pokračují. Milan Kostourek byl tvrdě dohrán a ONDŘEJ KAŠPAR se ujal kotouče. Z levé strany se prosadil střelou do bližší šibenice a domácí snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: Marek Šafařík.
     
    31:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hostující gólostroj zdaleka nekončí. FRANTIŠEK MÁLA zakončoval další útočnou akci a před brankou se gólově prosadil. Asistence: Jakub Chrpa.
     
    30:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se hned dostali do útoku a přidali již sedmý gól. JAROSLAV KŮS se objevil u pravé tyčky a zakončoval celou akci do odkryté branky Loun. Asistence: Josef Rindoš a Roman Chlouba.
     
    30:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se vrací do dvoubrankového vedení! DANIEL ŠILAR se společně s Kostourkem se dostali do úniku a nakonec procpali kotouč do domácí branky. Asistence: Milan Kostourek a Jakub Jaroš.
     
    27:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Piráti šíleně rozehráli a přišli o kotouč. Ten se dostal mezi kruhy přímo na hokejku ONDŘEJA KAŠPARA, který se trefil přesně. Asistence: Marek Šafařík.
     
    22:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávaj poprvé v utkání do dvoubrakového vedení. PETR FREIBERG dostal přihrávku zpoza branky od Milana Kostourka a po ledě se prosadil poprvé v utkání. Asistence: Milan Kostourek.
     
    18:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Robert Bártek – 2 min., podrážení).
     
    14:31
    Jaroslav Kůs zpracoval kotouč u levé tyčky hodně laxně. Měl před sebou naprosto odkrytou branku, ale jeho akce byla pomalá a gólově neskončila. Charvát se nakonec přesunul a puk chytil betony.
     
    13:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    A neuvěřitelný obrat je na světě! Michal Žižka exkluzivním obloučkem vyslal do úniku MILANA KOSTOURKA, který dostal puk do sítě i s brankářem Charvátem. Asistence: Michal Žižka.
     
    12:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jen sto vteřin hosté prohrávali o tři branky, nyní je už srovnáno! Jaroslav Kůs našel parádní přihrávkou volného ROMANA CHLOUBU, který se prosadil do horní části branky. Charvátovi nestačil ani pokus zasáhnout jako Dominik Hašek. Asistence: Jaroslav Kůs a Robert Bártek.
     
    11:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek nevyužil velkou šanci a z protiakce inkasuje! Milan Kostourek ujel, ale nechal za sebou kotouč. ROMAN CHLOUBA si dojel pro dorážku a střelou do vikejře snižuje na rozdíl jediné branky během jedné minuty. Asistence: Milan Kostourek.
     
    11:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se i hosté prosazují v přesilovce a snižují na rozdíl dvou branek! František Mála parádně našel hokejku MILANA KOSTOURKA, jenž se zblízka nemýlil. Asistence: František Mála a Miroslav Kuncl.
     
    10:41
    Slovan právě vstřelil branku!
    Druhá branka v oslabení a třetí gól ze třetí střely! JOSEF HYNEK zakončoval protiakci dvou na jednoho a pokusem po ledě prostřelil Hanuljaka. Asistence: Marek Šafařík.
     
    10:12
    Jaroslav Kůs dostal přihrávku zpoza branky a z úhlu zakončoval po ledě. Brankář Charvát ale domácí celek opět bravurně podržel!
     
    09:53
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Daniel Kolčava – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:12
    V dalším nebezpečném útoku stál Patrik Huňady, ale ten z levého úhlu neprostřelil domácího brankáře. Ten má na startu utkání velice dobré zákroky!
     
    05:35
    Další velká šance hostujícího celku. Petr Freiberg a Jakub Chrpa stáli před brankou a posílali volný kotouč do klece, ale Charvát je nadále stoprocentní!
     
    03:45
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ale hostům tato výhoda moc zatím nevychází! ROMAN DALECKÝ se dostal ke kotouči po vhazování a unikal sám na brankáře Hanuljaka, kterého k levé tyčce překonal! Asistence: Marek Šafařík a Martin Kunrt.
     
    03:35
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Adam Szakal – 2 min., podrážení).
     
    03:30
    Roman Chlouba se po střele Kamila Charouska dostával ke střele a o pár sekund později ještě dorážel Rindoš. Louny ale první velké šance soupeře přežily!
     
    00:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    Do první akce se sice dostali hosté, ale branku dávají domácí Louny! JINDŘICH RŮŽEK prošel obranou a bekhendem prostřelil Miroslava Hanuljaka v brance. Asistence: Dominik Tarant.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Růžek (Tarant), 4. Dalecký (Šafařík, Kunrt), 11. Hynek (Šafařík), 28. Kašpar (Šafařík), 33. Kašpar (Šafařík), 50. Veselý (Gebelt) – 11. Kostourek (Mála, Kuncl), 12. Chlouba (Kostourek), 13. Chlouba (Kůs, Bártek), 14. Kostourek (Žižka), 23. Freiberg (Kostourek), 31. Šilar (Kostourek, Jaroš), 31. Kůs (Rindoš, Chlouba), 32. Mála (Chrpa), 33. Chlouba (Rindoš, Kůs), 46. Freiberg (Kostourek, Jaroš), 53. Chlouba (Charousek), 56. Mála (Kuncl)


    HC Slovan Louny: Charvát (Dorn) – Knobloch, Kolčava, Kašpar, Kastner, Kunrt, Vavrica, Šedivý – Hynek, Dalecký, Hofrichter, Gebelt, Kabourek, Velhartický, Tarant, Veselý, Růžek, Szakal, Dittrich.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Matějka, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Jaroš, Kostourek – D. Šilar.

    Rozhodčí: Domský – Beneš, Kurtin
    thejrc.org