Vítkovice – Plzeň 2:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 17.11.2021, 17:10 • Rocknet Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku – 32:37
    Střely mimo – 13:7
    Zblokované střely – 7:9
    Hity – 12:12
    Trestné minuty – 6:4 (19:40:37)
     
    Máme za sebou dnešní utkání! Kladno se ve třetí periodě dostalo do opětovného vedení, když se trefil přesně pod horní tyč Jaromír Jágr po Plekancově přihrávce.

    Nejlepšími hráči dnešního utkání byli zvoleni Michal Plutnar (Energie) a Jaromír Jágr (Rytíři).
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Tomáš Plekanec se dostal ke kotouči a pak ho vyhodil až do rohu karlovarského pásma. Kladno dnes vítězí!
     
    59:28
    Jakub Flek pálil z obdobné pozice, z levého vrcholku kruhu z brankářova pohledu. Bow se včas přemístil a kotouč vyrazil za svou branku. Času už moc nezbývá.
     
    58:46
    Flek se v rychlosti obtočil a pálil k bližší tyči. S jeho pokusem si Bow poradil a pak nastala před brankovištěm nepřehledná situace. Nakonec z ní vyšli vítězně Rytíři, když vyhazují do středního pásma.
     
    58:17
    Lukáš Pulpán vystřelil od modré čáry dobře. Nicméně Bow tento projektil po celou dobu letu viděl a pak stačilo jen máchnout lapačkou. Po zákroku si bere střídačka hostí oddychový čas.
     
    58:01
    Pozor! Nyní už je Habal na střídačce a místo něho naskočil na led Kulich.
     
    57:52
    Čeká nás klíčové rozuzlení dnešního duelu. Habal zůstává v brance, i tak bude mít Energie početní převahu. Baránek už usedá na trestnou lavici.
     
    57:52
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Baránek – 2 min., krosček).
     
    57:18
    Hostující fanoušci si přejí vyrovnání svého celku. Zatím se ovšem kladenští dobře brání, nyní vyhodili šikovně tak, aby se nejednalo o zakázané uvolnění. Bow prozatím zasahovat nemusí.
     
    56:37
    Zakázané uvolnění kladenských Rytířů nám opět přesune hru před gólmana Bowa. Prozatím karlovarský celek svého brankáře neodvolává.
     
    56:04
    Michal Plutnar vyslal pokus od modré čáry. Tentokrát ovšem neměl Bow problém zasáhnout, neboť měl čistý výhled. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    55:23
    Melka s Baránkem kotouč v útočném pásmu neudrželi, naopak se k němu dostávají hostující hokejisté. Karlovy Vary budou muset pomalu začít se závěrečným náporem.
     
    54:01
    Tomáš Havlín vyslal od modré čáry pořádnou dělovku. Bow s ní měl co dělat. Nakonec ji dostal napoprvé před brankoviště, pak si se spoluhráči poradili a dostali ji mimo dosah hostujících hráčů.
     
    53:35
    Jeden z kladenských obránců po delší době vyslal střelu také na opačnou branku. Habal ale zasahovat taktéž nemusí, neboť puk míří těsně nad horní tyčku a zastavil se až o zadní mantinel.
     
    52:42
    A obrázek hry se nemění. I nyní jsou hosté nastěhováni před Bowem. Ten ale prozatím moc práce nemá.
     
    51:39
    Třetí perioda už na šance není tak bohatá, jako byly dvě předešlé. Nyní jsou v pásmu nastěhování karlovarští hokejisté, kteří potřebují minimálně jednu branku.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Zikmund (Jágr, Dotchin), 34. A. Kubík, 47. Jágr (Plekanec) – 9. Plutnar, 12. O. Beránek (Hladonik)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – K. Wood, Kehar, Ticháček, Dotchin, Donaghey, Baránek – Zikmund, Plekanec, Ciampini – Hajný, Filip, Melka – A. Kubík, Jágr, Račuk – Hlava, Kristo, M. Beran.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Plutnar, Pulpán, Weinhold, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Martin Rohan – Vondráček, O. Beránek, Flek – Koblasa, Kracík, Průžek – Redlich, T. Mikúš, Jiří Kulich – Šik, Hladonik, Osmík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda
    ocianews.com