Novosibirsk – Nižněkamsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Minsk – Jaroslavl 3:7 (kon.)
Omsk – Viťaz 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jokerit 3:1 (kon.)
Kunlun – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 15.11.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dynamo Moskva přehrálo Jokerit Helsinky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. (19:48:35)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    David Sklenička (JOK) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:47
     
    Bodový rozdíl se díky dnešnímu vítězství Dynama snížil na čtyři body. Avšak Helsinky zůstávají na vedoucí pozici Západní konference. Vraťme se ale k dnešnímu střetnutí, které bylo velmi vyrovnané, alespoň po hokejové stránce. Jinak bylo ruské mužstvo přesnější v zakončení a dokráčelo k těžkému vítězství.

    Střely na branku: 26:15.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Vadim ŠIPAČOV - 3:1
     
    59:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zakončení od modré čáry zablokoval Oscar Lindberg, který následně přihrával do středního pásma, kam si nabruslil VADIM ŠIPAČOV. Produktivní útočník se také zapisuje mezi střelce, když černou gumu dovezl až do opuštěné klece. Asistence: Oscar Lindberg.
     
    59:18
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Alex Grant, jehož pokus byl sražen vedle branky. Na druhou stranu se vydal Rob Klinkhammer, který chtěl ještě zbytečně přihrávat.
     
    58:49
    Dynamo Moskva zachytilo kotouč a vyhodilo na zakázané uvolnění. Ze zbývajícího času uteklo par cenných vteřin.
     
    58:26
    Nejlepší hráči Jokeritu jsou na hrací ploše a je jich šest! Anders Lindbäck opravdu zůstává na střídačce. Padne vyrovnávací branka?
     
    58:26
    Nahozením Niklas Friman přerušil hru, jelikož kotouč skončil v moci brankáře. Hostující trenér si bere oddechový čas a Anders Lindbäck už zřejmě zůstane na střídačce.
     
    58:00
    Helsinky by potřebovaly hrát v útočném pásmu, ale Dynamo je velmi aktivní a právě ono se nachází v útočné třetině.
     
    57:00
    Skrytý pokus od modré čáry nahodil Brian O'Neill. Ivan Bočarov toho moc neviděl, protože před ním probíhal souboj, avšak šel do rozkleku a zasáhl betonem.
     
    56:16
    Na levém křídle dostal trochu prostoru Brian O'Neill, jenž přihrával mezi kruhy, kde byl ale atakovaný spoluhráč. Situaci na zadní tyči uzavíral Niklas Friman, jenž v dobré pozici nevystřelil.
     
    54:56
    Alexandr Petunin prostrčil kotouč za obránce, kam si najel Ivan Igumnov. Ten už byl velmi blízko brankáři a musel vystřelit. Avšak bekhendový pokus zamířil kousek vedle levé tyče!
     
    54:05
    Hostující tým znovu rotoval na pravé straně útočného pásma, avšak přihrávka na střed neprošla. A tak se do protiakce vydalo Dynamo, ale Andrej Sergejev nezamířil přesně.
     
    52:50
    Nepřesná přihrávka hostujícího mužstva skončila na zakázaném uvolnění. Tohle rozhodně Helsinkám nevyhovuje.
     
    51:59
    Až nyní se Jokerit usadil v pásmu a nepřesnou střelou od modré čáry se prezentoval Tommi Kivistö. Odražený puk pak mířil před branku, kde kotouč netrefil Teemu Turunen.
     
    50:50
    Ruský tým se drží v útočné třetině a nikam moc nespěchá. Ivan Igumnov neměl kudy vystřelit, a tak nahodil kotouč jen do rohu hrací plochy.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. O'Dell (Raševskij, Andrej Sergejev), 38. Fisenko, 60. Šipačov (O. Lindberg) – 28. Kivistö (Junttila, Björninen)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (G. Kuzněcov) – Vojnov, A. Mironov (A), A. Bělov, Andrej Sergejev, S. Bojkov, J. Zajcev, N. Novikov – Galijev, Wedin, Šipačov (C) – O'Dell (A), O. Lindberg, Raševskij – Fisenko, Petunin, Igumnov – O. Zajcev, V. Michajlov, A. Fjodorov – Klinkhammer.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – Lindbohm (A), A. Grant, O. Leskinen, D. Sklenička, Friman, Kivistö – Schroeder, B. O'Neill (A), Nicklas Jensen – Joensuu, Savinainen, Norman – Kossila, Hännikäinen, Turunen – M. Anttila (C), Junttila, Björninen.

    Rozhodčí: Gofman, Fraňo – Bersenjov, Judin

    Diváci: 1 800
    bahis siteleri